mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kongra-Gel Başkanı Zübeyir Aydar’ın basın toplantısıyla açıklayacağı terör örgütünün bir aylık "eylemsizlik" kararı, yazılı açıklamayla duyuruldu. Açıklamada, Başbakan Recep Erdoğan’ın aydınlarla yaptığı görüşmeden sonra Diyarbakır’da verdiği mesajı ve bir grup aydının girişimleri "Türkiye’de Kürt sorununun barışçıl çözümü için olumlu bir hava" olarak değerlendirildi. Yaratılan olumlu havanın devamı için "karşılıklı olarak güven arttırıcı adımlar" atılması gerektiğine dikkat çekilirken "çözüm sürecinin gelişmesine katkı sunmak amacıyla" 20 Ağustos 2005 -20 Eylül 2005 tarihleri arasında silahlı güçlerini "aktif savunmadan pasif savunma pozisyonuna" çekildiği duyuruldu. Terör örgütü "imha amaçlı operasyonlar karşısında zorunlu olarak kendini savunma dışında herhangi bir silahlı eylemin düzenlenmeyeceği" ni belirtti. Not : İnşallah bir daha eskiler gibi çok fazla kan dökülmez...[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yola mayın döşeyip aktif savunma hı? Bende buna bitiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sonuç olarak aradaki buzlar ericek belki , inşallah tr ve bizim insanlarımız ve askerlerimiz için en iyisi en güzeli olur kimse bir daha kan dökülmesini istemez sanırım ..[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Baktılar kendileriyle uğraşılmaya başlandı,hergün 15 terörsit ölüyor yada yakalanıyor,dediler bu böyle olmayacak biz bi barış senaryosu yapalım.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 alayına kafam girsin....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 çok merak ediyorum nası çözecekler? toprak mı vericez gene?[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: mck, 28 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki: Sonuç olarak aradaki buzlar ericek belki , inşallah tr ve bizim insanlarımız ve askerlerimiz için en iyisi en güzeli olur kimse bir daha kan dökülmesini istemez sanırım .. Kan dökmek istemeyenin kanini dökmez Türk askeri Böyle iyilik melegi konusmalari yapiyor o herifler kan dökülmesin falan diye, sinir oluyorum. Kana ac olan onlar, biz degiliz. Türkiye, terörist bir örgütle masaya oturacak kadar düsmedi daha, düsmez de umarim. 30.000 insanin hayati bu kadar degersiz olmamali.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Ağustos 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Dextra, 28 Ağustos 2005 13:19 tarihinde demiş ki: çok merak ediyorum nası çözecekler? toprak mı vericez gene? yoq artık... adamların bombalı eylem yapabilitesini çat diye kestik. Yapacak bişileri kalmadı seslerini duyurmak için... [Bu mesaj Redeagle tarafından 28 Ağustos 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Pent iyi güzel hoş söylüyorsunda bu savaş devam ederse bir 30.000 kişinin daha ölmeyeceğini nerden biliyorsun ben ailemden birini daha kaybedemem hocam inşallah hayırlısı olur türkiye ve halkımız için.[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Toprak bütülüğünü bölmek de çözmez işi. O zaman güçsüz görürler. Şenliği izleriz sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Dextra, 28 Ağustos 2005 13:19 tarihinde demiş ki: çok merak ediyorum nası çözecekler? toprak mı vericez gene? Toprak değil başka bişey vericez. Sosisli.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: mck, 28 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Pent iyi güzel hoş söylüyorsunda bu savaş devam ederse bir 30.000 kişinin daha ölmeyeceğini nerden biliyorsun ben ailemden birini daha kaybedemem hocam inşallah hayırlısı olur türkiye ve halkımız için. Ya vatanı için bu köpekler tarafından öldürülen şehitlerimiz ne olacak? Boşuna mı ölmüş olacaklar? Edit: Pardon tam okumamışım.. Ailenden her kim şehit olduysa (huzur içinde yatsın) bu vatan için öldü.. Şimdi pkklıların istediklerini verirsek, onlara af çıkarırsak, kendine aydın diyen bir avuç dallamanın dediklerini yaparsak, boşuna şehit olmuş olmaz mı?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA [Bu mesaj Slat tarafından 28 Ağustos 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: mck, 28 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Pent iyi güzel hoş söylüyorsunda bu savaş devam ederse bir 30.000 kişinin daha ölmeyeceğini nerden biliyorsun ben ailemden birini daha kaybedemem hocam inşallah hayırlısı olur türkiye ve halkımız için. Savas tabiki cözüm degil. Ama ben sahsen terörist bir örgütle ülkemiz masaya oturmasini yediremem kendime. O adamlarin hepsi teslim olur, hapse girer cezalarini cekerler. Sonra haklarinin yeterli olmadigini düsünen Kürtler, bunu demokrasi ve Atatürk ilkeleri dogrultusunda "adam gibi" mecliste ararlar (ki bunu yapan kaliteli insanlar var) Kaybin icin cok üzüldüm bu arada. Benim de amcam 1.5 sene doguda savasti 95 yilinda, terörün doruk noktasinda oldugu zamanda, adamin geldigindeki halini ben bilirim yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sagolasin zaten benimde fikrim şu eyerki bir anlaşma var ise bunun bizim şartlarımıza göre kabul edilmesidir zaten bir laf vardır bugün elini veren yarın ... işte onun için bizim şartlarımızı kabul edip bir anlaşma yapılmışsa bunun sonuda bunların kökünü temizlemek olur.[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Mavi, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde demiş ki: said: Dextra, 28 Ağustos 2005 13:19 tarihinde demiş ki: çok merak ediyorum nası çözecekler? toprak mı vericez gene? Toprak değil başka bişey vericez. Sosisli. euheue en sonnda TW lerde bosuldu :D mauha[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bu satılıklarla anlaşma falan yapılmaz. Anlaşma yapsan dahi işlerine gelmeyince bozarlar. Adamlar terörist, katil. Bunlara güven olmaz...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya bunlar kim ki? teröristlerle masa başına mı oturacaklar yani? karşılıklı görüşler mi alınacak? eğer böyle olacaksa, bu şerefsizler amaçlarına ulaşmışlar demektir. o kadar masum kan dökmenin faydasını görüyorlar demektir. nasıl bi olaydır ya bu?![signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hala aynı şeyler iyi o zaman tamam barış yerine kan çıksın yine kardeşlerimizi babalarımızı bütün canımızı oralarda kurban edelim bizimkilerin fikri ben çok mantıklı kan dökülmesini istemiyorlar belkide farklı bir strateji ile ilerliyorlar ama göz önünde bir anlaşma var 1 aylık süreç içerisinde[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hmm bu biraz seri katille aynı odada kalıp "Beni öldürmeyeceğine söz verdin. Şimdi rahat rahat uyuyacağım" demeye benziyor. Aman birileri ölmesin mantığı ile yaklaşacaksak verelim ülkenin doğusunu onlara. Yeter ki birileri ölmesin. Ne anlaşması kardeşim! Teröristlerle anlaşmamı yapılırmış. Onları yasal olarak tanımak bile büyük bir hata! Terörle savaşılır! Terörist öldürülür! Acı olabilir ama gerçek bu...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Sensible, 28 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki: Baktılar kendileriyle uğraşılmaya başlandı,hergün 15 terörsit ölüyor yada yakalanıyor,dediler bu böyle olmayacak biz bi barış senaryosu yapalım. +1[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sen savaşa girmedin herhalde yakınlarından birini kaybetmedin sanırım ki bu kadar sabit fikirle yaklaşıyorsun allah'n kimseye bu acısını aile fertlerdinden birisine vermesini istemem ama ne zaman kadar savaşacaksın zaten üstünlük dediğin şey bundan 20 yıl önce karşılıklı olarak başladı hiç bir zaman bitmedi bu savaş belkide bu savaşın bitmesine yönelik bir amaçtı nerden biliyorsunuz ki doğuyu onlara verelim bu devlet o kadar insanları gaza getiriyor ki doğu dediğin yerde şimdi madem doğuyu koruyorsun Batman ilçesinde geçen haberlerde 6 7 yaşında çocuğun elinde " Taş " var Haber muhabiri soruyor bununla ne yapacaksın diyor bununla ben polisleri öldürcem diyor yani hocam bu onun suçu değil yada onun babasının suçu değil bu devletin suçu ,Kürt - Türk ayrımını o kadar çok gaza getirirerek yapıyorlar ki asker'e gittiğimizde de bize öyle fotoğraflar gösteriyorlar ki Insan öldürmemek için kendini zor tutuyor savaş esnasındada baktığı o fotoğraflar söylenen o sözler aklına geliyor askere gidince ye kadar kimse ben vatanım için ölmeye gidiyorum demezken askere gittikten sonra vatanım için herşeyimi veririm diyor asker'de beynini yıkıyorlar bunu biraz anlamak gerekiyor tabi ama çok zor işte Benim bahsetmek istediğim şu eğer ki hala kan dökülmesini istiorsan bunu dolaylı yoldan ülkemizdeki insanlara anlat " Ben bir daha 30.000 kişinin ölmesini istemem "[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Demirel söylemişti, bu Kürt'lerin Cumhuriyet kurulduğundan beri irili ufaklı 28. ayaklanması.. Bu hep böyle gitmez. Ve bazı sorunlar askeri güçle çözülmez. Bu tip sorun yaşammış tek ülke bizz değiliz. Diğer ülkeler gibi bizde demokratik yollardan bu sorunu çözmeliyiz. Yoksa biri gider biri gelir olan sana bana olur. Orgenerallere, başbakanlara değil..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Demirel söylemişti, bu Kürt'lerin Cumhuriyet kurulduğundan beri irili ufaklı 28. ayaklanması.. Bu hep böyle gitmez. Ve bazı sorunlar askeri güçle çözülmez. Bu tip sorun yaşammış tek ülke bizz değiliz. Diğer ülkeler gibi bizde demokratik yollardan bu sorunu çözmeliyiz. Yoksa biri gider biri gelir olan sana bana olur. Orgenerallere, başbakanlara değil.. +1 Sonunda beni anlayan birisi[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bunlar kendilerini ne sanıyorlarda..hadi 1 ay uslu durucaz takılın kafanıza göre korkmayın diyebiliyorlar ya...üç beş çapulcu ya...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Öyle bişi yok :) Tayyip erdoğan silah bırakılmasını istedi. Onlarda bıraktı. olay bu :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar