Zexxx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Bana Bi adres verebilirmisiniz acabilmem icin... Buffbott vede ben... Excalibur Uber Scout Bamya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Oyle bir şey yapılabiliyor mu? Yapılıyosa da nasıl bir bilgisayar kaldırabilir böyle ağır bir işlemi? [hline] Dans le noir, tous les Chats sont noir's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zexxx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Bildigime Gere 512 rem gerekiyomus bende var ben bil güveniyomda Baglantida sorun olabilir... Bu Arada Böle Bisey Var... Rvrde Buff bottlari öle sokuyolar oyuna (örnek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 SI ise zaten acabilirsin, biseye ihtiyac yok. Classic bilmiyorum, varsa da legal degildir zaten.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 512 rami olan herkez cift si acabilir ...[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-48 yankesici ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Bamya o işi SI den yapabilirsin.Hemde legal[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zexxx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 sl daha yok bende sözde bi ara alacam zeg olm istersen söle yardim ederim tanimadigim adamlari pl atmaktansa bi iki buffbotta pl atarim daha iii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kih kih elinin altindada 50 enchant buff bot olmasi ne guzel bir sey cnaumm alla alla....[hline]Konhart 50 necro abl exal mosqi 43 infil alb exal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ben 512 mb ram ile aciyorum 2 client gayet guzel oluo ayni serverda iki farkli realma girilmio sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 daoc goldda nasıl açılıyor bu çift client? 2 tane window mode da daoc ile mi?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 SI yı açıp window diye ayarlıyacaksın ondan sonra ayrı bir si acıp diger accine baglanacaksın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 daoc goldda si-classic die ayrı ayrı client yok 2side aynı clientta optionstan 2sininde ayarı yapılıo ama anladım olayı sağol[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Önemli değil bu sırada merak ettim 2acclen lagsız bir şekilde oynayan varmı?(Dialup)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar