gramul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tom ve jerry hakkında neler düşünüyorsunuz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tom hep ezik taf olduğunda çocukken nefret ederdim, ben nedense eziklerin tarafındaydım(coyote,elmer,duffy vs.) sonra büyüdüm geçti :-)[signature][hline]a.k.a. kurtadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 duffy'nin hastasıyız, öyle deme :) tom ve jerry küçükken çok izlerdim. ama şimdi sadece "öylesine" koymak için koyuyorlar tom ve jerryi. eski bazı güzel bölümlerini göremiyorum nedense[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 eski zevki kalmadi tom ve jerryninde... ilk okul zamanlarimda okula hep gec kalan ben pazar sabahlari saat 7 de kalkip kendi kahvaltimi kendim hazirlayip herkes uyurken tom ve jerry segrederdim mukemmel bi keyifti yaaa... buyudukce sorunlar artio :'([signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 en eski bölümlerine denk gelirsem hala izlerim ve çok zevk alıyorum. Jerry'nin kafaya ütü düşmesi felan nedense hala komik gelir yeni bölümlerinde Jerry eskisi kadar kolay kurtulamıyor jerrynin elinden. daha hoşuma gidiyor. bide aralarında dostluk, ortak çalışma felan geliştiriyorlar artık. Sanırım amerikalılar küçük çocukların bu filmler yüzünden kedilere kötü davrandığını felan keşfetti, şimdi hatalarını düzeltmeye çalışıyorlar.[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tom cok şeker ama acıyorum ona yazık hep başına kotu seyler geliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 top kedi olan jery de fare olan güzel hayvanlar[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: tanoren, 21 Ağustos 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Jerry eskisi kadar kolay kurtulamıyor jerrynin elinden. daha hoşuma gidiyor. bide aralarında dostluk, ortak çalışma felan geliştiriyorlar artık jerry yeni bölümlerde şizofren falan mı yoksa? :D:D:D:D:D[signature][hline]don't panic! [Bu mesaj eldebaren tarafından 22 Ağustos 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: tanoren, 21 Ağustos 2005 00:05 tarihinde demiş ki:yeni bölümlerinde Jerry eskisi kadar kolay kurtulamıyor jerrynin elinden. düzeltme: Tom'un elinden :D[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hep evde bi jerry beslemek istemişimdir, yaş 17 oldu halâ istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ne zaman olsa izlerim sevdiğim çizgi karakterler vazgeçilmezim he birde Speed - Erman tabi o en favorim Wendigo'ya selamlar :D[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Eski bölümlerin çizimleri bile bi güzeldi be.Şimdikileri böyle bilgisayar yapımı gibi bide soundtrackları filan çok saçma dındırıdındırı kafa yoruyor..Eski bölümlerinde jerry daha bi tatlıydı bir de..[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar