AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 KOÇ [ 21 Mart-2o Nisan ]Gurubunuz : AteşUğurlu gününüz : SalıUğurlu sayınız : 9Uğurlu taşınız : PırlantaUğurlu renkleriniz : Ateş kırmızısı, nar çiçeği, alUğurlu çiçekleriniz : Lale, gelincik, papatyaUğurlu kokularınız : Manolya, lavanta çiçeğiUğurlu müzik : Hızlı tempolu parçalar ve marşlarEn belirgin özelliğiniz : CesaretEn büyük emeliniz : ZaferEn büyük hatanız : AcelecilikEn büyük arzunuz : Liderlik Koç burçlar kuşağının ilk burcu olup, Koç'lar hareketlilikleri ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Koç burcunu tanımlayan cümle "BEN" dir. Bu burcun etkisi altında doğan insanlar coşkun , yaşamayı seven, canlı atılgan kişilerdir. Dış görünüşte çok pratik, düşünceleri yaşadıkları ortamla çok uyumludur. Yaratıcı bir merak sahibidirler. Sürekli olarak oyalanabilecek yeni serüvenler ve girişimler peşinde koşarlar. Atılgan olmakla birlikte amaçsız değildirler. Kendilerini eylemle kanıtlamak isterler, düşünmek onlara yetmez. Harekete geçmeden önce düşünmek alışkanlığını edinirse enerjik yaradılışları yardımıyla üretken olur, daha fazla şey yapabilirler. Yaşamdan ne istediğini bilir, onun peşinde koşarlar. Sabırsızlıkları ve öğüt dinlemez yaradılışları Yüzünden zaman zaman güç duruma düşer, başladıkları işi çoğu kez bitiremeden bırakırlar. Yeni şeylere başlamaya bayılır, fırsatları daha iyi değerlendirirler. Yaptıkları başkaları tarafından onaylanması onlar için çok önemlidir .Çabuk saldırıya geçer patavatsızca dahası kavga edercesine konuşurlar. Konuşmaları akıcı olmasına karşın konuyu abartır, gerçeği değiştirirler. Anlattıkları dinleyiciye çekici bir biçime sokmak için hayal güçleri ile olaya renk katarlar. Bu yüzden de hiç iyi diplomat olamazlar. Saflıkla pohpohlanmaya bayılırlar, ancak övgünün içten olmadığını anlayınca yıkılırlar. Dürüstçe eleştirilmediklerini anlarlarsa işlerini bırakır, bazen de öç almaya kalkarlar. Hareket etmek onlar için planda geldiğinden kısıtlanmaktan nefret ederler. Amaçlarına ulaşma konusunda çok tutundurlar. Bu yüzen her şeyi bir anda yitirebilirler. Dik kafalı olduklarından nedenler konusunda konuşmak istemezler. Olaylar onlara uyacak şekilde gelişmez ise sinirli ve huysuz olurlar. Çabuk öfkelenir fakat çabuk yatışırlar, ancak olumsuz Koç'lar öfkelerini uzun süre korurlar Başkalarına yardım etmeyi severlerse de temelde çok bencildirler. Yardımı sadece sahnenin ortasında kalabilmek amacıyla yaparlar. Bencilliklerini çeşitli şekilde ortaya koyabilirler. Örneğin, kötü bir yalancı olabilmelerine karşın ufak bir zahmete katlanmamak için pervasızca yalan söyleyebilirler. Yine de onları kolayca duygulandırabilirsiniz. Her zaman gergin ve huzursuzdurlar. Zor koşullara istediklerini elde edinceye kadar katlanabilirler. Tehlikeden korkmaz, kendilerini kolayca tehlikeye atabilirler. Ya cesaret madalyası kazanır ya da yalnızca dikkatsiz ve tehlikeli bir sürücü olmakla ün salarlar. Yaşamayı sevdikleri için birinci olmak, her şeyin en iyisini yapmak isterler. Servet ve rahatlıktan çok ün peşinde koşarlar. Söz sahibi olmak için mantık ve diplomasi yerine zor kullanabilirler. Tutkularının yanı sıra eğitimden, deneyden yoksun iseler çok aptal görünebilirler. Yenilgiyi hiç kabul etmediklerinden başarısızlıktan yılmaz, yeni serüvenlere atılmaktan çekinmezler. Kendilerini yeterince özgür hissediyorsalar hem işlerinde hem de kişisel ilişkilerinde daha uyumlu davranırlar. Koç burcunda doğan kişiler her şeyi daha çabuk kavrayıp zaman zaman hiciv yapar ve hiç olmayacak yerde herkesi güldürürler. Ancak hızları onlar için bir tehlikedir çünkü konudan konuya atlar ve bir mantık dizisi kullanmazlar. Doğum haritasında Merküri Balık bucuna düşmüşse daha yavaş düşünürler, fakat tepkileri yine hızlıdır. Unutkan olabilirler ve şaşırırlar. Karasızlarından ötürü bazen aptal bir görünüş alabilirler. Cinsel çekiciliklerini göstermeyi severler. Koç burcunda doğanlar iyi bir ruh doktoru, maden işçisi, kaşif, mühendis, itfaiyeci, silah yapımcısı, dişçi ve profesyonel sporcu olabilirler. Yavaş , dingin ve güvenli işleri sevmezler. Yarışmayı gerektiren işlerde, gürültülü bir ortamda hele de sorumlu bir konumda iseler , içgüdülerini kullanarak çok başarılı olurlar. Koçlar önce ben dedikleri gibi önce benim çocuğum derler. En büyük yanlışları ise çocuklarının okulda başarılı olması için zorlamalarıdır. Koç burcunda doğan çocuklar enerji doludurlar. disipline karşı gelirler ama disiplin onlar için çok önemlidir. Ders çalışmak için yeterli sabırları olmadığından hemen oyuna koşarlar. Karneleri tembellik, dikkatsizlik ve ilgisizliklerini gösterir fakat pratik yolunu buldukları zaman enerjileri onlara yardımcı olur.Koç'ların olumlu huyları : Serüvenci atılımcı, cesur, çok enerjik, özgürlüğüne düşkün, yaklaşımlarında dolambaçsız.Koç'ların olumsuz huyları :Bencil , kendini ön planda tutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bir iki ufak tefek şey dışında tam burcumun adamıymışım..[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla öyle.Bir iki şey dışında tam burç tutuo yani. :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ASLAN [ 24 Temmuz-23 Ağustos ] Gurubunuz : Ateş Uğurlu gününüz : Pazar doğru Uğurlu sayınız: 1 ve 4 yanlış Uğurlu taşınız: Sarı zafir, sarı pırlanta yanlış Uğurlu renkleriniz : Koyu sarı, altın, turuncu yanlış Uğurlu çiçekleriniz : Kırmızı gül, sarı krizantem, orkide yanlış Uğurlu kokunlarınız : Misk, portakal çiçeği, gül yanlış Uğurlu müzik : Neşeli parçalar doğru En bilirgin özelliğiniz : Cömertlik doğru En büyük emeliniz : Zirveye çıkmak doğru En büyük hatanız : Övünmek koskoca bir yanlış En büyük arzunuz : Sahip olmak bilmiyorum ehe[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: AKREP [ 23 Ekim-22 Kasım ] Gurubunuz : Su Uğurlu gününüz : Salı Uğurlu sayınız : 9 Uğurlu taşınız : Topaz Uğurlu renkleriniz : Canlı kırmızı, siyah Uğurlu çiçekleriniz : Kırmızı karanfil, hanımeli, ateş çiçeği Uğurlu kokunlarınız : Misk, manolya Uğurlu müzik : Marşlar ve canlı parçalar En bilirgin özelliğiniz : Karanlık En büyük emeliniz : Zenginlik En büyük hatanız : Merhametsizlik En büyük arzunuz : Ömür boyu güven Akrep burcu kişilerini tanımlamak çok zordur, çünkü her zaman uç noktadadırlar. Onlar için yarım ölçü yoktur. İstekleri ile(özellikle cinsellik konusunda) tanımlanırlarsa da yaşamın her alanında tutkuları vardır. Akrep burcunu tanımlayan cümle,"ARZULUYORUM"dur. Bu yüzden hiçbir şeyi yarım bırakmaz, tam yaşarlar. Yaşama güçleri kadar fiziksel güçleri de kuvvetlidir. Her an patlamaya hazır yanardağ gibidirler. Akrep'lerin güçleri gözlerinden okunur. Mimiklerini kontrol altında tutsalar bile bakışları ile sevgilerini ya da nefretlerini aktarabilirler. Kızgın bir Akreb'in gözleri bir Aslan'ı bile yolundan döndürebilir. Duygularına kapılırlarsa tehlikeli olabilecekleri için hareketlerini sürekli şekilde mantık kontrolü altında tutmaya çalışmalıdırlar. Bu burçtan en iyi ve en kötü insanlar çıkabilir. İlkeleri"ya hep ya hiç"tir. Ukala, kendini beğenmiş ve iki yüzlü insanları sevmez, bu tipleri aşağılamaktan zevk alırlar. Biraz patavatsız ve kaba kişiler olup, acı konuşurlar. Uzlaşmaya yanaşmaz, görüşlerinin doğrultusunda giderler. Akrep'ler sevilmemekten korkmazlar ama dikkate alınmak isterler. Görüşlerini kabul ettirme konusunda çatışmaktan ve onaylanmamaktan çekinmezler. Kuşkucu olduklarından kolay inanmazlar, fakat inandıklarını sonuna kadar savunur, ödün vermezler. kendilerinden başkasına güvenmez, yeni düşünceleri kolay kabul etmezler. Nefret ve eylemleri gerçeğe değil kişisel nedenlere dayanır. İstediklerini elde etmek için kullandıkları taktikler dolambaçlı ve acımasızdır. Kedilerine adaletli davranmadığını hissederse öç alabilmek için ellerinden geleni yapan vahşi yaradılışlı kişilerdir. Akrepler işlerini tek başlarına yapmayı sever, bunu da başarırlar. Gösterişi sevmedikleri için başkalarının onun yaptığı işi bilmesi önemli değildir. Yeter ki kendini bilsin. Yaşam onlar için ciddi bir iştir. Sabır ve özenle çalışır, hedeften şaşmazlar. Engellerini nasıl aşabileceklerini sezer, fiziksel dayanıklılıklarının yardımı ile iş bitinceye kadar bırakmazlar ve yaşama doğmaktan başka borçları olmadığına inanırlar. Akrepler kendilerini kandırmaz, gerçekle acı olsa yüz yüze gelmekten kaçınmazlar. Karşılarındakinin zayıf yanını keşfettikleri zaman zorlanırlarsa bunu silah olarak kullanmaktan çekinmezler. İnandıklarını açıkça ve acı biçimde söylediklerinden çok düşman kazanırlar. Bütün basitliklere yatkın, habis, kanuna karşı kişiler olabilir, iyiye ve doğruya yalnız kendilerinin karar verebileceklerine inanırlar. Alkole, aşırı yeme-içmeye yatkındırlar. Yaşamları boyunca bir şey için çalışır, amaca ulaşınca başka bir şeye başlar ve kendilerini yenilerler. Zayıf Akrep'ler ise zehirlerini içlerine akıtır, kendi kendilerinin yıkımına neden olurlar. Kötü bir akrep, öç almak için her şeyi yapabileceğinden son derece tehlikeli olduğu gibi, iyi bir Akrep'te gücünü olumlu yönde kullanarak insan sevgisi ile iyi bir önder olabilir. Akrep burcu insellik, ölüm ve yenilik burcudur. Yaşam ve ölüm, esrarlı oluğu için onlara çekici gelir. Cinsellik yaşamın bir parçası olduğundan çok önemli, yaşamın ta kendisi, ölüm ise diğer ucudur. İlgi, tutku ve istekle severler ama cinsel yaşamları doğurucu değilse bu açığı kapatmakta güçlük çekerler. Kişisel yaklaşımlarında sezgiye dayanan bir duygusallık vardır. Çok flörtçüdürler. Duygusal ilişkileri içten ve ciddi olmasına karşın çabuk sevgili değiştirirler. En yakın ilişkilerinde bile kendilerine ait özel bir şeyin gizli kalmasına özen gösterirler. Evleri her zaman kalabalıktır. Lüks; Akrep'lerin kendilerini başarılı hissetmelerini sağlar. Evlerinin tek yöneticisi olmak ister, bunu sağlamak için ne gerekirse yaparlar. Hem yakınlarını hem arkadaşlarını yönetmeyi severler. Ruh doktoru, dedektif,polis,patolojist, eczacı, medyum, cani ya da asker olabilirler. Önemli bir iş yaptıklarını biliyorlarsa hoşnut olur, sorunların kökenini incelemekten mutluluk duyarlar. Genellikle cerrahi tıp ve ruhbilim dallarında başarılı olurlar. Akrep'ler kendilerini çocuklarına adarlar fakat yetiştirme yöntemleri biraz serttir. Çok sabit fikirli olduklarından çocuklarının soru sormalarına izin vermezler. tehlike anında akrep ana-babaları olağanüstüdürler. Akrep burcunda doğan çocukları hep oyalamak ve enerjilerini harcamalarını sağlamak gerekir. Oyuncaklar, kitaplar, detektif hikayeleri onları oyalar. Kız olsun erkek olsun küçük yaşta yüzmeyi öğrenirler. Sır saklama huyları olumlu yönde geliştirilmeleri ve küçük kardeşlerini kıskanmamaları öğretilmelidir. Akrep'lerin olumlu huyları : güçlü duygu,amaca bağlılık,sezgi gücü, anlayışlılık, ince fikirl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 insight bir de keşke spoiler a koysaydın cidden bu topice girince bilgisayar net falan çatlıyor[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Valla oglak bana cok yakın gercekten ....Muzısyen olabılırmısız guzel :)...Bunun dısında cıdden ya hemen hemen ben ..Fakat cımrılık kısmına gelınce cımrı degılım aksıne elım baya acıktır ....Fakat bunun dısındakı herseye bana uyuyor.Oglak rulz:)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 akrrebim bakın görün hissedin varmı öle burç dünyada. [Bu mesaj tahakiraz tarafından 24 Ağustos 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 walla kovayım ve orda yazanların cogu bana uymuo :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yayım,bastan sona okumadsım çünkü daha önce çok arastırıp okumustum zamanıında özelliklerini ama tutmayanları söyleyeyim :) Gurubunuz : Ateş Uğurlu gününüz : Perşembe (genellikle uğuurlu günlerim salı ve cumadır :) ) Uğurlu sayınız : 3 (3 rakamından nefret ederim 2 daha güzel ;) ) Uğurlu taşınız : Turkuvaz Uğurlu renkleriniz : Mor, menekşe moru Uğurlu çiçekleriniz : Leylak, salkım, mor menekşe (hiç alakası yok,menekşeyi de sevmem :) ) Uğurlu kokunlarınız : Nergis, menekşe, zambak Uğurlu müzik : Pop müziği (pop müzik en az dinlediğim müzik türüdür :) ) En bilirgin özelliğiniz : Canlılık (böle bişey olduunu sanmıorum ya nese hadi doğru diyelim ...) En büyük emeliniz : Dünya çapında ün (hiç böyle bi emelim olmadı) En büyük hatanız : Alaycılık (kimseyle alay etmedim şimdiye kdr) En büyük arzunuz: Gezip, görmek (bu doğru ;) ) said: Yay Burcu : Arası çok iyi: Koç ve Aslan İyi: Oğlak, Kova, Terazi, Akrep Kötü: Balık, İkizler, Başak Ne iyi ne kötü: Boğa, Yengeç Neden bilmiyorum ama en kötü anlastığım burç genellikle akrep burcudur.İkizler burcuylada çok ii anlaşırım...Yani çevreme bakıp söylüyorum bunu :) Demek ki neymiiiş?Burç fln yalan :p[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' ''yılmaz bekçisidir yıkık kulübemin, dostum (luk)...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 terazinin %90 ı uyuyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… daverc Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Balık Burcu : Arası çok iyi: Yengeç, Akrep İyi: Oğlak, Kova, Koç, Boğa Kötü: İkizler, Başak, yay Ne iyi ne kötü: Aslan, Terazi Babam ikizler annem yay ablam basak burcu, güzel cidden. :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kova burcunun resmi "bardak" yanlız ahauhauh[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :) Yok ya biz patiye göre yazacaktık. Genel olarak araştırmalarda bunlar çıkmış. Bende akreplerle kötüyümdür. Ama iyilere yazmışlar.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Felix Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tam burcumun adamıymışım, eheh doğru bunlar inanın :) edit// spoiler fena olmazmış eheh [Bu mesaj Felix tarafından 24 Ağustos 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aynen bende tam burcumun özeliklerini taşıyorum hüehüeüh yengeç olmak bi ayrıcalık :P[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Villians Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Oğlak burcu bana tam oldu diyebilirim özellikle kitap kısmı:D[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 burdaki Kova burcu bana uymuyor. ekşisözlük'teki tamamen uyuyor. (bkz: kova burcu erkeği)[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 koç burcuyum...sevdiğim renk mavi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 anaaaa.... ne kadar doğru! elal bre..[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: slayer77, 24 Ağustos 2005 17:21 tarihinde demiş ki: aynen bende tam burcumun özeliklerini taşıyorum hüehüeüh yengeç olmak bi ayrıcalık :P +1 (artı bir)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bune lan herkezmi yengeç! yuh..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 24 Ağustos 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yok mu benden başka bi boğa cengaver :P vala yüzde 85 doğru, cok güzel yazmış kim yazdıysa :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bende yengecim :) Hatta vakt-i zamanında dedim burada herkes yengeç diye :9[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 araştırmacı insight[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 insight bir de keşke spoiler a koysaydın cidden bu topice girince bilgisayar net falan çatlıyor[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Valla oglak bana cok yakın gercekten ....Muzısyen olabılırmısız guzel :)...Bunun dısında cıdden ya hemen hemen ben ..Fakat cımrılık kısmına gelınce cımrı degılım aksıne elım baya acıktır ....Fakat bunun dısındakı herseye bana uyuyor.Oglak rulz:)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 akrrebim bakın görün hissedin varmı öle burç dünyada. [Bu mesaj tahakiraz tarafından 24 Ağustos 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 walla kovayım ve orda yazanların cogu bana uymuo :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yayım,bastan sona okumadsım çünkü daha önce çok arastırıp okumustum zamanıında özelliklerini ama tutmayanları söyleyeyim :) Gurubunuz : Ateş Uğurlu gününüz : Perşembe (genellikle uğuurlu günlerim salı ve cumadır :) ) Uğurlu sayınız : 3 (3 rakamından nefret ederim 2 daha güzel ;) ) Uğurlu taşınız : Turkuvaz Uğurlu renkleriniz : Mor, menekşe moru Uğurlu çiçekleriniz : Leylak, salkım, mor menekşe (hiç alakası yok,menekşeyi de sevmem :) ) Uğurlu kokunlarınız : Nergis, menekşe, zambak Uğurlu müzik : Pop müziği (pop müzik en az dinlediğim müzik türüdür :) ) En bilirgin özelliğiniz : Canlılık (böle bişey olduunu sanmıorum ya nese hadi doğru diyelim ...) En büyük emeliniz : Dünya çapında ün (hiç böyle bi emelim olmadı) En büyük hatanız : Alaycılık (kimseyle alay etmedim şimdiye kdr) En büyük arzunuz: Gezip, görmek (bu doğru ;) ) said: Yay Burcu : Arası çok iyi: Koç ve Aslan İyi: Oğlak, Kova, Terazi, Akrep Kötü: Balık, İkizler, Başak Ne iyi ne kötü: Boğa, Yengeç Neden bilmiyorum ama en kötü anlastığım burç genellikle akrep burcudur.İkizler burcuylada çok ii anlaşırım...Yani çevreme bakıp söylüyorum bunu :) Demek ki neymiiiş?Burç fln yalan :p[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' ''yılmaz bekçisidir yıkık kulübemin, dostum (luk)...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 terazinin %90 ı uyuyor[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Balık Burcu : Arası çok iyi: Yengeç, Akrep İyi: Oğlak, Kova, Koç, Boğa Kötü: İkizler, Başak, yay Ne iyi ne kötü: Aslan, Terazi Babam ikizler annem yay ablam basak burcu, güzel cidden. :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kova burcunun resmi "bardak" yanlız ahauhauh[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 :) Yok ya biz patiye göre yazacaktık. Genel olarak araştırmalarda bunlar çıkmış. Bende akreplerle kötüyümdür. Ama iyilere yazmışlar.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tam burcumun adamıymışım, eheh doğru bunlar inanın :) edit// spoiler fena olmazmış eheh [Bu mesaj Felix tarafından 24 Ağustos 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aynen bende tam burcumun özeliklerini taşıyorum hüehüeüh yengeç olmak bi ayrıcalık :P[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Oğlak burcu bana tam oldu diyebilirim özellikle kitap kısmı:D[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 burdaki Kova burcu bana uymuyor. ekşisözlük'teki tamamen uyuyor. (bkz: kova burcu erkeği)[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 koç burcuyum...sevdiğim renk mavi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 anaaaa.... ne kadar doğru! elal bre..[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: slayer77, 24 Ağustos 2005 17:21 tarihinde demiş ki: aynen bende tam burcumun özeliklerini taşıyorum hüehüeüh yengeç olmak bi ayrıcalık :P +1 (artı bir)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bune lan herkezmi yengeç! yuh..[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 24 Ağustos 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yok mu benden başka bi boğa cengaver :P vala yüzde 85 doğru, cok güzel yazmış kim yazdıysa :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bende yengecim :) Hatta vakt-i zamanında dedim burada herkes yengeç diye :9[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 araştırmacı insight[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar