Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tom ve jerry

gramul

Öne çıkan mesajlar

eski zevki kalmadi tom ve jerryninde... ilk okul zamanlarimda okula hep gec kalan ben pazar sabahlari saat 7 de kalkip kendi kahvaltimi kendim hazirlayip herkes uyurken tom ve jerry segrederdim mukemmel bi keyifti yaaa...
buyudukce sorunlar artio :'([signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik..
Sosyal ağlarda paylaş

en eski bölümlerine denk gelirsem hala izlerim ve çok zevk alıyorum. Jerry'nin kafaya ütü düşmesi felan nedense hala komik gelir
yeni bölümlerinde Jerry eskisi kadar kolay kurtulamıyor jerrynin elinden. daha hoşuma gidiyor. bide aralarında dostluk, ortak çalışma felan geliştiriyorlar artık. Sanırım amerikalılar küçük çocukların bu filmler yüzünden kedilere kötü davrandığını felan keşfetti, şimdi hatalarını düzeltmeye çalışıyorlar.[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tanoren, 21 Ağustos 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Jerry eskisi kadar kolay kurtulamıyor jerrynin elinden. daha hoşuma gidiyor. bide aralarında dostluk, ortak çalışma felan geliştiriyorlar artık

jerry yeni bölümlerde şizofren falan mı yoksa? :D:D:D:D:D[signature][hline]don't panic!

[Bu mesaj eldebaren tarafından 22 Ağustos 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...