Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW sadece mouse ile oynanır mı?

Medic

Öne çıkan mesajlar

bence pet'i olan bir class en iyi seçim olabilir. öncelikli hunter olmak üzere warlock mesela. çünkü pve'de pet tanklık yapacağı için arkada daha sakin ve rahat olarak karakterini kontrol edebilirsin.
mage veya priest'te arkada bulunduğun sürece sorun çıkarmaz aslında ama işler karıştığında, üstüne mob çektiğinde mesela, priest'te, mage'de kullanman zor olurı gibime geliyor.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 23 Ağustos 2005 21:15 tarihinde demiş ki:
Yorum yapamiyorum. Kitlendim

ne konuda abi? onu da söylersen çok memnum olurum.
en azından belirli yerlerde yanlış düşündüğümü söylemek istiyorsan, direk "kitlendim" değil de yanlış düşündüğüm kısımları anlatırsan bence çok daha güzel olur....

pvp'den bahsetmiyoruz ki karakter sürekli hareket halinde olsun?
ya da shaman gibi bir yandan heal yapıyor, bir yandan saldırıyor, bir yandan shock atıyor, bir yandan totem dikiyor bir karakter de değil warrior.

bildiğim ve gördüğüm kadarıyla saldırmak için illa bir tuşa basması gerekmiyor. mage saldırmak istediği her zaman illa fireball'a tıklayıp fireball atması gerekirken,
fighter sadece "attack" düğmesine basıp beklese de yetiyor, otomatik şekilde dövüşüyor.
bundan dolayı öyle birşey yazdım.

ha evet, elbette rage'i arttırmaya çalışacaktır, rage yettiğinde ability kullanacaktır vs vs.
ama benim söylemeye çalıştığım şey, mage gibi sürekli butonlara basıp hareket halinde olması zorunluluğu olmaması.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
Sosyal ağlarda paylaş

paladin klavyesi. savemyassshield ve soulstone
http://sentosas.freesuperhost.com/images/new_keyboard4.jpg[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 23 Ağustos 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi mouse vardı galiba microsoftunda strateji icin gelistirilmis bir mouse (hatirlamiyorum adını) free shop ta gormustum asmis birseydi 15 tusu vardı ustunde elin icine oturuyordu boyle off onu alsan klavyeye gerek kalmaz[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Medic, 23 Ağustos 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
valla beklediğimden çok daha olumlu yanıtlar aldım , bu durumda kesin alıyorum yarına. şimdi gelelim diğer meseleye.

Hangi classla oynamalıyım, daha doğrusu hangi classla oynamayı aklımdan bile geçirmemeliyim? lütfen "zevk alacağın clasla oyna" demeyin ben tüm okuduklarımdan sonra main tank olacak bi warriorla oynamak isterdim ama özellikle cüce'nin yazılarını okudukça bunun için 50 tane tuş kullanmam gerektiğini öğrendim sayılır, bu durumda warrioru direk siliyorum listeden ( doğrumu yapıyorum ??)

Aman derim kimseyi warriorlıktan soğutmış olmıyım herkez tatsın bu zevki, Oynarsın ve sağlam tanklıkta yaparsın zaten tanklık için gereken apm (action per minute cokda ucuk bişey değil daha önemlisi pvp deki gibi etrafta koşmana gerek yok bence Wariror uygun bi secim olacaktır.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

eğer sağ elinle mouse kullancaksan numlockun altındaki tuşlara macroları koy mesela 1 bişey 2 bi şey gibi bölece mouse a en yakın tuşlar olur classta önemli sana tavsiyen hunter/ rogue olur çünkü rouge da stealth cheapshot bide sinister exis kullanarak rahat rahat kesersin hunterda pet agro kaçırırsa sorun çıkar senin için yok arkan dön chetah ı aç kaç gibilerinden rouge - warrior tavsiyemdir melee bırak kendi kessin zaten :) seviyosan magede olabilirsin 1-2 tuşla kesersin mobu yada güzel bi şey daha sölim addonlardan senin tuş barını hemen ekranın sağ altına kutu halinde koyarsan mouse ile PvP bile yaparsın benimde kolum sakattı sol kolum ben öle oynadım rahat oluyo[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior oynaması en karışık class'lardan biri gerçekten. "Stance dance" yapabilmek için 10 parmak bile yetmiyor.

Şimdi kimdi hatırlayamadım bir arkadaşım mouse kullanmadan oynuyordu. Numlock tuşarını yön için kullanıyordu ve tab'ı da oraya taşımıştı. Çevresinde bir çok tuş olduğu için onlarada bir sürü ability atamıştı. Tabi ekstradan birde sol tarafı kullanıyordu ama belki bu farklı bir bakış açısı verebilir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

Delidumrulda bende pvp ağırlıklı oynuyoruz zaten bu yuzden o yazılarda oynanmıyo gozukmesi normal, ama Mt lerin koşturmadığı ve diğer warirorlar kadar stance değiştirmediğide gercek.

bence denemeye değer.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 23 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
bu arada karar vermeden önce birkaç video indir istersen.

daha kolay karar verebilirsin belki

valla emin ol, son 4 aydır heralde 200-300 tane movie izlemişimdir ama hiçbirindeki insanlar sadece mouse ile oynamadığı için, movie izlemek sadece karakterleri ve oyunu tanımanı sağlıyor yoksa soruma kendi başıma bi cevap bulmamı sağlamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Paladini tavsiye ederim eger fazla aksiyon istemiyorsan klavye ile. Hem mlee hem imba hem olmuyor hem mousela oynanabiliyor. Hatta istersen mouse bile kullanmadan cay kahve vs icip oyun oynayabiliyorsun. Ama warrior istiyorum ve mosue ile oynayabilirmiyim dersen evet. Microsoft Commander.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

bu durumda ben öncelikli olarak bir warrior açıp oynayayım bakalım( yinede bi Delidumrul'unda fikrini yazmasını beklemek lazım tabi ) , olmassa arkadan bi holy prist yada hunter denerim sonuçta 2 hafta oynayarak sıkılınacak bi oyundan bahsetmiyoruz burda.

edit: imla

[Bu mesaj Medic tarafından 23 Ağustos 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla baya baya oynadım arklarla 100lerce kere kapıştık , klavyeyi çok deli kullananları saymassak yarı yarıya hatta %60 civarı kazanıyodum. Mouse ile baya hızlıyım orası kesin, tabi her ırk için ayrı ayrı çok ürettiğim birimlerin kısa yollarını mousun 3. tuşuna atayıp bide klavyeden tek tuşa sol bileğimi dayarak ordanda ikinci bir kısayol kazandığımda oluyordu , herşeye rağmen 3-4 senelik hiçte azımsanmıyacak bi starcraft oyuncusu olduğumu söyleyebilirim.

edit : imla

[Bu mesaj Medic tarafından 23 Ağustos 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlike dogru. Bir warrior ac . Dene . Illa oynayabilmek degil zevk almak onemli olan. Warrior 1-60 arasi oyuncuyu en sok sIkan karakter. Ondan sonra adam oluyor. Eger mouse dersen sana microsoft commander i tavsiye ederim. Bol tuslusundan. Abiltyleri ona atayabiliyorsun. Actin bktin sevmedin warrioru ac paladin. Priest. Holy bir priest her yerde en onde karsilanir. Onemli olan ortam ve alinan zevk muhabbet. O yuzden mmorpg burasi..[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...