DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Hem orda Waffle yeriz!!!![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ya CUbana guzel, arkadasımızın, waffle var yemekler guzel, içki isteyene içki muzikler guzel acık ve kapalı mekanı var.... İstedimiz muzikleri koydururuz ve rahat oluruz bence buraya gitmeliyiz[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Oki dogi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet Cubana [Dedeman] tam adres verilir burdan. 19:30 da. Waffel, içki , muzik vs vs vs vs vs. Tamamdır. tarif edile hemen mekan Dedeman'a giderken Degirmenin karsısında. [signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ŞİMDİ HERKES BENİ Bİ DİNLESİN ARKADAŞLAR. Diappare ye tam liste vermek gerekiyo.Şimdi lütfen Kesin gelicek patiler yazabilirmi buraya kendilerini. Wendigo Diablesse Chris_Metcalf Eternal Moonchild -Ryan- Wussy digerleride yazabilirmi lütfen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Wendigo ve Ben kesin ordayız[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende.[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende geliyorum değirmenin karşısı hmm görmüştüm galiba eve gelip giderken neyse buluruz :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende gelirim büyük ihtimal..kesın kararı antalaya dönünce yazıcam..çarşamba gibi döncem antalyaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ugh![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Eternal, 13 Ağustos 2005 11:59 tarihinde demiş ki: Evet Cubana [Dedeman] tam adres verilir burdan. 19:30 da. Waffel, içki , muzik vs vs vs vs vs. Tamamdır. tarif edile hemen mekan Dedeman'a giderken Degirmenin karsısında. AHAHAHA günü yazmamışızki lol hangi gündü bu yahu Cumartesi sanırım Haftaya cumartesi veya Pazar biz yazarız tekrar burdan gelişmeleri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 son durum ne? :-P bende geliyorum... Ya böyle cafede mi oturjaz sadece? Yanlız benim bi uyuzluğum var... en soldan ben giderim.Rahat edemiyorum yoksa :-) yolda ehue... Fatih,Can (trapt) ,Nuke (sanırım gelir) , Dunja :P dop dunca HOP HOP DUNCA DOP DUNCA. DUncaya ben haber veririm Hatta ben alırım Dunjux ı :-P ama bence Cafeye gitmeyelim... Kafe de oturup napcaz hacılar... (bu aralar deli gibi STV yi izliyorum her tarafta hacı var pis alıştım bu lafa :P) Beach park a falanda gitmeyek... :horace: En iyisi Hmm... en iyisi... emm... trapt: NE lan en iyisi? HAH BULDUM! IŞIKLARDA PİYASA YAPAK[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 peki sen piyasaya çık şimdiden biz geliyo sağından sen sol tarafta olcaksın ne de olsa la havle vela kuvvet[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cuma[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cuma 19:30 da Cubana da[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 antalyada olsam gelirdim bende, neyse kışın devam ederiz artık the bar sefalarında ;) şimdiden iyi eğlenceler size..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wussy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ı ıh cubana =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Moonchild, 15 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P lan allahın askeri elimiz sekti senin kadar kr0 muyum o konularda. =P bitlee piy@d3 =PpP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gelirim bende yeni gördüm =) [signature][hline]Fevaxium level 58 nightelf rogue of Wicked Priests [Bu mesaj tunca tarafından 16 Ağustos 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kaç saat takılcaz peki ona göre ayarlıycamda bişiler ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da eoh tabi, hemen =P ben hayatta gelemem o kadar erken, zaten senin ilk etapta single mı double mı katılacağın anca perşembe akşamı belli olacak nasıl olsa. ama geç katılım kabul ederiz derseniz ona uyarım, misafirim de olacak haliyle yalnız ;] [Bu mesaj Nefr tarafından 16 Ağustos 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu hafta tekrar antalya'da olacağım, bu cubana mıdır nedir? orada mı olacak görüşme?[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hmmm gelebilirim sanki hmmm *düşünür*[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben gelmiom.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ya CUbana guzel, arkadasımızın, waffle var yemekler guzel, içki isteyene içki muzikler guzel acık ve kapalı mekanı var.... İstedimiz muzikleri koydururuz ve rahat oluruz bence buraya gitmeliyiz[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Oki dogi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet Cubana [Dedeman] tam adres verilir burdan. 19:30 da. Waffel, içki , muzik vs vs vs vs vs. Tamamdır. tarif edile hemen mekan Dedeman'a giderken Degirmenin karsısında. [signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ŞİMDİ HERKES BENİ Bİ DİNLESİN ARKADAŞLAR. Diappare ye tam liste vermek gerekiyo.Şimdi lütfen Kesin gelicek patiler yazabilirmi buraya kendilerini. Wendigo Diablesse Chris_Metcalf Eternal Moonchild -Ryan- Wussy digerleride yazabilirmi lütfen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Wendigo ve Ben kesin ordayız[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende.[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende geliyorum değirmenin karşısı hmm görmüştüm galiba eve gelip giderken neyse buluruz :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende gelirim büyük ihtimal..kesın kararı antalaya dönünce yazıcam..çarşamba gibi döncem antalyaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ugh![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Eternal, 13 Ağustos 2005 11:59 tarihinde demiş ki: Evet Cubana [Dedeman] tam adres verilir burdan. 19:30 da. Waffel, içki , muzik vs vs vs vs vs. Tamamdır. tarif edile hemen mekan Dedeman'a giderken Degirmenin karsısında. AHAHAHA günü yazmamışızki lol hangi gündü bu yahu Cumartesi sanırım Haftaya cumartesi veya Pazar biz yazarız tekrar burdan gelişmeleri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 son durum ne? :-P bende geliyorum... Ya böyle cafede mi oturjaz sadece? Yanlız benim bi uyuzluğum var... en soldan ben giderim.Rahat edemiyorum yoksa :-) yolda ehue... Fatih,Can (trapt) ,Nuke (sanırım gelir) , Dunja :P dop dunca HOP HOP DUNCA DOP DUNCA. DUncaya ben haber veririm Hatta ben alırım Dunjux ı :-P ama bence Cafeye gitmeyelim... Kafe de oturup napcaz hacılar... (bu aralar deli gibi STV yi izliyorum her tarafta hacı var pis alıştım bu lafa :P) Beach park a falanda gitmeyek... :horace: En iyisi Hmm... en iyisi... emm... trapt: NE lan en iyisi? HAH BULDUM! IŞIKLARDA PİYASA YAPAK[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 peki sen piyasaya çık şimdiden biz geliyo sağından sen sol tarafta olcaksın ne de olsa la havle vela kuvvet[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cuma[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cuma 19:30 da Cubana da[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 antalyada olsam gelirdim bende, neyse kışın devam ederiz artık the bar sefalarında ;) şimdiden iyi eğlenceler size..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wussy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ı ıh cubana =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Moonchild, 15 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P lan allahın askeri elimiz sekti senin kadar kr0 muyum o konularda. =P bitlee piy@d3 =PpP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gelirim bende yeni gördüm =) [signature][hline]Fevaxium level 58 nightelf rogue of Wicked Priests [Bu mesaj tunca tarafından 16 Ağustos 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kaç saat takılcaz peki ona göre ayarlıycamda bişiler ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da eoh tabi, hemen =P ben hayatta gelemem o kadar erken, zaten senin ilk etapta single mı double mı katılacağın anca perşembe akşamı belli olacak nasıl olsa. ama geç katılım kabul ederiz derseniz ona uyarım, misafirim de olacak haliyle yalnız ;] [Bu mesaj Nefr tarafından 16 Ağustos 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu hafta tekrar antalya'da olacağım, bu cubana mıdır nedir? orada mı olacak görüşme?[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hmmm gelebilirim sanki hmmm *düşünür*[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben gelmiom.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Oki dogi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Evet Cubana [Dedeman] tam adres verilir burdan. 19:30 da. Waffel, içki , muzik vs vs vs vs vs. Tamamdır. tarif edile hemen mekan Dedeman'a giderken Degirmenin karsısında. [signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternal tarafından 13 Ağustos 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ŞİMDİ HERKES BENİ Bİ DİNLESİN ARKADAŞLAR. Diappare ye tam liste vermek gerekiyo.Şimdi lütfen Kesin gelicek patiler yazabilirmi buraya kendilerini. Wendigo Diablesse Chris_Metcalf Eternal Moonchild -Ryan- Wussy digerleride yazabilirmi lütfen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Wendigo ve Ben kesin ordayız[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende.[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende geliyorum değirmenin karşısı hmm görmüştüm galiba eve gelip giderken neyse buluruz :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende gelirim büyük ihtimal..kesın kararı antalaya dönünce yazıcam..çarşamba gibi döncem antalyaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ugh![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Eternal, 13 Ağustos 2005 11:59 tarihinde demiş ki: Evet Cubana [Dedeman] tam adres verilir burdan. 19:30 da. Waffel, içki , muzik vs vs vs vs vs. Tamamdır. tarif edile hemen mekan Dedeman'a giderken Degirmenin karsısında. AHAHAHA günü yazmamışızki lol hangi gündü bu yahu Cumartesi sanırım Haftaya cumartesi veya Pazar biz yazarız tekrar burdan gelişmeleri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 son durum ne? :-P bende geliyorum... Ya böyle cafede mi oturjaz sadece? Yanlız benim bi uyuzluğum var... en soldan ben giderim.Rahat edemiyorum yoksa :-) yolda ehue... Fatih,Can (trapt) ,Nuke (sanırım gelir) , Dunja :P dop dunca HOP HOP DUNCA DOP DUNCA. DUncaya ben haber veririm Hatta ben alırım Dunjux ı :-P ama bence Cafeye gitmeyelim... Kafe de oturup napcaz hacılar... (bu aralar deli gibi STV yi izliyorum her tarafta hacı var pis alıştım bu lafa :P) Beach park a falanda gitmeyek... :horace: En iyisi Hmm... en iyisi... emm... trapt: NE lan en iyisi? HAH BULDUM! IŞIKLARDA PİYASA YAPAK[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 peki sen piyasaya çık şimdiden biz geliyo sağından sen sol tarafta olcaksın ne de olsa la havle vela kuvvet[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cuma[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cuma 19:30 da Cubana da[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 antalyada olsam gelirdim bende, neyse kışın devam ederiz artık the bar sefalarında ;) şimdiden iyi eğlenceler size..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wussy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ı ıh cubana =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Moonchild, 15 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P lan allahın askeri elimiz sekti senin kadar kr0 muyum o konularda. =P bitlee piy@d3 =PpP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gelirim bende yeni gördüm =) [signature][hline]Fevaxium level 58 nightelf rogue of Wicked Priests [Bu mesaj tunca tarafından 16 Ağustos 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kaç saat takılcaz peki ona göre ayarlıycamda bişiler ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da eoh tabi, hemen =P ben hayatta gelemem o kadar erken, zaten senin ilk etapta single mı double mı katılacağın anca perşembe akşamı belli olacak nasıl olsa. ama geç katılım kabul ederiz derseniz ona uyarım, misafirim de olacak haliyle yalnız ;] [Bu mesaj Nefr tarafından 16 Ağustos 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu hafta tekrar antalya'da olacağım, bu cubana mıdır nedir? orada mı olacak görüşme?[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hmmm gelebilirim sanki hmmm *düşünür*[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben gelmiom.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bende.[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende geliyorum değirmenin karşısı hmm görmüştüm galiba eve gelip giderken neyse buluruz :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende gelirim büyük ihtimal..kesın kararı antalaya dönünce yazıcam..çarşamba gibi döncem antalyaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ugh![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Eternal, 13 Ağustos 2005 11:59 tarihinde demiş ki: Evet Cubana [Dedeman] tam adres verilir burdan. 19:30 da. Waffel, içki , muzik vs vs vs vs vs. Tamamdır. tarif edile hemen mekan Dedeman'a giderken Degirmenin karsısında. AHAHAHA günü yazmamışızki lol hangi gündü bu yahu Cumartesi sanırım Haftaya cumartesi veya Pazar biz yazarız tekrar burdan gelişmeleri.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 son durum ne? :-P bende geliyorum... Ya böyle cafede mi oturjaz sadece? Yanlız benim bi uyuzluğum var... en soldan ben giderim.Rahat edemiyorum yoksa :-) yolda ehue... Fatih,Can (trapt) ,Nuke (sanırım gelir) , Dunja :P dop dunca HOP HOP DUNCA DOP DUNCA. DUncaya ben haber veririm Hatta ben alırım Dunjux ı :-P ama bence Cafeye gitmeyelim... Kafe de oturup napcaz hacılar... (bu aralar deli gibi STV yi izliyorum her tarafta hacı var pis alıştım bu lafa :P) Beach park a falanda gitmeyek... :horace: En iyisi Hmm... en iyisi... emm... trapt: NE lan en iyisi? HAH BULDUM! IŞIKLARDA PİYASA YAPAK[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 peki sen piyasaya çık şimdiden biz geliyo sağından sen sol tarafta olcaksın ne de olsa la havle vela kuvvet[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cuma[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cuma 19:30 da Cubana da[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 antalyada olsam gelirdim bende, neyse kışın devam ederiz artık the bar sefalarında ;) şimdiden iyi eğlenceler size..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wussy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ı ıh cubana =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Moonchild, 15 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P lan allahın askeri elimiz sekti senin kadar kr0 muyum o konularda. =P bitlee piy@d3 =PpP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunca Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gelirim bende yeni gördüm =) [signature][hline]Fevaxium level 58 nightelf rogue of Wicked Priests [Bu mesaj tunca tarafından 16 Ağustos 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kaç saat takılcaz peki ona göre ayarlıycamda bişiler ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da eoh tabi, hemen =P ben hayatta gelemem o kadar erken, zaten senin ilk etapta single mı double mı katılacağın anca perşembe akşamı belli olacak nasıl olsa. ama geç katılım kabul ederiz derseniz ona uyarım, misafirim de olacak haliyle yalnız ;] [Bu mesaj Nefr tarafından 16 Ağustos 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu hafta tekrar antalya'da olacağım, bu cubana mıdır nedir? orada mı olacak görüşme?[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hmmm gelebilirim sanki hmmm *düşünür*[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben gelmiom.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 2.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati-Do Buluşma-Event Antalya tayfası bişeyler yapalım. [Gün - saat - yer belli degil konusucaz ] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 antalyada olsam gelirdim bende, neyse kışın devam ederiz artık the bar sefalarında ;) şimdiden iyi eğlenceler size..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ı ıh cubana =)[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Moonchild, 15 Ağustos 2005 19:00 tarihinde demiş ki: said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da Cubaba değilmiydi :P lan allahın askeri elimiz sekti senin kadar kr0 muyum o konularda. =P bitlee piy@d3 =PpP[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gelirim bende yeni gördüm =) [signature][hline]Fevaxium level 58 nightelf rogue of Wicked Priests [Bu mesaj tunca tarafından 16 Ağustos 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kaç saat takılcaz peki ona göre ayarlıycamda bişiler ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: DiaBLeSSe, 15 Ağustos 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Cuma 19:30 da Cubana da eoh tabi, hemen =P ben hayatta gelemem o kadar erken, zaten senin ilk etapta single mı double mı katılacağın anca perşembe akşamı belli olacak nasıl olsa. ama geç katılım kabul ederiz derseniz ona uyarım, misafirim de olacak haliyle yalnız ;] [Bu mesaj Nefr tarafından 16 Ağustos 2005 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 bu hafta tekrar antalya'da olacağım, bu cubana mıdır nedir? orada mı olacak görüşme?[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 hmmm gelebilirim sanki hmmm *düşünür*[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Ben gelmiom.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar