Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Topicime yazi yazmayin , istemiyorsaniz tiklamayin tarzi sozler...

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Bilmiyorum bir tek benmi rahatsiz oluyorum acaba? Ozellikle yeni gelen [hic bir ayrimcilik yoktur yeni gelen kullanicilar hemen darilmayin] kullancilar yanlis yere bazen bile bile bazen yanlislikla konu aciyorlar yada konu foruma uymuyor falan filan ve tepkiler geliyor. Bir konu garibime gitti nedir bu "bu topic benim , sen yazma , sen girme , sen git" tarzi davranislar? Biri geliyo yuzsuz yuzsuz "Ya aslinda yeri internet ama buraya yaziyim dedim malum daha cok falan bakiliyo eheh , sorun su hede hodo bla bla...." cevap geliyo "madem yanlis yerde oldugunu biliyosun , niye buraya aciyosun ?" "sanane kardesim bir derdin varsa mod'a mesaj at" veya "off lutfen cevap vermeyecekler mesaj atmasin" tarzi cevap verme hakkini nerden buluyor? Burasi herkesin [bazi bolumlerden uzaklastirilmadikca] her konuya forum kurallari dahilince yazi yazmaya hakki vardir. Ornek vermek gerekirse Tyrande lakapli sahis bariz bir sekilde "s.ktir git topicimden" demis , banlanmis falan filanda bu en goze cikan ornek birazdan postu yazdiktan sonra usenmezsen aratacam burada o kadar cok "isi olmayan yazmasin","begenmeyen okumasin"[bu cok ilginc begenmemeye hakkimiz yokmu yahu ? illa ay cok guzel diye yorum yapmak zorundamiyiz ?] , "geyik yapmayin" tarzi yanlis acilmis topiclerde verilen yanlis tepkiler varki ... Demek istedigim su burasi bir forum herkesin kurallar dahilinde istedigini deme ozgurlugu var , buraya birsey yaziyorsaniz bunu insanlarla paylasiyorsunuz ve yaptiginiz sey yanlissa tepki gelmesi normal. En ufak tepkide parlayici hareketlerde bulunmayin ve lutfen actiginiz konular sizin malinizmis gibi davranmayin va konu acmadan once bolumlere soyle bir goz gezdirin...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu tamamda uyarilir falan ama gidipte "benim topicime boyle boyle yazmayin kardesim" tarzi bir sey hos kacmiyo . burasi siyaset forumu degilki ? elbette geyik,saka falan filan olacak ama civiyan olursa direk dahada fazla tatsizlik cikarilmadan modlara havale edilmesidir ...
Edit : ustteki mesaj icin : aslinda oraya acacktim ama dedigim seylerin en cok konu disinda yasanmasi uzerine buraya acmayi tercih ettim . Ha tam olarak yeri paticik.com bolumu degildir cunku bu biraz forum disinda konu disina ozel bir sey haline geldi
edit 2 : baggio iste ben sunu diyorum tepki veren topici acan insan adam gibi uyarsa tamam ama yukarda verdigim orneklerdeki gibi tepki verince topic dahada civiyo ve sonuc kilide gidiyor . yani dedigim gibi iki tarafinda hemen parlamasi cok gereksiz kaciyor[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...

[Bu mesaj Disappear tarafından 28 Ağustos 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Iki farkli durum var ama burada.

Hakli oldugun durum, yanlis bolume acilmis veya acilmasi bile gereksiz bir konuya uyari/tepki mesaji atildiginda sahibinin "hem suclu hem guclu" konumunda ters cevap vermesi.

Haksiz (bence tabi) oldugun durum, dogru yere acilmis insan gibi bir topice ukalaca, gereksiz, anlamsiz, konu ile alakasiz vs. postlar atilmasi durumunda topic sahibinin hakli tepki gostermesi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

evet, yani bazıları sırf dalga amaçlı cevap atıyo kardeşim burası internet diye, adamın suratına söleyemiyecein şeyleride burada sölememek lazım.

hani bazı topiclerde var tabi hani geyik olsun diye mesaj atarsın ama her topictede lafı gediğe koyma huyu olanlar var gedik olup çıkacaklar haberleri yok.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın bende anlamıyorum açıkçası msg gelmiyo denilen yerlere açtığım konularda en geç 30 dakka içinde cevap buluyo ne bu acele anlamıyorum ki...
üstelik yaptığın yanlışsa eleştiririm ortam müsaitse geyik te yapılır dalga da geçilir bu forum böle güzel ya[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

abi ortam müsatse diyorum yani ciddi durumlarda yapmıyorum zat geyik zaten yapılmamalı[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

sunun ustunde duruyorum geyik dedigim konuyla alakasiz bisey degil yani benim geyik dedigim konuyla ilgili bir saka yapilir cok ciddi bir konu degilse , ama gelipte ya hazir sacma bi topic bulmusken bende sunu aradan cikariyim zihniyetine tabiki karsiyim yada konuyla alakasiz mesaja ...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

bence genel ve en buyuk sorun foruma kendini cok kaptirip burayi hosca bos vakit gecirme yeri olarak degil de hayatin anlami olarak algilayip, burda kendine entrikalar yaratan onla bunla dalasip ukalalik eden ve bunlarin sonucunda kendini yuksek mertebede gibi hisseden cocuklar..(ne uzun cumle yazmisim be!)[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

evet mesela zeka oyunları topiclerini ele alalım.daha önce açılmış güzel giden bi konu biraz geyiğe kaçtığı için ve asıl daha düzenli olsun diye sixoms arkadaşımız yeni bi topic açmış ve demiş ki:

Evet arkadaslar diger topic fazla karisti sorularin disinda bir cok msj geldi o yüzden bu topici acma geregi duydum ..

Bu topic 1 hafta boyunca (fazla soru bulabilirsem bu süre uzayabilir ..) günde 2 soru (bazen daha fazla..) olmak suretiyle güncellenecek. Cevaplari lutfen öms olarak atiniz. Ben kimlerin bildigini ve dogru cevabi buraya yazacagim. Sorulariniz varsa onlarida yollayin kimin yolladigini yazarak buraya koyacagim. Sorulara cevap verme süresi 1 gündür , 1 gün sonra cevabi yazacagim.
Lütfen gereksiz mesaj atarak topici kirletmeyiniz.

sonra da martinl arkadaşımız direk kafasına göre sorular yazmış falan,zeytinyağı gibi üste çıkmış misal:

Sanki ırak meselesi tartışılıyorda içine barbie bebekleri ile ilgili bişi yazılmış..

10 tane topic açılmasına gerek yok..

benim karşı çıktığım asıl şey topici açanın ne dediği sallanmayıp post atan arkadaşın kafasına göre takılması.madem bi başlığa tıklıyosun başlığı açanın ne yazdığını oku, ona göre davran, internet ortamı da olsa saygı göster istediği bi iki şeye..yok sallamıcam ben kafama göre takılacam diyosan da açacaksın başka topic.
Sosyal ağlarda paylaş

ya herşeyi geyiğe vurmakta saçma. yeri geldi geyik yaptık yeri geldi ciddi olduk. bunu farketmek önemli olan.
gelipte boş saçma cvp lar atmak saçma oluyo bazen bende yapmıyo değilim.
edit: dis in dediği gibi yani herşeyi geyiğe vurmayın uleyn [signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 28 Ağustos 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi başka topic de onu dicektim konuyu daha fazla uzatmayayım diye yazmadım yeri geldi yazayım..

Burada bir topic açılıyorsa o topic'e kurallar koyamazsınız. Burası public bir forum ve "senin" topicin diye bir şey yoktur.
Ha şayet rahatsız edici bir mesaj yazıyorsa, propaganda yapıyorsa, konuyu saptırıyorsa modlara havale etmelisiniz. Bunun dışında mesajını sevmediğiniz bir adama mesaj yazma diyemessiniz.

budur..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 28 Ağustos 2005 02:23 tarihinde demiş ki:
Bi başka topic de onu dicektim konuyu daha fazla uzatmayayım diye yazmadım yeri geldi yazayım..

Burada bir topic açılıyorsa o topic'e kurallar koyamazsınız. Burası public bir forum ve "senin" topicin diye bir şey yoktur.
Ha şayet rahatsız edici bir mesaj yazıyorsa, propaganda yapıyorsa, konuyu saptırıyorsa modlara havale etmelisiniz. Bunun dışında mesajını sevmediğiniz bir adama mesaj yazma diyemessiniz.

budur..

budur abi
sinirlendim bak
sizene istediğimi yazarım be sanane
şikayetçimisin yoksa itirazın varsa bi sürü yldan halledebilirsin
dava et beni hatta
budur dimi ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit, 28 Ağustos 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
said:
MartinLGore, 28 Ağustos 2005 02:23 tarihinde demiş ki:

budur..

budur abi
sinirlendim bak
sizene istediğimi yazarım be sanane
şikayetçimisin yoksa itirazın varsa bi sürü yldan halledebilirsin
dava et beni hatta
budur dimi ?

kuulsun[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayır gelip Direk bodozlama dalıp alakasız bişeyler diyolar.

örnek

Ankarada 3 aylık yaz tatili

fiyatlar vs nolur?

Napcan ankarada tatil yapıp?

abi sanane alla alla ya.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...