Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçlarımı kestim ehüehü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ewet 3 yılın sonunda saçıı kestim ve kendimi çok acayip hissediyorum acaba benmiyim diye soruyom gören arkadaşlar ilk başkışa tanıyamıyolar nerdeyse annem bile şok oldu :D şimdi kısacık saçım var 2002 de ümit davalanın yaptığı saçın biraz benzerini yaptım ensedede uzunda bi kuyruk var :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush

[Bu mesaj slayer77 tarafından 27 Ağustos 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bence geçmiş olsun :) ben hayatta dokunamam saçlarıma 4 sene oldu[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?

[Bu mesaj Janitschar tarafından 27 Ağustos 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de hep kestiriyorum uzatmam deişpiklik olcak ama kestirmemek için zor tutuyorum kendimi:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
bende kestirmem ya
askerde bide zorla kescekler ya
o çok koyucak bana
ağlarım heralde[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
yeniden uzar önemli değil=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Mesaj tarihi:
üzülüyosan annemin bi lafı vardır saçlar hakkında, kökü sende uzar diye. onu sölüyorum..

ve de sıhhatler olsun.

*bu sefer umarım doğru sölemişimdir*[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 27 Ağustos 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
hehe kafa hafifledi di mi. :B

hehe hafifledi valla yürürken ensemede rüzgarı hissedince bi hoş oldu valla :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:

Anialeyn - Priest(60)
Mesaj tarihi:
eee ben alışamadım kendime halla bi acayip oluyorum saçımı elliyom gelmiyo enteresan yane ama kestirin derim bi hoş oluyo insan :D mutlu sakin felan şu anda öleyim eüheühü[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:

Anialeyn - Priest(60)
Mesaj tarihi:
yarın sakalımı kestim diye thread aççam.
kimse beni tanımıo dicem.[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
hehehe ben sakalımıda kestirdim ne güzeldi oda uzundu lol örerdim keçi sakalımı :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:

Anialeyn - Priest(60)
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 27 Ağustos 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
yarın sakalımı kestim diye thread aççam.
kimse beni tanımıo dicem.

sende sakal mı var lan. "yanak tüyü" onlar. dsf.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
edit:Upuzun sakalımda vardı onuda kestim 4 aylıktı yafff

Edit ötesi : yannış yazmışım düzeltcgim yere,bir tane daha açtım :Pp

[Bu mesaj dalamardl tarafından 28 Ağustos 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 27 Ağustos 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
çük kafalı capon askeri kıvamında bişey oldum.

o_0[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:

[spo1=çok krokunç][/spo]

çok krokunç değil mi sence de?
tüylerin diken diken oldu burdan görebiliyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 28 Ağustos 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
aaannneee :P unutmassam eski halimi gösterim millet halimi görüyo son monikan diyo lol[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:

Anialeyn - Priest(60)
  • Yeni Oluştur...