_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 neden sevmiorsunuz onu?[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yasakları çiğniyor gereksiz bir sürü konu açıyor açılmış konuları açıyor gereksiz msglar atıyor küfürde etmiş kısacası böyle insan istenmiyor tamam bir günde çok konu açan arkadaşlarda oluyordu ama onların durumu farklı oluyo mesela adam 10 günde bir gün bürsürü açıyordu hepsi de daha önceden açılmamış filan oluyordu eyleniyoduk be ne ya böle çin işkencesi gibi...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 adamin mektubu hosmus..+bu adamin bu kadar üstüne gidenler bi zahmet bugün yazamadim ama kil oldum bi konuya daha el atsinlar madem duyarlilar bukadar: 4 tane alt alta nightwish forumu wardi müzik bölümünde bu nedir yahu?tamam iyi güzel grupta seyini cikarmamak lazim yok fan club yok bilmemne sarkisinin anlami yok kili yok yünü yok mu kardesim bunlarin hepsini iceren bisi... ps:konuyu acan arkadasla alakam sifirdir hatta nickini de yazamiorum suanda,gayet nötr yazdim.[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Tyrande seni sevmiyorum sevmiyeceğim...[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 iste alin daniel de bana göre post kasiyor sacmaliyor..adam yörünge disi olmus olaylar kapanmis hala bu saatte gelip de seni sevmiyorum demenin anlami nedir ?[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 cok kaptirmayin foruma kendinizi..cikin hava alin,balik tutun,kiz kesin..madalyaya bir tyrendeye iki yorungeye de uc[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Uzun zamandır var bu mektup olayı :) Ama tekrar hatırlatman güzel oldu.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Adam yörünge dışında kaldı azıcık ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 siteden attırmışsınız lam adamı muahaha[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kemal o imza ne heeheh[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 işim[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar