ol_bonkers Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Adam tam rockstar modunda yaşıyor ama turkiye daha ne kadar kaldırır acaba..[signature][hline]www.olcayozkan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 seni kendime sakladım kopru altından araklansa da ben ce duman için en iyi şarkı....[signature][hline][/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]Neodammerung[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Aman Aman güzel, Seni Kendime Sakladım güzel, Sadece Koklayacaktım güzel. Ama bundan önceki albüm daha güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Biz gördüğümüze göre onlarda görüyolar adamın detone olduğunu kesin. Özellikle öyle bırakmışlardır... Ne biliyim.. Bu arada quote düğmesi nereye gitti?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Korkunç bir albüm. Alışmıştım ben herifin yana yakıla inleye inleye söylemesini ama artık bu albümde olayın boyutlarını aşmış herif. Ya kafayı otla tam gaz bulup söylemiş ya da "Böyle seviyorlar" diye mi ne kastırmış, bir iki şarkı kendini gösterse de yok babam insanın içi kaldırmıyor adamın kendini yırtışını dinlemeyi. Kendimi yokuş yukarı zorlanan arabada gibi hissettim, benzetmeyi mazur görün. Evet Nick Cave de detone olur bazen tıkanır kalır ama yine de bu albümle arada epey bir fark olduğu bence su götürmez.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Kendimi yokuş yukarı zorlanan arabada gibi hissettim ROFL![signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adalarda yokuş yukarızorlanıp "su" koyveren atlara benzettim ben de. su koyvermez diye umuyorum hadi bakalım quote attaya gitti yalan oldu, ayrıntılar paticik.comda konu halinde var. link vermeye üşendim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sahane bi album olmus en kisa surede Sakli'ya gelirler umarim.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu adam ne zaman ölücek?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 alen onlar için konuk zaten hiçbir zaman dumandan olamadıki albümlerde her zaman cengiz çaldı ama konserlerde kliplerde alen vardı.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 harika bi albüm olmuş bence.aman aman ve melek şarkılarına bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sarımsaklıya bu turkcell in beleş konserleri için geldiler geçende,orda izleme fırsatım oldu. hiç hoşuma gitmedi açıkçası yeni şarkıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 seni kendime sakladim 'in mp3 ünü bulamadım emulekiler falan inmio yardımcı oalbilecek war mı aradkasın verdigi linkteki dosya 8kb.kimseyi suclamak istemiorum ama sakat bi dosya o[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben yollarım msn verirsen... beğendim seni kendime sakladım'ı , diğer şarkıları indiremedim. :/[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sahneye Çıkmadan önce herzaman Hap alıyor Vokali, bizzat kendimde şahit oldum. Ehh artık okadar hap alıpta sözlerini hatırlayabilmesi bile bir başarı[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 valla dumanı zate sevmezdım, 2 gun oncekı park orman konserınden sonra hıc dınlememeye karar verdım vokalın ses o kadar kotuydu ki yane resmen kulaklarımın içi parçalandı desem yeridir gerci uzaktan gzl gelıo yakınlasınca kotu(davulun sesi uzaktan gzl hesabııııııı)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Caglar35, 10 Ağustos 2005 20:35 tarihinde demiş ki: bu adam ne zaman ölücek? Evet ölünce bir zahmet bana da haber verin o zaman bir bakarım beğenirsem dinlerim[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben beğendim özgürlüğün ülkesi çok güzel :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 parçalarını yollayabilcek var mı ? :/[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yanı başımdan şarkısı mükemmel şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: HymnOfSnuk, 03 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Alen'e nolmuş ? normalde 2 bateristle calısıolar.bu albüm calısmasında alenin baska bi işi warmıs o yuzden bu arkadas müsaitmiş onunla calısmıslar..[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: _Mikael_, 15 Ağustos 2005 18:45 tarihinde demiş ki: said: Caglar35, 10 Ağustos 2005 20:35 tarihinde demiş ki: bu adam ne zaman ölücek? Evet ölünce bir zahmet bana da haber verin o zaman bir bakarım beğenirsem dinlerim Türkiyede sanatcıların degerı zaten olunce anlasılıyor C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çok güzel bir albüm...cidden çok güzel..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ilk şarkılarını dinledim harbi cok gzl en kısa zmnda albumu kesn alcam tam içerken dinlemelik şarkı :)[signature][hline]"Bana bu imzayı bulduğu için Karpuz abime sonsuz teşekkürlerimi sunarım" Msn l Mail tiki tayfası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hiç sevmedim bu son albumlerini. nerde o eski duman parçaları :([signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar