Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ewan Mcgregor Filmleri (Moulin Rouge,Velvet Golmine,Star Wars,Big Fish) Hakkında Yorumlar

crysania

Öne çıkan mesajlar

ewet sesi gerçekten süperr moulin rouge'un dışında velvet goldmine da da kendi sesiyle şarkı sölüo hem de hard rock parçalar manyakk ya harika ötesi bi sesi varr...

isteyen olursa moulin rouge 'un soundtracki mevcut bende msn üzerinden veya mailinize atabilirim ;)
[spo1=bana ulaşmanız için adresim]
[email protected][/spo][signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
crysania, 16 Ağustos 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
Orda canavar gibi Gimli varsa bile burda kapı gibi Ewan var abicim kusura bakma ama bu resim olayı bitirir.

http://www.celebrity-exchange.com/celebs/photos33/ewan-mcgregor-13.jpg

Ahah
Kız arkadasımın "Adamın sana en çok benzeyen alakasız bi resmini bulmussun bana yolluyosun" dediği resim bu (-:

[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti

[Bu mesaj Gimli tarafından 20 Ağustos 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 22 Ağustos 2005 18:02 tarihinde demiş ki:
Sorunlu kişilikleri iyi oynuyor. Kanında var :D

arkadaş haklısın ne diim adam harbi sorunlu kişilikleri süper yansıtıo muhtemel onun da için de böle bi sorunlu kişilik yatıo olabilir ama bu onu sevmemi engellemio bilion mu :D :-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
velvet golmine'yi bilmiyorum fakat diğerlerinde fena değil. big fish'de ise tim burton ismini taşıması vede ewan mcgregor'un oynaması süper kılıyor. ama ne yazık ki ülkemizde gösterime girmedi. divx yoluyla izledim ben...[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende big fishi ülkemizde gösterime girecek diye bekledim hatta sinema dergisi yanılmıyorsan ülkemizde gösterim tarihini vermişti ama ne yapalım ?kismet böyleymiş . dehşet güzel bu filmi sinemada izlemek değilmiş:(bende vcd den izlemekle yetindim ama soundtracki de çook güzel arkadaşlar kesin indirin danny elfman ın .tim burtonun hep çalıştığı şahıs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 26 Ağustos 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
big fish az önce seyrettim.
sonunda dokunsalar ağlıyacaktım heralde.

kesinlikle !! ben dün tekrar izledim.süper bi film .ilk izlediğimde valla ben ağlamıştım ve hayatım çok boş gelmişti.tim burton ın en iyi filmi!![signature][hline]may the force be with you :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bi daha izlemek istiyorumm banane banane ilk izlediğimde manyak gözlerim dolmuştu aağlama özürlü kardeşim bile ağlamaklı olmuştu ki onu böle ilk görüşüm :D film süper yaa.... michelle bana cd yi bi daha versene :D(yüzsüzllük yapiim)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...