Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duman'in beklenen albumu "seni kendime sakladim"

ol_bonkers

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
Korkunç bir albüm. Alışmıştım ben herifin yana yakıla inleye inleye söylemesini ama artık bu albümde olayın boyutlarını aşmış herif. Ya kafayı otla tam gaz bulup söylemiş ya da "Böyle seviyorlar" diye mi ne kastırmış, bir iki şarkı kendini gösterse de yok babam insanın içi kaldırmıyor adamın kendini yırtışını dinlemeyi. Kendimi yokuş yukarı zorlanan arabada gibi hissettim, benzetmeyi mazur görün.

Evet Nick Cave de detone olur bazen tıkanır kalır ama yine de bu albümle arada epey bir fark olduğu bence su götürmez.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

adalarda yokuş yukarızorlanıp "su" koyveren atlara benzettim ben de. su koyvermez diye umuyorum hadi bakalım
quote attaya gitti yalan oldu, ayrıntılar paticik.comda konu halinde var. link vermeye üşendim[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

alen onlar için konuk zaten hiçbir zaman dumandan olamadıki albümlerde her zaman cengiz çaldı ama konserlerde kliplerde alen vardı.[signature][hline]Generals gathered in their masses,
Just like witches at black masses.
Evil minds that plot destruction,
Sorcerers of death's construction.
......
Sosyal ağlarda paylaş

valla dumanı zate sevmezdım, 2 gun oncekı park orman konserınden sonra hıc dınlememeye karar verdım vokalın ses o kadar kotuydu ki yane resmen kulaklarımın içi parçalandı desem yeridir gerci uzaktan gzl gelıo yakınlasınca kotu(davulun sesi uzaktan gzl hesabııııııı)[signature][hline]Spiker olmuş her denyo Savaşı gülerek sunmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mikael_, 15 Ağustos 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
said:
Caglar35, 10 Ağustos 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
bu adam ne zaman ölücek?
Evet ölünce bir zahmet bana da haber verin o zaman bir bakarım beğenirsem dinlerim

Türkiyede sanatcıların degerı zaten olunce anlasılıyor C:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...