Alis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ultima online dunyasi en basarili emulatoru olan Runuo 3.cu yilini doldurdu. Osiye 1-1 yakinligilya bilinen Runuo yaptigi yapitla 100.000 uzerinde insana ulasmis ve dunyaca unlu urunu olan Runuo emulatoru basarili bir sekilde halen ayakta durmaktadir. Basarilarin devamini dileim
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Tebrik ediyoruz bence çok güzel bi emülatör :)[signature][hline]
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gereksiz bir emulator 3 yasınamı girdi allah kahretsin[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hayırlı olsun walla, cok basarılılar, böle devam etmesi dilegiyle..
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bazı yönleriyle saçma bazı yönleriyle mantıklı ilerlemiş olsada severim RunUO'u nice senelere hadi bakalım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
robinson Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 nice senelere runuo demek için nice senelere uo da demek lazım :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 diablo 2 den farkı olmayan gereksiz emülatörün bi an önce ölmesi dileğiyle..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Diablo 2 ile nasıl bağlantı kurduğunu söylermisin.neye dayanarak ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 asıl sizin dedikleriniz gereksiz abuk sabuk sphereden çok daha şeyler yapmanıza olanak sağlıyor scp konusunda[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Darısı sphere'ın başına..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk..
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hayırlı ossun[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 uc yıl ne cabuk,gecmıs nıce uc yıllara en azından sphere gıbı daha basıtce bır emuye muhtac etmedıler ınsanları.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: go2hell, 27 Ağustos 2005 09:59 tarihinde demiş ki: gereksiz bir emulator 3 yasınamı girdi allah kahretsin gereklisi hangisi, merakimdan soruyorum?[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 her ne kadar ömrü oside de dolmuş olsa (bakınız sıkış ek paketlere) uo için çıkmış en başarılı emu nedense türkiyede de çekemeyenlerin olması ilginç geldi acaba benzer çözümleri sunamamaları olabilir mi ayrıca adamların diğer mmo larada emu üretme projeleri vardi eskiden baktigimda umarim ona devam ederler umutsuz vaka olan bi oyuna takilmazlar
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hayırlı olsun. Ultima Online Hayat Offline :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bencede :) sphere out runuo in :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hayir Sphere hala daha populer, in/out popularite alakali birsey sonucta, ama gelistirilme imkanlari ve (defaultunun bile) OSI'ye yakinligi ile RunUO'nun daha iyi bir emu oldugu ortada. Kotuleyen de ya kodlamasini ya da oynamasini beceremiyordur, ondan laf ediyordur, aldirmamak lazim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Run uo istifa..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet bag sphere populer çünkü insanlar spherede oynamaya alışmış runuo yani osideki gibi olunca bu ne be böyle mi olur uo bla bla ediyorlar hem spheredeki buglarıda çok seviyoruz ;)
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: vimpir, 27 Ağustos 2005 15:27 tarihinde demiş ki: said: go2hell, 27 Ağustos 2005 09:59 tarihinde demiş ki: gereksiz bir emulator 3 yasınamı girdi allah kahretsin gereklisi hangisi, merakimdan soruyorum? hiçbiri :) Runuo kendini emulator falan zannediyor. Oyunu iğrenç hale getiren bisi o yonden gereksiz. yoksa c# ile yapılması cok daha stabil olmasına laf eden yok[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 27 Ağustos 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sole bir gercek var dunyada en cok sphere oyuncusu TR de neden ? sphere turkiyede ayri bir yeri var eskilerden.. kalma gunler.. bu yuzden yenilige ayak uyduramayip daha yeni seyleri ogrenemem diyerek vs cogunlukla bole gecistirir.. Age of shadows cikinca Runuo cikti. sphere yan bati tabi.. ve halende batior.. bunu aksini soleyemez kimse.. Turkiye icin diorum. Hangisi daha cok tercih edilior 4/2 sphere diger yani Runuo. Eskiden bu rakam 4/3 sphere de peki bu neyi gosterir :) artik sphere eskisi kadar tutulmuyor.. cunku spherede uzun bir donemdir Devler tarafindan bir degisiklik yapilmadi :) neywse konuyu uzatmayacam sadece bunlar benim dusuncelerim isteyen begenir isteyen begenmez,[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: go2hell, 27 Ağustos 2005 20:33 tarihinde demiş ki: hiçbiri :) Runuo kendini emulator falan zannediyor. Oyunu iğrenç hale getiren bisi o yonden gereksiz. said: slayer__, 27 Ağustos 2005 20:27 tarihinde demiş ki: evet bag sphere populer çünkü insanlar spherede oynamaya alışmış runuo yani osideki gibi olunca bu ne be böyle mi olur uo bla bla ediyorlar hem spheredeki buglarıda çok seviyoruz ;) aşmışım ben tamam biliyorum halkımı orjinali gibi yapınca oyunu bok etti oluyor 8-) utanmasalar adamlar yaptı oside onlardan gördü yaptı dicekler *!kınar*
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 runuo da oynadım merak etme slayer neyin oyunu ne kadar batırdıgını gorebiliyorum :) cahil ayagı yapmayın[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Baggio, 27 Ağustos 2005 18:50 tarihinde demiş ki: Hayir Sphere hala daha populer, in/out popularite alakali birsey sonucta, ama gelistirilme imkanlari ve (defaultunun bile) OSI'ye yakinligi ile RunUO'nun daha iyi bir emu oldugu ortada. Kotuleyen de ya kodlamasini ya da oynamasini beceremiyordur, ondan laf ediyordur, aldirmamak lazim. Güzel cümlelere başka ne denir ki :) RunUO sunucusu sahibi olaraktan kutlu mutlu olsun dilekleriimi sunuyorum :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Öne çıkan mesajlar