ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eet cok enteresan bi durum ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İlk oyundaki aksiyon zevkliydi de konu sıkıntısıyla baymıştım ben,1 binayı dolaşıp önüne geleni kesiyorsun sonra "ee?" diyorsun :).Almayı düşünüyordum da vazgeçtim şimdi :).[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 oyunu yaparken sanirim sadece güzel bir kadin olsunu düşünebilmişler böyle oyunlarla bana gelmeyin diyorum oyun üreten firmalara stüdyolara
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1. si bile daha iidi :/[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
Öne çıkan mesajlar