PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya ben msnden bir arkadaşıma mikrofon olmadan bilgisayardaki bir sesi dinletebilr miyim? sanki biyerde görmüştüm ama[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ses dosyasını adama yollarsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 öyle değil ya alla ölesini babam da yapar :D[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 [signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Msn 6.2'de kısa süreli dinletebilirsin plus eklentisiyle. Ama ses dosyasını göndermek en mantıklısı.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 allahım 10mblık sesi nasıl göndericem[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 O zaman gönderemicen :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 off dalga geçmeyi bırakın bari bilmiyorum deyin @vimpir: forumu kaydırmanada gerek yoktu[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 eger bulursan oyle bisey banada yardımcı olur haber edersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: PrudenT, 27 Ağustos 2005 16:18 tarihinde demiş ki: öyle değil ya alla ölesini babam da yapar :D öyle deme benim babam yapamıyor :horace:[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 babam uzmandır[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 MSN 7.5'da Sound Clip ozelligi ile yapilabiliyor.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya yükle msn plus ı sonra yollarsin 10 sn lik ses onu yapamiosan al bi mikrofon dinlet alala :D:D[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Makaveli, 27 Ağustos 2005 17:56 tarihinde demiş ki: MSN 7.5'da Sound Clip ozelligi ile yapilabiliyor. ya bu ozellik bende 7.5 beta surumunun 244den(yanlıs yazmısta olabilirim 2 ile baslıodu :) ) onceki surumunde calısıyordu. ne beta son versiyon nede 7.5 de calıstı anlamadım nerde sorun.acaba bunu destekleyen bir plugin falan mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 OF BE! Ben yapıyorum millete sorunsuzda dinliyor bak yapıcağın şey sol altta hoparlor (apollo :D) şeysi var ona 2 tıkla options>prefences>recording orda eğer Stereo Aux,Mono aux,Mono out gibi bişey varsa ona tıkla sonra ok de.Orda neyi seçtiysen ona tıkla sesi Kısığın cok az üstüne getir ve millete dinlet.Ben öyle dinletiyorum herkeze...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yada dosyanın boyutunu düşürüp yollıyabilirsin :D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Evet böle özelliklerimizde var ama en güzen MSN PLus veya denemediğim beta yı yükle direk yaparsın gibi geliyor MSN Plus la yapıldığını biliyorumda. Son beta yı hiç denemedim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sorj,o kadar kolay olsa yaparım da farklı iste 2 tıklama ile olmuyor.ozelliklerde de yok video ile ilgili bisi :)) dregoth iste yazdıgım gibi.beta son buildden oncekinde oluyordu ama betanın son build ve 7.5 de olmadı :P. msnim mi bozuk yahuu "To record a Voice Clip, hold down button or press F2 while speaking. Release button to send message" her sekilde bunu diyor.EHeh nese bari kullanamıyım ozelligi sonra bakarım bir caresine artık. tesekkurler genede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar