Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Gelin hep beraber Reha muhtar la Ateş hattı , A takımı ve buna benzer programların dram dolu,dramlardayız,dramım ben içerikli parçalarını paylaşalım.. Herkesin bildigi ilk parça Secret Garden - Nocture bekliyorum sizdende dram dolu parçalar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 requiem for a dream var mesela bide. onuda çalmaya basladılar haberlerde[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 duyduğum kadarıyla requiem for a dream soundtrack'inden lux aeterna baya bi tercih edilior.aslında atv haberin kullandığı müzikler var ki -dram temalı olmayan- ayrı bi topic açılası:)[signature][hline]~wish you were here~ [Bu mesaj darko_eowyn tarafından 29 Ağustos 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 deprem goruntulerinde fade to black mi nothing else matters mi ne caliyolardi, ilginc.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Queen - Show Must Go On atv idi sanırım.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=132553 şöyle bi topicim vardı :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eheh ben o topic i görmemiştim gördüm ii oldu,aynen katılıorum :)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 haa bir de, gelinim olur musun'da IN FLAMES - PALLAR ANDERS VISA çalınması rezaleti var.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ^oha ciddimisin edit: formata mukemmel uydurmuslar valla helal hahaha =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 29 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 walla ciddi olmamayı cok istiyorum, ama ciddiyim ne yazık ki var boyle bir sey. bana da ilk heffer söylemişti hatta inanmamıştım görünce inanmak zorunda kaldım.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 argh o şoku hatırlatmayın :-) telegolda imperial march vardır bide, gayette gaz olmasına rağmen bende dramatik bir etki yapmıştı nedense. turgay şerenin gözümdeki imajı iyice yodaya kaymıştı bir de. (hiç maç izlemeyen, futbolla ilgisi/alakası olmayan, ama telegol izleyen bir insanım)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Iced Earth - Ghost of Freedom Bir özlemi bu kadar dile getiren bir parça görmedim ben daha görmemde[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 schindler's list theme de baya bi kullanılıor.[signature][hline]~wish you were here~ [Bu mesaj darko_eowyn tarafından 29 Ağustos 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar