a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 crysania cım ewan'ını buralara kadar tasıdın ya ne dıyım ben sana...ewan'a laff yokk:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 crysania cım ewan'ı buralara kadar tasıdın yaa..ne dıyım artık sana..wayy bee..pişşt ewan'a laf yokk:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 big fish bnım ızledıım en gzl filmlerden biridir.çok gzl ve eylenceli bi fılm[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şu big fish'i izlemedim ama diğer filmlerindeki performanslara bakacak olursak diyebilirim ki ewan mcgregor her rolün adamı zaten hollywood'da yeni jenerasyondan adam gibi karimatik oyuncu bulmak zor ama jonny depp,ewan falan abilerinin yerini doldurmak için hazır bulunuyolar allah zeval vermasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 adamda sağlam ses varya moulin rouge ta acayip beğenmiştim.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ewet sesi gerçekten süperr moulin rouge'un dışında velvet goldmine da da kendi sesiyle şarkı sölüo hem de hard rock parçalar manyakk ya harika ötesi bi sesi varr... isteyen olursa moulin rouge 'un soundtracki mevcut bende msn üzerinden veya mailinize atabilirim ;) [spo1=bana ulaşmanız için adresim] [email protected][/spo][signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: crysania, 16 Ağustos 2005 10:13 tarihinde demiş ki: Orda canavar gibi Gimli varsa bile burda kapı gibi Ewan var abicim kusura bakma ama bu resim olayı bitirir.http://www.celebrity-exchange.com/celebs/photos33/ewan-mcgregor-13.jpg Ahah Kız arkadasımın "Adamın sana en çok benzeyen alakasız bi resmini bulmussun bana yolluyosun" dediği resim bu (-: [signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti[Bu mesaj Gimli tarafından 20 Ağustos 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Gay deil biseksüel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 trainspotting'de tanidim begendim, big fish'te de hayran oldum kendisine. en iyi iki performansi bu iki filmdedir kendisinin.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Eye Of Beholder ve Nightwatch'da seyrettim. Sorunlu kişilikleri iyi oynuyor. Kanında var :D David Gilmour'a benziyormuş. O kim di bu arada ? Tıpkı Val Kilmer'ın Jim Morison'a benzemesi gibi :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Catscratch, 22 Ağustos 2005 18:02 tarihinde demiş ki: Sorunlu kişilikleri iyi oynuyor. Kanında var :D arkadaş haklısın ne diim adam harbi sorunlu kişilikleri süper yansıtıo muhtemel onun da için de böle bi sorunlu kişilik yatıo olabilir ama bu onu sevmemi engellemio bilion mu :D :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :D crysania kurtarmaya geldim seni !!!Hakkaten dediğin kadar varmış .çok uyuz mesajlar var ..en büyük obiwan:D may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 velvet golmine'yi bilmiyorum fakat diğerlerinde fena değil. big fish'de ise tim burton ismini taşıması vede ewan mcgregor'un oynaması süper kılıyor. ama ne yazık ki ülkemizde gösterime girmedi. divx yoluyla izledim ben...[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla bende big fishi ülkemizde gösterime girecek diye bekledim hatta sinema dergisi yanılmıyorsan ülkemizde gösterim tarihini vermişti ama ne yapalım ?kismet böyleymiş . dehşet güzel bu filmi sinemada izlemek değilmiş:(bende vcd den izlemekle yetindim ama soundtracki de çook güzel arkadaşlar kesin indirin danny elfman ın .tim burtonun hep çalıştığı şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ahh bnm canm michelle im Hoşgeldin sefalar getirdin Ewan sen ve ben süper oldukk :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Catscratch, 22 Ağustos 2005 18:02 tarihinde demiş ki: ...David Gilmour'a benziyormuş. O kim di bu arada ?... Pink Floyd grubunun gitaristi :). Eğer dinlerseniz sesleri de aynıdır bu adamların. Mimikleri, tipleri, sesleri, gülüşleri bilemiyorum yani. Şaşılacak bi benzerlikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hadi ya bak şimdi çok merak ettim zaten ewan rock starlara benziyor velvet da ben acayip curt cobain e benzettim genelde adam çokk iyi bi gözlemci olduğu için bu tarz karakterleri çok iyi canlandırıyor.velvet goldmine ı izlemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kesinlikle izlemelisiniz ewan in performansı süperrr çnkü :D[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 big fish az önce seyrettim. sonunda dokunsalar ağlıyacaktım heralde.[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Dextra, 26 Ağustos 2005 22:13 tarihinde demiş ki: big fish az önce seyrettim. sonunda dokunsalar ağlıyacaktım heralde. kesinlikle !! ben dün tekrar izledim.süper bi film .ilk izlediğimde valla ben ağlamıştım ve hayatım çok boş gelmişti.tim burton ın en iyi filmi!![signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben de bi daha izlemek istiyorumm banane banane ilk izlediğimde manyak gözlerim dolmuştu aağlama özürlü kardeşim bile ağlamaklı olmuştu ki onu böle ilk görüşüm :D film süper yaa.... michelle bana cd yi bi daha versene :D(yüzsüzllük yapiim)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 crysania hakkaten yüzsüzlük senin bu yaptığın şaka şaka ne demek :D ama şu an cd yanımda güzelim elime geçince getiririm ok[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ok cnm ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 shallow grave de de süperdi. iyidir, hoştur, severiz..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 shallow grave bende var ama bi türlü kısmey olmadı izlemek konusu nasıl bana sıkıcı gibi geliyo????[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar