Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna başlayacağım.


PrudenT

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben daha önce de oynamıştım ragnarok ama mage açmıştım o zaman. şimdi ben archer açmak istiyorum. hangi statlara vermem gerekiyor ayrıntılı biçimde açıklayabilirseniz sevinirim. kimisi diyor dex agi kimidisi dex int yok agi int filan kararsız kaldım size nelere vermeliyim? yoksa arhcer olmayayım da daha başka bişi mi olayım? öyle diosanız ne olayım?

garip gariban bi yazı. yardım edin banaa. para da bulamıcas şimdi k oyuna başlayınca :( :horace:[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
adamın tipi de bi fantastik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba öncelikle http://www.euro-ro.net/game/chars/ adresindeki karakterler bölümünden karakterlerle ilgili bilgi bulabilir ve www.rotr.net/index.php adresindeki rehberlerden yararlanabilirsin.Archer için Dex/Agi vermen uygun olur.
İyi oyunlar...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!


[Bu mesaj babayigit tarafından 12 Ağustos 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baslica üc Hunter buildu var:
1-) Agi/Dex Hunter. Agi attack speedini etkiliyor. Ayrica Flee ratein artiyor. Dex ise menzilli silahlarin damagini artiriyor. Yani Bowuna kuvvet veriyorsun. Eger WoE agirlikli olmasini istiyorsan, Agi'den biraz indirip Vit'e veriyorsun. Tabi sonlara dogru...
2-) Falcon Hunter. Sahine agirlik veriyorsun. Sahinin daha fazla ucmasi icin Luck'i arttirman gerekiyor. Sahinin daha fazla damage yapmasi icin ise Int. Agi/Dex Hunterindan iyi olan yönü su: Sahin rakibin defansini ihmal edip her seferinde sabit bir damage yapiyor. Fakat ben sahsen Agi/Dex Hunterini tercih ediyorum.
3-) Hybrid Hunter. 1-) ve 2-) nin karisimi. Tavsiye etmem. Hem Bow'u hemde Falcon'u yarim yamalak kullaniyorsun. Birine agirlik vermek daha mantikli.

Oyunun ileri asamalarinda belli bir irk'a, belli bir elemente veya belli büyüklükteki Canavarlara daha fazla damage yapan Kartlar var. Bunlari +9/+10 bir Composite Bow [4]'e takinca, Agi/Dex Hunteri cok verimli oluyor. Tabi cok masrafli seyler bunlar. Iyi bir Hunterin Equipi icin en az 30m gözden cikarmaniz gerekyior. Birincil char icin pek uygun degil yani. Ayrica devamli Arrow, Trap ve Awa Pot almaniz gerekiyor.[signature][hline]"These tears we cry
Are falling rain
For all the lies you told us
The hurt, the blame!
And we will weep to be so alone
We are lost
We can never go home"
-Gollum's Song
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
ben de başlamayı düşünüyorum daha önce oynuyordum 69 knight ım vardı baya zordu lvl almak
şimdi woe de etkili olmak için 99x3 lvl yapmak gözümü çok korkutuyor ki woe oyuna yeniden başlamadaki en büyük sebebim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...