Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne uzun ne kısa, iri dalgalı bide...naapmalı bunları...bi kıl verin yahu!

amon

Öne çıkan mesajlar

saçlar sağ olsunlar iyi uzuyo. şimdiki uzunluklar tam uzun olmamakla beraber kısa da diil...önler 14 cm arkalar 10 cm yanlar 8-9 cm ense tabir edilen yer 7 cm...şimdi iri dalgalı ve saçlar hep beraber dalgalanma , kendi etraflarınd dönerek spiral olma eğiliminde. bide anlım aaçık...üni başlayınca ben naapcam hersabah aynanın başında 3 saat duramamya....ne kullanmalı nası yapmalı? rasta yada ördür demeyin lütfeen...normal ayrıcak olsun ...iyice yandan yaada ortadan diil...bi de daha düz gözüksün...naapcam ya....fön çekince de sönüyo...kafama yapışıo...[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı dertten bende muzdaripim. En iyisi ne jöle ne sprey. Yataktan kalktım geldim !!! modeli en işe yarayanı. :D
Ha ben yapıyomuyum? Her zaman olmasa da genelde böleyim. Annem sinir oluyo bu halime :D[signature][hline]Face your fears live your dreams

Tahsil cehaleti götürür, eşeklik bakidir.
Sosyal ağlarda paylaş

sabret, uzayınca çok güzel olacak:)
iyi uzaması için de badem+zeytin yağı sürebilirsin. bir de dökülüyorsa da saçların aktardan alacağın çam esansını(çam terebentin) şampuanına karıştır,bana baya iyi geldi. tabi bi ölçüsü var, satan adam bilir herhalde.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info
Sosyal ağlarda paylaş

amoncum sacların gayet guzel hele bu hali sana cok aısmıs sakın fön cekme (kalıcı fön dusunme bile ) benim saclarım cok kötu oldu hergun fon cekiyorum...hem sacın az oldugu için uzayınca da guzel olur kafan takma...:D[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

ewt ona göre sana bi tarz yaratabilirm:)

Edik:Caps

[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki:

Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu.
[/b]

[Bu mesaj Syn tarafından 27 Ağustos 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biraz bakıma giricek ama pantene nin ekstra düzleştirici die bir şampuanı var
şampuan değil krem gibim bir şey 1-2 hafta kullandıktan sonra istediğin şekli veriyorsun(bnde işe yaramıştı) ama şapka tak derim aşırı yararını görürsün düzleştirmek istiyorsan[signature][hline]Nan Curunir
A LittLe Less conversation
A LittLe more action pLeasee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
merciman, 27 Ağustos 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
amoncum sacların gayet guzel hele bu hali sana cok aısmıs sakın fön cekme (kalıcı fön dusunme bile ) benim saclarım cok kötu oldu hergun fon cekiyorum...hem sacın az oldugu için uzayınca da guzel olur kafan takma...:D
saolya...baya moral verdin...sende olmasan...ama foo çektircem üni için...baya bi sitres oldum...3 gündür saçımla uğraşıom[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım, belki sevmeyebilirsin ama en iyi çare toplamak.
Anladıgım kadari ile seninle saç tipimiz aynı.
Bir sne boyunca l'oreal elseve düzleştirici şampuan kullandım. sende onu deneyebilirsin istersen. Saç biraz daha kısayken gerçekten işe yarıyor. Ama iyice uzadıktan sonra bence hafif dalgalı-kıvırcık durması daha hoş. ama bir problem var. Saçlarına lütfen fön çekme. bir sene boyunca mantıksız bir şekilde ben çektim ve şu anda ciddi bir seyrelme söz konusu. Biz uzatırken kimse bize bunları söylemiyordu o yüzden gerçekten zor. Sen en iyisi topla dediğim gibi...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...