Androner Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 biraz geç oldu ama âdet yerini bulsun.. herkese merhaba[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... tüm grup iptal!!! (yaşanmıştır) Alıntıla
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 imza çok uzun ama merhaba andromer[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 androner olcaktı . neyuse salla. zaten doğru dürüst birşey ytazmaıom ki[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Alıntıla
Androner Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 imza hakkında görüşlerine teşekkür ederim. sıkılınca değiştiririm. olayı anlatsın diye biraz uzun oldu. biçtim şimdi biraz. bundan sonra biçilmiş hali olcak :)[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... tüm grup iptal!!! (yaşanmıştır) [Bu mesaj Androner tarafından 20 Şubat 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
axedice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Canım niye olmasın belki adam 1/4 elftir, eşşek kulakları yoktur vs.:) Bu arada selam[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Hoşgeldin. Sen zaten gezinip duruyorsun etrafta epeydir, yok sana c/p =] Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Hoşgeldin geç otur şöyle.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla
Androner Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Nefr, 20 Şubat 2003 15:39 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin. Sen zaten gezinip duruyorsun etrafta epeydir, yok sana c/p =] en güzeli :)[hline]elf: x adlı insanı arıyorum nerede bulabilirim? barmen: hmm, tanıyorum onu niçin arıyorsun? elf: akrabam... Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.