Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 beyler bu haber şimd ialdim dogrulugu konusunda tartışalım... annem odtüden emekli bir ingilizce ogretmeni bugun bir arkadaşından mail gelmiş 27 agustosta yüzyıllardır ilk kez mars dolunay akdar büyük gözükücek die? bu dogrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bende öyle biliyorum , ki böyle birşey için neden yalan söylesinler ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dolunay kadar???? kesin deprem olur...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil khas changed into LonelyWolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Instigator, 22 Ağustos 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Bende öyle biliyorum , ki böyle birşey için neden yalan söylesinler ki ? nerden biliosun soyleyebilcekmisin? yani hoax mi gerçek mi onu ogrenmeye calısıorumda? hoax= yalan haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yavaş gözüksün..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yanlıs hatırlamıyorsam 2 sen önce fln mars en büyük haliyle gözüğktü o da 600 yılda bir mi ne oluo glba...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 +1 Heh :D[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 5gün sonra görürüz dogrumu degilmi.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 off şimdi dağda bayırda olup böle kızıl kızıl görmek vardı yine durbunle falan anca tadını cıkarıcaz[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben dağda olucam da! Palandökenden izlenir hemde ne güzel... Tam gün ve saat nasıl?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 zararı yok. olsun, bize ne gibi faydası olcak, çıplak gözle görükçek mi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goraxe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 27 agustos da olucakmış bitek onu biliorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Aydan büyük olursa çıplak gözle görülür herhalde[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Jani +1 27 Ağustosta sınavım var. İnşallah iyi geçerde doya doya izlerim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ee yaklaşacak mı yani dünyaya "Hanım ortalığı topla, Mars çaya gelecekmiş"[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yok canım büyümez öyle. mars'taki surat görünmez en azından. (bkz: marstaki surat)[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Dün gece mi? Bu gece mi? Hani nerde burdan gözükmüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 dün geceydi kaçırdık ama hiç bi yerdede yayınlamadılar hiç gastede fotosuda çıkmadı ne garip iştir bu..[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bu gece.. Ama bende göremiyorum.. edit: bu gece di mi be? 27 ağustos diyordu gazeteler..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Ağustos 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 alalah üskürdayım, bişi göremedim. ay gözüküyo bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ya ay kadar olması yalan.O kadar yaklaşıcak olsa zaten dünyanın çekim alanına girerdi sonrada dünyaya girerdi.Olsa olsa venüs kadar filan gözükmüştür:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ulan okuyorum iyi iyi syrederiz diye meğer bu gün 28 imiş ayın nolyo ya iyicene goptum...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ulan kırk yılın başı dibimizde mars görcektik m....k....m böle şey mi olur ya.... rezil olduk rezil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu arada arkadaşa gelen maili copy paste yapıyorum Mars gezegeni Agustos'tan itibaren gökyüzünün en parlak cismi olmayacaktğr. Venüs ve Jüpiter daha parlak görünecektir. 27 Agustos gecesi Mars -1 kadir parlaklğkta olacak, ancak Jüpiter-1.7 kadir, ve Venüs -3.8 kadir yani daha parlak görüneceklerdir. Çğplak gözle dolunay kadar büyük görünmesi olanaksğzdğr. Bir gökcisminin çapi degismiyorsa, daha büyük görünmesi için Yer'e daha yakğn olmasi gerekir Mars'ğn Yer'e uzaklğgğ 27 Agustosta 103 milyon km ve görünür çapğ 14 yay saniyesi kadar olacaktğr. Halbuki, Yer'e en yakin konumuna 30 Ekim 2005 günü gelecektir. Bu tarihte parlaklğgğ -2.3 kadire kadar artacak, uzaklğgğ 69 milyon km ve görünür çapğ da en büyük göründügü bu günde ancak 20.2 yay saniyesi olacaktğr. Bu görünür çapğ ile Ay'ğn görünür çapğnğn 0.01 den daha küçük görünecektir. Dünya'nğ iki ay'ğ varmis gibi görünmesi ise tamamen hayaldir. 30 Ekim deki Yer-Mars uzakligina 2018 den önce gelemeyecektir. Bu baglamda 2287 yğlğ da anlamsğz bir tarihtir. bu da olayla ilgili yorumumuz Ξ>_MΛXWΣLL_<Ξ: ayın yüzde 1 i kadar görünmüş puaha cenin: auhauhuha :D not:karakter sorunu oldu galiba kusura bakmayın.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar