Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topicime yazi yazmayin , istemiyorsaniz tiklamayin tarzi sozler...

Disappear

Öne çıkan mesajlar

said:
Othranx, 28 Ağustos 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
evet mesela zeka oyunları topiclerini ele alalım.daha önce açılmış güzel giden bi konu biraz geyiğe kaçtığı için ve asıl daha düzenli olsun diye sixoms arkadaşımız yeni bi topic açmış ve demiş ki:

Evet arkadaslar diger topic fazla karisti sorularin disinda bir cok msj geldi o yüzden bu topici acma geregi duydum ..

Bu topic 1 hafta boyunca (fazla soru bulabilirsem bu süre uzayabilir ..) günde 2 soru (bazen daha fazla..) olmak suretiyle güncellenecek. Cevaplari lutfen öms olarak atiniz. Ben kimlerin bildigini ve dogru cevabi buraya yazacagim. Sorulariniz varsa onlarida yollayin kimin yolladigini yazarak buraya koyacagim. Sorulara cevap verme süresi 1 gündür , 1 gün sonra cevabi yazacagim.
Lütfen gereksiz mesaj atarak topici kirletmeyiniz.

sonra da martinl arkadaşımız direk kafasına göre sorular yazmış falan,zeytinyağı gibi üste çıkmış misal:

Sanki ırak meselesi tartışılıyorda içine barbie bebekleri ile ilgili bişi yazılmış..

10 tane topic açılmasına gerek yok..

benim karşı çıktığım asıl şey topici açanın ne dediği sallanmayıp post atan arkadaşın kafasına göre takılması.

bir konunun başka yönlere doğru kayması
veya bir konunun çok fazla sayfa sayısına ulaşması
yüzünden eski topic kapatılır/kitlenir, yeni topic açılınabilinir. böylece tartışma daha düzeyli bir şekilde devam eder.

yani bu gösterdiğin örnekte adam düzgün birşey yapmış bence.

said:
BoraBora, 28 Ağustos 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
bence genel ve en buyuk sorun foruma kendini cok kaptirip burayi hosca bos vakit gecirme yeri olarak degil de hayatin anlami olarak algilayip...

sanırım asıl sorun burda başlıyor.
yeni gelen kullanıcılar burayı "hoşça boş vakit geçirme" yeri olarak sanıyor.
kurallar hiçe sayılıyor
ciddi yerlerde bile saçma sapan mesajlar yazabiliyor
kendi topiclerine çok özen gösteriyor
başlığı yazarken sallıyor, topic içeriği ise daha bir "sallaaa" oluyor

birisi kurallara önem verince de "entrika peşinde komplocu" gibi muamelelere uğruyor. :)

ha bir de benzeri bir topicim vardı, onda da bazı şeylerden yakınmıştım, ama sanırım işler daha kötüye gidiyor, özellikle bazı yeni kullanıcıların kendilerini irc'de sanması veya hatasını kabullenmeme olayları gibi.
eski açtığım topic:
http://forum.paticik.com/view.php?id=75164[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.

[Bu mesaj Bone tarafından 28 Ağustos 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bone güzel söylemişsin de, paticik artık büyüdüğü için, kişi sayısına oranla yanlış açılan topicler, yanlış atılan mesajlar da çoğaldı. hepsini tek tek uyarmak gereksiz bence, şikayet butonu gayet kullanışlı bu konuda.

ha ama "burası benim topic'im, hadi naş" türünde bi yaklaşım da gayet saçma, çünkü burası -bone'un da söylediği gibi- hepimizin.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

Topic sahiplenmek olmaz ,ama bazıları kasıtlı sataşmak amaçlı abuk subuk postlar atıyorlar ,adamın biri bir konu açıyor birşeyler paylaşıyor hemen ''Bence gereksiz,ne bu şimdi '' gibi mesajlar geliyor,tahrik ediyorlarr.Adamda haliyle sinirleniyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Bende şu "aramaya inanmak" olayında değinmek istiyorum. Biyerden sonra baymaya başladı bu. Millet artık 2002'de açılmış konular için "daha öcne açılmıştı" demeye başladı. 2002'de açılmış konuyu uplamak da hoş olmuyor.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 28 Ağustos 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...