Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mars ay akdar büyük olacak(/mış)

Goraxe

Öne çıkan mesajlar

Ben dağda olucam da!
Palandökenden izlenir hemde ne güzel...

Tam gün ve saat nasıl?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

Jani +1
27 Ağustosta sınavım var.
İnşallah iyi geçerde doya doya izlerim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

dün geceydi
kaçırdık ama
hiç bi yerdede yayınlamadılar hiç gastede fotosuda çıkmadı ne garip iştir bu..[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

ulan okuyorum iyi iyi syrederiz diye meğer bu gün 28 imiş ayın nolyo ya iyicene goptum...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada arkadaşa gelen maili copy paste yapıyorum

Mars gezegeni Agustos'tan itibaren gökyüzünün en parlak cismi olmayacaktğr. Venüs ve Jüpiter daha parlak görünecektir. 27 Agustos gecesi Mars -1 kadir parlaklğkta olacak, ancak Jüpiter-1.7 kadir, ve Venüs -3.8 kadir yani daha parlak görüneceklerdir.
Çğplak gözle dolunay kadar büyük görünmesi olanaksğzdğr. Bir gökcisminin çapi degismiyorsa, daha büyük görünmesi için Yer'e daha yakğn olmasi gerekir
Mars'ğn Yer'e uzaklğgğ 27 Agustosta 103 milyon km ve görünür çapğ 14 yay saniyesi kadar olacaktğr. Halbuki, Yer'e en yakin konumuna 30 Ekim 2005 günü gelecektir. Bu tarihte parlaklğgğ -2.3 kadire kadar artacak, uzaklğgğ 69 milyon km ve görünür çapğ da en büyük göründügü bu günde ancak 20.2 yay saniyesi olacaktğr. Bu görünür çapğ ile Ay'ğn görünür çapğnğn 0.01 den daha küçük görünecektir.
Dünya'nğ iki ay'ğ varmis gibi görünmesi ise tamamen hayaldir. 30 Ekim deki Yer-Mars uzakligina 2018 den önce gelemeyecektir. Bu baglamda 2287 yğlğ da anlamsğz bir tarihtir.

bu da olayla ilgili yorumumuz

Ξ>_MΛXWΣLL_<Ξ:
ayın yüzde 1 i kadar görünmüş puaha
cenin:
auhauhuha
:D
not:karakter sorunu oldu galiba kusura bakmayın.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...