amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 saçlar sağ olsunlar iyi uzuyo. şimdiki uzunluklar tam uzun olmamakla beraber kısa da diil...önler 14 cm arkalar 10 cm yanlar 8-9 cm ense tabir edilen yer 7 cm...şimdi iri dalgalı ve saçlar hep beraber dalgalanma , kendi etraflarınd dönerek spiral olma eğiliminde. bide anlım aaçık...üni başlayınca ben naapcam hersabah aynanın başında 3 saat duramamya....ne kullanmalı nası yapmalı? rasta yada ördür demeyin lütfeen...normal ayrıcak olsun ...iyice yandan yaada ortadan diil...bi de daha düz gözüksün...naapcam ya....fön çekince de sönüyo...kafama yapışıo...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 benimde aynısıydı yakınlarda biraz daha uzadı şimdi bi jöleleyip arkaya yatırıyorum. sonrada taç takıyorum baya baya adam olu fakat yinede bu saç tipi manyak uyuz... sabır sabır deyip uzatıyoruz işte *!sabır sabır*[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bende uzatıyorum çok zor uzatmak çok su anda en kötü durumunda şapkasız cıkamıyorum dışarı[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Saçlarımı neredeyse sıfıra yakın kestiriyorum. Acaip rahatım :D Not : Ne kılı istersin? Saç kılımı, koltuk altı kılımı, yoksa ...? :-p[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Aynı dertten bende muzdaripim. En iyisi ne jöle ne sprey. Yataktan kalktım geldim !!! modeli en işe yarayanı. :D Ha ben yapıyomuyum? Her zaman olmasa da genelde böleyim. Annem sinir oluyo bu halime :D[signature][hline]Face your fears live your dreams Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 dışarı çıkmadan önce yarım saat filan bere takıyorum ben evde. anca o zaman adam oluyolar. :) yine de olmamışsa hafif ıslatıp bere takıyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sabret, uzayınca çok güzel olacak:) iyi uzaması için de badem+zeytin yağı sürebilirsin. bir de dökülüyorsa da saçların aktardan alacağın çam esansını(çam terebentin) şampuanına karıştır,bana baya iyi geldi. tabi bi ölçüsü var, satan adam bilir herhalde.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 taç tak[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 terebentin denedim ama saçı uzattığını bilmedeen keepeksizlik için denedim...ii fikir bi daha deniim...ölçüsü ise 3 damla bi şişeye[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 saçı uzatır mı bilmiyorum ama sağlıklı olmasını sağlar. benim çok dökülüyordu saçım, baya iyi geldi.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info [Bu mesaj NightCrawler tarafından 27 Ağustos 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ah bende baya bi uzattım tam en uygun boyuna gelmeye baslamıştı saçlarım uğursuz bir iddia yuzunden heba oldu hepsi.ama kısa da iyimiş ama sevdim boylede[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 amoncum sacların gayet guzel hele bu hali sana cok aısmıs sakın fön cekme (kalıcı fön dusunme bile ) benim saclarım cok kötu oldu hergun fon cekiyorum...hem sacın az oldugu için uzayınca da guzel olur kafan takma...:D[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Lopeth, 27 Ağustos 2005 15:47 tarihinde demiş ki: taç tak +1 Saçları görebilme imkanımız varmı?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ewt ona göre sana bi tarz yaratabilirm:) Edik:Caps [signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] [Bu mesaj Syn tarafından 27 Ağustos 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 biraz bakıma giricek ama pantene nin ekstra düzleştirici die bir şampuanı var şampuan değil krem gibim bir şey 1-2 hafta kullandıktan sonra istediğin şekli veriyorsun(bnde işe yaramıştı) ama şapka tak derim aşırı yararını görürsün düzleştirmek istiyorsan[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yahu şu uzun saçın bakımı ne meşakkatli işmiş... baya bi uzadı , okullar açılsa da kestirsem. :/ sonra da mezun olsam da uzatsam dicem.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: merciman, 27 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demiş ki: amoncum sacların gayet guzel hele bu hali sana cok aısmıs sakın fön cekme (kalıcı fön dusunme bile ) benim saclarım cok kötu oldu hergun fon cekiyorum...hem sacın az oldugu için uzayınca da guzel olur kafan takma...:D saolya...baya moral verdin...sende olmasan...ama foo çektircem üni için...baya bi sitres oldum...3 gündür saçımla uğraşıom[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sacını hep arkaya doru tara oyle alıştır yoksa onlere duşuyo.çok rahatsız edici biş azına burnuna girmesi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 amoncum burada cogu kısı tac tak arkaya tara fln demıs ama bence sen yapma yakısmaya bilir banyodan sonra 7/24 fln surup bırak en guzl öle olur sana fazla oynama ugrastıkca kotu olur...:D[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkadaşım, belki sevmeyebilirsin ama en iyi çare toplamak. Anladıgım kadari ile seninle saç tipimiz aynı. Bir sne boyunca l'oreal elseve düzleştirici şampuan kullandım. sende onu deneyebilirsin istersen. Saç biraz daha kısayken gerçekten işe yarıyor. Ama iyice uzadıktan sonra bence hafif dalgalı-kıvırcık durması daha hoş. ama bir problem var. Saçlarına lütfen fön çekme. bir sene boyunca mantıksız bir şekilde ben çektim ve şu anda ciddi bir seyrelme söz konusu. Biz uzatırken kimse bize bunları söylemiyordu o yüzden gerçekten zor. Sen en iyisi topla dediğim gibi...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar