Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate II Multi Partisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce yapmıştık, oldukça zevkliydi. Siz uygun bir saat söyleyin, bu akşam bir BGII partisi yapalım. Baştan bitirmecesine, yeni charlarla.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Mesaj tarihi:
Ben oynarımda 9 da falan baslasak işteyim anca dönerim eve bide daha once multı oynamadım nasıl yapılır ayarlanır falan bı anlatırsanız ii olur[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*
-Silenka- *Pure Murderer*

...........Saf olan kıymetlidir.........
Mesaj tarihi:
Dedigim gibi daha once netten multı oynamadım bgyi varmıdır bı ayarı şusu busu soyleyınde ayarlıyım sora yormasın bizi.

Not:Listeye ekledım msni.

[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*

[Bu mesaj Azure_Knight tarafından 11 Ağustos 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben de gelmek isterim.
ama 2 dakika oynayıp "ya ben çıkıcam uykum geldi" diyenler olursa oynamam. biri çıkıyor sonra oyun dağılıyor herkes çıkıyor.

ayrıca baldur's gate + ek paket + en son patch yükleyelim. şöyle düzgün bir oyun olsun :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Valla ben yatmam gerekirse yarın stajada gitmem bulmusum bg yi multi oynıcak birilerini daha ne isterim.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*

Mesaj tarihi:
Eheh bu sefer husranla bitti :). Aldigimiz bi questte sirk cadirina girip hezimete uğradiktan sonra birde geri dönüp çıkamadığımızı öğrenince bu macera sona erdi. :) bi dahaki sefere daha iyisini yapmayi ümit ediyoruz :p[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde.
Mesaj tarihi:
Eh ya bi gnome yaktı bizi keşke çıkmadan elfi kesseydik dır dır dır konusuyor hep :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage*
-Yuotibol- *Pure Tamer*

Mesaj tarihi:
Bi daha (haftaya mesela :d bu hafta 2 günlüğüne tatile gidecem birazdan :() yapacak olursanız haber verin gidelim. Dağıtırız ortalığı. Cin min kalmaz :D Yeni karakter açtınız dimi?[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$

[Bu mesaj VashTheStampede tarafından 12 Ağustos 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 12 Ağustos 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
abi ordan çıkamıyodunuz zaten cinin cevaplarını verip queste devam etmeden zaten .

Tamam cin kolayda biz werewolf du sanırım onları geçemedik :)
  • Yeni Oluştur...