Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sevgili Aslı....!! Artik içimdeki sıkıştırılmış duyguları unzip etmenin zamanı geldi.Seni ram''inin alamayacağı kadar çok seviyorum. Sana karşı bütün protectlerim disable durumda.Seni ilk gördüğüm anda formatlandim.Bütün cache''lerim durdu, shadow ramlarla ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artik beni senden ayiramaz. Senden baska hersey benim için bad command or file name. Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabilecegimi biliyorum. Senin megahertz''in beni de atesliyor. Bakislarin beni taa derinden scan ediyor. Sana cok guveniyorum, bu mektubumu baskasina forward etmeyecegini de cok iyi biliyorum. Ben, seninle evlenmek istiyorum Asli. Seninle mutlu bir ag yapilandirmasi olusturmak istiyorum. TCP/IP , netBEUI, IPX/SPX her türlü protokolde uyusuyoruz seninle, istedigin zaman ag yapilandirmamiza Microsoft aglari için istemci ekleyebiliriz. Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanidigim iyi bir donanimci var, kendimi senin için upgrade ettirebilirim. Evleninceye kadar da soz; sana hicbirsey insert etmeyecegim. Evlenmeden once DR NORTON''dan randevu aldim, ikimiz de usulen bir virus taramasindan gececegiz. Merak etme hic bilmedigim lisanssiz software''lerle iliskim olmadi. Senin icin hardware''i tas gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim icin software guzelligi hardware guzelliginden onde gelir. Asli, seninle biz cok dvd''ler seyredecegiz. Sana evlilik yildonumunde 24 hizli rewritable dvd alacagim. Pembe slotlu kasamiz, icinde nurtopu gibi hard disklerimiz olacak. Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacagiz. Daha sonra da ver elini internet. Sana guzel gorunmek icin oyle cok calisacagim ki, uc hafta sonra karsina yirmibir inch plazma ekran gibi cikacagim. Ondan sonra istersen beni duvarina bile asabilirsin. Aksamlari dizlerinin uzerinde bir laptop gibi yatacagim. Asla uyku moduna gecmeyecegim Asli. Biz seninle isiklari kapatip kucaklarimizda klavye sabahlara kadar chat edecegiz. Ancak ilk yillarda senden biraz tasarruflu olmani isteyecegim, onun icin screen saver, standbye modu vs. anlarsin ya acik dikkatli olmani isteyecegim. Salonumuzun bas kosesine babamin eski 8 MHz 10 megabaytlik 8088 bilgisayarini koyacagim, malum sark koseleri bana hep cok sicak gelmistir, yanina da 5,25 lik disketler. O bicim nostalji olacak. Hatta yilbasi aksamlari tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep gelistirecegiz, zaman hangi ram''i gerektiriyorsa uygulayacagiz. Birbirimizden fikir download''unu bir gurur meselesi yapmayacagiz. Aramizda ayri gayri olmayacak, bu agin server''i benim demiyecegiz hiçbir zaman. Herkes birbirinin sörfüne saygi duyacak. hadi gel, önümüzde paylasima açilmis bir hayat var. Seni istemek için Server ini gonderen o herifin sitesini crack ettim, anasini da hack edecegim. Ben geleneklere sadik kalmak istiyorum seker Aslicigim. TV kartini kiz tarafi alirmis. Seni, ceyiz sandigindaki emek emek doldurdugun cd-rom''larla bekliyorum. Ben de sana amazon.com dan bes tasli bir yüzük siparisi verdim bile. Nikahimizda da real player calacak... Home page''indekilere de cok selam, her baytini opuyorum, CPU''m daima seninle. Not:CPU''umdaki bu atesi hiç bir fan söndüremez. Eger connection istegime reply etmessen partitionumu silip boot uma virüs bulastiracagim. SIMDI BU MAILI KAPATABILIRIZ. are you sure (Yes/No/All)?[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben bunu bi gazete de okumuştum ama hangisiydi ya?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çok basit ve hiç komik gelmiyor artık böyle $eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hakkaten ya..baydı kal geldi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bende gülemedim akşam akşam ![signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Kimse yazmamış ben yazayım bari .. Tyrande seni sevmiyorum.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bi tarafda okumuştum zamanında nette[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 eskidi bu tür şeyler ya[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Sixoms, 27 Ağustos 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Tyrande seni sevmiyorum. [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 her topice atlamıyorum ki, ayrıca gördüğün gibi alıntı yapmışım seni sevmeyen tek kişi ben değilim. haa eğer herkes yanlış bir ben doğruyum diyorsan lafım yok. ama forum'un böyle ucuz, deli saçması ve komik olmayan şeylerle dolmasına karşıyım. üstüne üstlük; mahsun-ibo-izzet-alişan-özcan-tyrande benimle polemiğe girme :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 . koyman küfürünün güzel görünmesini sağlamaz... Üsluba dikkat...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 @mantar:her topice atlıyosun,ayrıca sevmiyorsan pmden at şov yapma napiyim simdi kimse sevmiyorsa:( topicimde bir daha yazını görmemem dileğiyle..[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahah nedir abi bu gereksiz post kasma , benim topicim , benim emeğim , tyrande the legendry olayı ya? forumtr'ye benzemesin burası aman.. yakında çıkıp "terazime tıklatın pls bap , emeğe saygı" deme de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 3 günde 300 post kasan birisi yapar mı yapar. işte zaten bu durumdan dolayı; Tyrande seni sevmiyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 nolur sev[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 madalyalar paraya çevrilsin.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tyrande biraz yararlı bi organizma olmaya ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Jester, 27 Ağustos 2005 23:24 tarihinde demiş ki: madalyalar paraya çevrilsin. ehehe tyrande susacaksa bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 valla deli gibi poıst kasıyorum..5k madalyayı aliym durulucam..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 pff egolarımı burda tatmin edioyrum degilmi madalya icn post atıyorum sürekli pardon abi...[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahah yörünge disi .. =))[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 victory shall be ours, you know this=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Evet en sonunda yörünge dışı[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yehuu şutladılar(ehehe kim şutladı valla alnından öpmek lazım:D) Bye bye tyrande... Yörüngeden yazmayı unutma:P Yada boşver:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar