ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Evet arkadaşlar runuo için phpbb ye doğru orantıda oyun için account alımı yapabilen bir kod hazırlayacak veya paylaşacak birisi varmı? Şu an için inanılmaz ihtiyacım var bu koda Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 runuo da account nasıl acılıor solersen php yada asp dilinde yazabilirm...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Mp3ler - Şarkı Sözleri - Dosyalar - Forumlar - Online Radyo ---- http://www.fmturk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Asıl sorun phpbb sql dosyasına passwordu md5 olarak atıyor bu kapatılabiliyormu veya c# olarak bu nasıl okutulabilir ki arkadşlar çok önemli anlayanlar bir baksın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 up !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ağa msn in warmı bu runuo için seninle konuşmak istiyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 PM attım sana msn adresini umarım konu ile alakalıdır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 birde msn ini açsan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 halen arayışım dewam ediyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar