PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 şimdi ben daha önce de oynamıştım ragnarok ama mage açmıştım o zaman. şimdi ben archer açmak istiyorum. hangi statlara vermem gerekiyor ayrıntılı biçimde açıklayabilirseniz sevinirim. kimisi diyor dex agi kimidisi dex int yok agi int filan kararsız kaldım size nelere vermeliyim? yoksa arhcer olmayayım da daha başka bişi mi olayım? öyle diosanız ne olayım? garip gariban bi yazı. yardım edin banaa. para da bulamıcas şimdi k oyuna başlayınca :( :horace:[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bi kere dex kesin ama gerisini bilemeceğim. http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/ragnarok_online_archer_hunter_a.txt adresinde bi rehber var bak istersen.[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Merhaba öncelikle http://www.euro-ro.net/game/chars/ adresindeki karakterler bölümünden karakterlerle ilgili bilgi bulabilir ve www.rotr.net/index.php adresindeki rehberlerden yararlanabilirsin.Archer için Dex/Agi vermen uygun olur. İyi oyunlar...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! [Bu mesaj babayigit tarafından 12 Ağustos 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 PrudenT bide oyundaki nickini yazarsan sana yardımcı olmaya calısırım.[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 oyunda nickim Abhory olacak daha girmedim şu an indiriyorum ben sana p.m atarım bir şey olursa. teşekkürler ikinizede.[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bisürü build var da en kolayı arkadaşların da dediği gibi full agi/dex.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Baslica üc Hunter buildu var: 1-) Agi/Dex Hunter. Agi attack speedini etkiliyor. Ayrica Flee ratein artiyor. Dex ise menzilli silahlarin damagini artiriyor. Yani Bowuna kuvvet veriyorsun. Eger WoE agirlikli olmasini istiyorsan, Agi'den biraz indirip Vit'e veriyorsun. Tabi sonlara dogru... 2-) Falcon Hunter. Sahine agirlik veriyorsun. Sahinin daha fazla ucmasi icin Luck'i arttirman gerekiyor. Sahinin daha fazla damage yapmasi icin ise Int. Agi/Dex Hunterindan iyi olan yönü su: Sahin rakibin defansini ihmal edip her seferinde sabit bir damage yapiyor. Fakat ben sahsen Agi/Dex Hunterini tercih ediyorum. 3-) Hybrid Hunter. 1-) ve 2-) nin karisimi. Tavsiye etmem. Hem Bow'u hemde Falcon'u yarim yamalak kullaniyorsun. Birine agirlik vermek daha mantikli. Oyunun ileri asamalarinda belli bir irk'a, belli bir elemente veya belli büyüklükteki Canavarlara daha fazla damage yapan Kartlar var. Bunlari +9/+10 bir Composite Bow [4]'e takinca, Agi/Dex Hunteri cok verimli oluyor. Tabi cok masrafli seyler bunlar. Iyi bir Hunterin Equipi icin en az 30m gözden cikarmaniz gerekyior. Birincil char icin pek uygun degil yani. Ayrica devamli Arrow, Trap ve Awa Pot almaniz gerekiyor.[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben de başlamayı düşünüyorum daha önce oynuyordum 69 knight ım vardı baya zordu lvl almak şimdi woe de etkili olmak için 99x3 lvl yapmak gözümü çok korkutuyor ki woe oyuna yeniden başlamadaki en büyük sebebim.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar