Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dram muziklerin. [Dramlara gelelim...]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelin hep beraber Reha muhtar la Ateş hattı , A takımı ve buna benzer programların dram dolu,dramlardayız,dramım ben içerikli parçalarını paylaşalım..
Herkesin bildigi ilk parça

Secret Garden - Nocture

bekliyorum sizdende dram dolu parçalar.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
requiem for a dream var mesela bide. onuda çalmaya basladılar haberlerde[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
duyduğum kadarıyla requiem for a dream soundtrack'inden lux aeterna baya bi tercih edilior.aslında atv haberin kullandığı müzikler var ki -dram temalı olmayan- ayrı bi topic açılası:)[signature][hline]~wish you were here~

[Bu mesaj darko_eowyn tarafından 29 Ağustos 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
^oha ciddimisin
edit: formata mukemmel uydurmuslar valla helal hahaha =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 29 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
walla ciddi olmamayı cok istiyorum, ama ciddiyim ne yazık ki var boyle bir sey.
bana da ilk heffer söylemişti hatta inanmamıştım görünce inanmak zorunda kaldım.[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

In Flames We Trust.

Mesaj tarihi:
Iced Earth - Ghost of Freedom

Bir özlemi bu kadar dile getiren bir parça görmedim ben daha görmemde[signature][hline]I will sacrifice to find paradise
But I need to know you're behind me
  • Yeni Oluştur...