oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahahah haydar amcaya hastayım ben yaw.. :) her gün sağolsun eğlendiriyor bizi.. hatta bi keresinde soru soranın birine "yavrum senin anan baban yok mu?" demişti.. :lol:[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bence guide şuursuz. Ayrıca fiziksel uyumlulukta önemli.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet bence de öneml... ben yakışıklıysam-ki öyleyim :) , sevgilim de biraz güzel şirin olsun demi??[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 önemli olan iç güzellik...gerisi hikaye...:D[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben dmeiyorum çok güzelim süperim süper erkek isterim ama BENİM YAKIŞIKLIBULMAM GEREK sevgilimi bu da çok önemli bence tipin önemiyo yok diyenler sadece kendini kandırmakta[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 27 Ağustos 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 %51 Fiziksel Uyum %49 Kafa uyumu Fizik önemli değildir diyen arkadaşlara bunu gönderiyorum sadece ---> :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tabi ki önemli olan paylaşımdır. zaten fiziksel olarak beğenmenin altında da bu yatar.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: twistedemo, 27 Ağustos 2005 20:18 tarihinde demiş ki: ben dmeiyorum çok güzelim süperim süper erkek isterim ama BENİM YAKIŞIKLIBULMAM GEREK sevgilimi bu da çok önemli bence tipin önemiyo yok diyenler sadece kendini kandırmakta kendimi kandırmadım ben hiç bir zaman ama hala derim ki dış güzelliğin bence bir anlamı yok. şu an ki kız arkadaşım tatlı biri fakat daha önce yüzüne bakılmayacak birisine aşık oldum ve hiç pişman olmadım... aslına bakılırsa bana birisi dış görünüşüm için aşık olursa (ki zannetmiyorum :-) ) bana en büyük hakareti etmiş sayılır. düşünsene böyle yapmanın "seni pek sallamıyorum tuğrul sen sadece fiziksel bir objesin benim gözümde, hadi gel iş yapalım azcık" demekten ne farkı var?[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya ben tabiykide yüz kere söyledim bir ilişki fiziksel güzellik üzerine kurulmaz diye bi kere güven gerekir saygı duymak kişiliğini beğenmek ortak ilgi alanları birlikte konuşabilmek dost olmak destek olmak herşeyi anlatmak ama çekici bulmak dagerekir ki tipsiz bulduğum biriyle olmazdı bu kendi görüşümdür sen de öyle diyorsun ben senin kendini kandırdığını ya da beni iyi anlamadığını ya da benim seni anlamadığımı düşünüyorum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. [Bu mesaj twistedemo tarafından 27 Ağustos 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fifti fifti.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 benim için de fiziksel uyum önemli ama tek o yetmiyo.tabiki yan yana gelincxe yakışmamız lazım.ama kalp de çok çok önemli:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: twistedemo, 27 Ağustos 2005 20:40 tarihinde demiş ki: ya ben tabiykide yüz kere söyledim bir ilişki fiziksel güzellik üzerine kurulmaz diye bi kere güven gerekir saygı duymak kişiliğini beğenmek ortak ilgi alanları birlikte konuşabilmek dost olmak destek olmak herşeyi anlatmak ama çekici bulmak dagerekir ki tipsiz bulduğum biriyle olmazdı bu kendi görüşümdür sen de öyle diyorsun ben senin kendini kandırdığını ya da beni iyi anlamadığını ya da benim seni anlamadığımı düşünüyorum Fiziksel güzellik ilk tanışmada önemlidir Mesela çok sewdiin birinin suratına zarar geldi şimdi onun yüzü çirkinleşti diye onu terkedicekmisin sewgi bumu ? Mesela olur ya arkadaşsınızdır adam çirkindir ama müthiş derecede senle uyumludur bir gün anlarsın onun senin için önemli olduunu.Sen bence kendini şartlamışın ve fiziksel güzellii senin kadar önemsemeyenlerin kendilerini kandırdıklarını düşünüyorsun.[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya bir yere varamazsınız ki böyle. Herkes kendi fikrini söyleyecek bir yerde tıkanacaz eninde sonunda. Sırf tipini beğenmediğim için çıkmadığım kızlar var, hepsi de ağzımın içine bakıyorlar çıkayım diye. Şimdi biri çıkacak kendini beğenmiş diyecek ama alakası yok. Ben fiziğini beğenmedikten sonra kızın karakteri beni ilgilendirmiyor açıkçası.Ne kadar iyi olursa olsun karakteri bir yerden sonra suratına bakacaksın, göz teması, diğer fiziksel özellikler cart curt. Beğenmediğim bir kızla çıkacağıma, yıllarca sap dolanırım daha iyi açıkçası...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Elektrkik aldınmı yalan olur fiziksel uyum falan.[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çirkin hatundan elektrik alamam hiçbir şekilde...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bence fiziksel uyum çok önemli değil %25 fiziksel uyum %75 kafa uyumudur[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Prawler, 28 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki: çirkin hatundan elektrik alamam hiçbir şekilde... Ehe büyük konuşma derim ben :)[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ne amaçla tanıştığına da bağlı. One night stand ilişkiler de tabii ki kafa %0 fiziksel görünüm %100 olur. Veya fuck buddy arıosan keza onun içinde öyle (çok ingilizce oldu be) Ama uzun süreli bir ilşkide zaten o fiziksel görünümü düşünmüyorsun bile.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hem one night ta hem de uzunda ararım fiziksel bişiler, ööle süper ötesi olsun demem. İşte hem içi hem dışı güzel oldu mu iş zorlaşıyor zaten :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar