Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorun bendemi ?

kermit

Öne çıkan mesajlar

ya bilmiyorum durumlar kötü
sorun şu
arkadaş edinemiyorum.
arkadaşım olmasın istemiyorum ama elimdekileri de kaybediyorum
1 tane bile yok gibi şuanda
arkadaşdan kastım öyle naber meraba ile değil. basbaya kanka dersiniz işte yani dertleşebilceğil gezip tozup eğlenebilceğim birisi olcak. herşeyimi anlatabilceğim.
ama olmuyo
yakınlaşıyoruz bi müddet güzel gidiyo nerde hata yapıyorum bilmiyorum ama sonra zaman geçince benden soğuyo
çünki belli ediyo hareket veya konuşmalarıyla.
ailemde de aynı sorun var
onlarda umursamıyolar beni
sanki o evde yaşamıyorum. onların evladı değilmişim gibi.
küçüklüğümden beri bu böyle anne babam ile konuşup bişi anlattığımı hatırlamam.
belki anneme oda belli konular.
babam ile müdür - işçi ilişkisi var. bana karşı güldüğü sayılıdır 4 veya 5 kere . hiç bi sorunuu anlatamıyorum kimseye.
içime atıyorum ve patlıycam bi gün.
veya bi kız arakdaş ediniyorum. aşık olmak felan değil mesele. bi insanın çok yakın herşeyini anlatabilceği bi kız arkadaşı olması güzeldir galiba. hiç yaşamadığım için bilmiyorum. yani dertleşmek sorunlarını anlatmak bi kız olduğu için sonuçta karşı cinsten birine karşı duygularımı anlatıp ondan fikir alabilirm diye düşünüyorum ama onu da yapamıyorum
arkadaşlık bi süre sonra onun tarafından bitiyo veya soğuyo. yani eski tadı kalmıyo en fazla 2 3 hafta sürüyo.
ve genelde birbirimize söylediklerimiz ise arkadaşlarımız arasında asla ve asla birbirimizle olan yakınlığımızın bozulmaması üzerine
birbirimiz ile olan bağlantımızı koparmamak üzerine ama ne yapsam ne etsem mutlaka gidiyolar
yanlız kalıyorum her seferinde
bilmiyorum bunalımdayım anlıycanız yanlızım .
sorun bendemi sizcede ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Sende bişi yok bosuna kuruntu yapıyorsun üni ortamında bir suru bulursun yanlız birisine kanka demen için baya uzun bir zamanın geçmesi lazım unutma bunu sakın. Sonucta bahsettiğin gibi biri yeri geliyor kardeşin oluyor. Ailene gelince doğada hiçbir canlı kendi yavrusundan nefret etme yada bahsettiğin turde iletişimsizlikte bulunmaz.Babanı çek bi kenara aranızdaki iletişimsizliği anlat hoşnutsuzluğunu anlat böle olması gerekmediğini anlat.Eğer sende ise yanlış ve farkındaysan duzeltebilirsin bunu da unutma. Eğerki yanlısı bulamıyorsan bunu sana diyecek olan yine annen babandır. Sen öle kötü birisine benzemiyorsun karamsarlığa kapılma.
Kız konusuna gelince kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş hesabı =) üzülme o kadar değmez kendini umutsuzluğa surme...[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Sosyal ağlarda paylaş

sanırım lisedesin ya da henüz üniversiteye başlamadın.
benim de aşağı yukarı senin gibiydi. üni.ye geldiğinde internetten falan da araştır, sana uygun,seninle benzer zevkleri paylaşan insanlara ulaşmaya çalış.
ama en iyisi kendini tanımaya, geliştirmeye zmana ayır. insan ilişkileri üzerine yoğunlaş. bununla ilgili workshoplara falan da katılaiblirsin. ben 4 aylık bi yaratıcı drama programına katılmıştım, bu 4 ay içinde hayatım değişmişti.
denemeye değer...[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için
www.oldmags.info
Sosyal ağlarda paylaş

lise biteli 3 sene oldu
bu sene üni ye başlıyorum
yanlızlık bazende güzel geliyo ama sürekli olunca sıkılıyosun.
kafa dinliyorum diyosun yanlızım oh be diyosun ama sonrada süreklitek başına düşünür halde buluyosun kendini.
kafayı sıyırdım galiba diyosun.[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Önce pc başından kalk aktifleş.Tanıdıklarını tanı.Tanıdığını düşünüyorsan dertleşebileceğin kadar tanı.Dertleşebilecğini düşünüyorsan kankan olacak kadar tanı.Kankalık mertebesine ulaşabilmek bazen yıllar bazen sadece saatler alır.Bu doğal bir olaydır(bilimsel yaklaşım).Şöyle düşün dünyada bilmem kaç tane insan var emin ol ki biri senin kafa yapına uyar.Onu bulman lazım işte .Benim bile bu yaşta kanka diyebileceğim insanlar var bu da demekki mantıken kankanı bulmuş ama farketmemişsindir.Kısaca daha dikkatli ve aktif ol.Al bak senin kanka olmak isteyenler bile var.
Herkesle kanka olmaya çalışma belli bir süre sırf seninle çıkarı yüzünden mi diye bak(ne hale geldi dünya).[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Sosyal ağlarda paylaş

asosyal bi insan değilmki zaten
şu anda çalıştığım için belki biraz o duruma geldim ama normalde günümün en fazla 4 -5 saatini bilgisayar başında geçirirdim
oda belirli saatler sabah ve gece[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun hiçbir şekilde sende değil bence.Çevrendekiler senin değerini bilmiyorlar.Takma kafana kısaca kaybeden onlar.
edit:orda sana asosyal demek istemedim zaten fazla pc başında olan =asosyal demek değil.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...

[Bu mesaj Bungala tarafından 27 Ağustos 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ah be gökalp
valla neden bilmiyorum ama bu söylediklerine az da olsa alındım...
ama bunu sana defalarca söyledim ve yine söylüyorum sorun sende değil!! sonuçta üniversite yaşamı başlıyor senin için yeni bir şehir yeni bir çevre... bir şans daha verilmeye değer gibi gözüküyor bana...
ayrıca yalnız falan da değilsin
ne çabuk unuttun sözlerini...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit nerdensiz kardeşim..[spo1=bak bi]aynı durumdayım [/spo]bende...gel konuşalım dertleşelim...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)

[Bu mesaj _black_angel_ tarafından 28 Ağustos 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 28 Ağustos 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
ah be gökalp
valla neden bilmiyorum ama bu söylediklerine az da olsa alındım...
ama bunu sana defalarca söyledim ve yine söylüyorum sorun sende değil!! sonuçta üniversite yaşamı başlıyor senin için yeni bir şehir yeni bir çevre... bir şans daha verilmeye değer gibi gözüküyor bana...
ayrıca yalnız falan da değilsin
ne çabuk unuttun sözlerini...

bilmiyorum kafayı yedim
senin yanımda olman çok güzel bişey
hepinizi seviyorum ama burda yazmak sorunlarımı halletmiyo
belki bi kaç fikir alıyorum ama olmuyo[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

nerdensin ddm....lütfen bu patiyi (beni) unutma...yanında olmak isteyen biri var =)[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

Dost bulmak cidden Dünya'nın en zor işi.
Seni anlayan seni çözebilen seni dinleyebilen bir insan bulmak.
Ve de güven tabii ki..

Benim 2 dostum var diye geçiniyordum. Biri 2 sene önce beni feci şekilde sattı. 8 senelik arkadaşımdı o zaman. 8 senedir her haltı beraber yemiştik. Polislere beraber düştük. Bütün bokları beraber yedik kısacası. Ve beni feci şekilde sattı bir gün.
O günden beri görüşmüyorum 2 senedir..

Ve bir diğer dostum. 10 senelik dostum. Leb demeden leblebiyi anlayan bir insan. Ne dediğimi ne diyeceğimi ne düşündüğümü hep çözmüştür.
Halen görüşürüm, ama artık görüşmelerimizde kısaldı.
Yaş ilerledikçe ihtiyaçlar, ilgi alanları farklı yönlere kayıyor(sebep bu da değil tabii de işte yaşın ilerlemesi), artık sizi tam çözememeye başlıyor.
Halen çok iyi arkadaşız ama artık birbirimizin ihtiyaçlarını pek karşılayamıyoruz..

Sevgili bulursun, annen baban -ekstrem bir durum yoksa- vardır. Ama seni anlayan insan bulmak, dost bulmak, seni satmayacak, bişi yapmak istiyosan o da yapmak isticek, ne biliim kafan bozulunca, du derslerim var du şu işim var demicek, senle düşecek senle kalkacak bi adam...

AYnı şekilde sende onun için öyle olacaksın..

İnan o kadar zor ki böyle birini bulmak.

Ama seni çok iyi anlıyorum. Ve bu da aynı şey gibidir.
Aşk'ı aramıcaksın, o senin ayaklarına gelir derler ya, bu da aynen öyle.

O senin ayaklarına gelir..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...