zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Daha önce yapmıştık, oldukça zevkliydi. Siz uygun bir saat söyleyin, bu akşam bir BGII partisi yapalım. Baştan bitirmecesine, yeni charlarla.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 koca yaz nerdeydin canım abim , dershane basladı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Aklıma gelmişti ama cdleri bulamadım yükleyemedim. Bugün bir gazla kurdum ama oynayan yok şimdi de.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben gelirimde oyuna pek aşina değilim. Her zaman olur boşum ben.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Offff yapılır mı bu bana ya...daha dün kurmaya çalıştım cdler kafayı yemiş,içimde patladıydı :( .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O zaman, saat 8de çevirelim multi, ama adam bulmamız lazım 5 kişi:)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben oynarımda 9 da falan baslasak işteyim anca dönerim eve bide daha once multı oynamadım nasıl yapılır ayarlanır falan bı anlatırsanız ii olur[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O zaman 9 yapalım. [email protected] u ekleyin katılmak isteyenler.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Dedigim gibi daha once netten multı oynamadım bgyi varmıdır bı ayarı şusu busu soyleyınde ayarlıyım sora yormasın bizi. Not:Listeye ekledım msni. [signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 11 Ağustos 2005 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben göremiyorum listede?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben de gelmek isterim. ama 2 dakika oynayıp "ya ben çıkıcam uykum geldi" diyenler olursa oynamam. biri çıkıyor sonra oyun dağılıyor herkes çıkıyor. ayrıca baldur's gate + ek paket + en son patch yükleyelim. şöyle düzgün bir oyun olsun :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ühühü :( keşke baldurs gate'imi arkadaşa vermeseydim. :'([signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ek paket yok bende=) Shadows of Amn+ peç=P[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bana bir şekilde ulaşmanız lazım ama=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Valla ben yatmam gerekirse yarın stajada gitmem bulmusum bg yi multi oynıcak birilerini daha ne isterim.[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eh cd im bozuk olmasa yapardık haha ne günlerdi eskiden pati bg[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 18 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Son yarım saat.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Eheh bu sefer husranla bitti :). Aldigimiz bi questte sirk cadirina girip hezimete uğradiktan sonra birde geri dönüp çıkamadığımızı öğrenince bu macera sona erdi. :) bi dahaki sefere daha iyisini yapmayi ümit ediyoruz :p[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 [signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Eh ya bi gnome yaktı bizi keşke çıkmadan elfi kesseydik dır dır dır konusuyor hep :)[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Beni de alın aranıza, oyun yüklü duruyor bi multi süper olur. :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 abi ordan çıkamıyodunuz zaten cinin cevaplarını verip queste devam etmeden zaten .[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bi daha (haftaya mesela :d bu hafta 2 günlüğüne tatile gidecem birazdan :() yapacak olursanız haber verin gidelim. Dağıtırız ortalığı. Cin min kalmaz :D Yeni karakter açtınız dimi?[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ [Bu mesaj VashTheStampede tarafından 12 Ağustos 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ah be cd bozulmuş , tabii kaç senelik cd keşke bir yere kaydetseydim cdleri , offf neyse size eğlenceler bir ihtimal bulabilirsem arkadaşlardan cd bende katılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 12 Ağustos 2005 15:31 tarihinde demiş ki: abi ordan çıkamıyodunuz zaten cinin cevaplarını verip queste devam etmeden zaten . Tamam cin kolayda biz werewolf du sanırım onları geçemedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar