Belphegor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 arkadaşlar milli takımımız forma sponsorunu nike yapmış kanal d haberde gördüm formalarda çok güzel olmuş:).eskiden adidas idi.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 evet kırmızı formadan alıcam kesin ingiltere maçına o forma olmadan gidilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 15 milyon $ almış sponsorluk anlaşmasından federasyon. bakalım yeni formalar nası olacak (pek farkedeceğini zannetmiyorum ama neyse)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yeni formalar tanıtıldı zaten klasik nike forması işte ama kırmızı ağırlıklı forma güzel gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ben hayal kırıklıgına ugradım.Cok sade olmus.Beyaz bır t-shirt uzerıne bayragımız.Yaka kısmı fılan daha guzel olabılırdı.Ben begenmedım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben de gördüm. çok sade olmuş pek sevmedim aynı şekilde. değiştirirler zaten habire forma dizaynlarını. imzalanan sözleşme 6+3 yıllıkmış bu arada.[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 krımızı forma rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 adidas sux yav antrenman formalarıyla çıkıyorduk maçlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Beyaz olan ic cama$iri takimi gibi :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 yok kırmızısı fılan ıgrenc soluk gıbı ben sevmedım bunu degıstırırler gıbıme gelıyor bence dandık bu ya ne bole cıddı cıddı pıjamaya benjıyor[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Nike'ın formaları ıcınde en kotusune sahıbız[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 peki bizim milli takımda hava alanında reklam çekecek mi nike için ? :-P[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 beyaz forma pijama takimina benziyor harbiden, pek tabi formayi şaban kilikli hakan giydigi icin bize oyle geliyor olma olasiligida yok degil... :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Adıdas 100 kat daha ıyıdı,harbıcı rezalet.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Nike normalde Adidas'tan iyi yapar da, bizim için uğraşmamışlar, 1-2 saatte dizayn etmiş şerefsizler muhtemelen.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 adidasınki iyidi lam bunda karizma yok beenmedim olamayız bunla avrupa şampiyonu baştan kaybederiz değiştirsinner lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 eski brezilya formasi bu. sarı-yeşil ve mavi-beyaz olan formalarından.[hline]Garry "Artxed" Clancy MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Adidas forması çok daha kötüydü başka ülkelerin takımlarıylan aynı formayı giyiyorduk sadece renkleri değişik dizaynları falan aynı iğrenç. nike idare eder. en güzeli kappa aslında body tarzı ..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hiç beğenmedim adidas formalar süperdi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bende adidas tr forması var diye demiyorum ama kesinlikle adidas 1000 kat daha iyi hem kırmızısı da çok daha cart bir kırmızı. bunun gibi pembemtırak diil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hakan ehue süper çıkmış :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 yahu nike en boktan dizaynı bize yapmış diyorsunuz ehuahue da hepsi birbirine aşırı benziyor ha derseniz rengimiz boktan diye o ayrı :) ki o da resimden öle gelmiştir size pembe filan değildir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bence beyaz cok basite kaçmıs ama kırmızı iyi denebilir.. bence artık şu forma olayınada modacılar el atmalı belki cok marjinal olmasa bile hos tasaraımlar olmalı.. sadece sagına soluna 2 cizgi fln atıp tasarım yapıolar gibi gelio bana..[hline]open ur eyes open ur mind.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: aente, 03 July 2003 11:43 tarihinde demiş ki: bence beyaz cok basite kaçmıs ama kırmızı iyi denebilir.. bence artık şu forma olayınada modacılar el atmalı belki cok marjinal olmasa bile hos tasaraımlar olmalı.. sadece sagına soluna 2 cizgi fln atıp tasarım yapıolar gibi gelio bana..[hline]open ur eyes open ur mind.. ısın cılkı cıkar,aman modacılar fılan karısmasın.Hem ozaman en guzel forma fransızların ve ıtalyanların olur :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Azmo tek begenen sen cıktın ha, adıdasın forması 1000 kat ıyı bundan.Nıke Nıke dedık alın gorduk nıke'ıç.Resmen attan ınıp esege bındık.Rezalet bır forma.Beyaz fanıla uzerıne bayragımızı yapıstırmıslar,100 mılyona satıcaklar bu formayı,hatta daha fazla.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar