Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haşlanmış Mısır?

billur

Öne çıkan mesajlar

said:
billur, 27 Ağustos 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
Bu haşlanmış mısır'ın kalorisi nedir?O kadar aradım sadece patlamış mısırın kalorisini bulabildim :(
yani soru biraz ilginç geeldi ama yine de yoktur çok...ama çok ta olabilir çünki nişasta sonucunda.....

anti-testestro sözcüsü[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Sosyal ağlarda paylaş

patlamış mısırınkini bulduysan, haşlanmış mısır da ondan azdır herhalde.. ya da git bi konserve mısır al onun kalorisine bak sonra o kaloriyi konservedeki mısır tanlerinin sayısına böl, sonra git bi mısıra kaç tane mısır tanesi var onu hesapla ortalama olarak.. sonra bulduğun kalori/mısır tanesi değerini diğer bulduğun ortalama mısır tanesi sayısıyla çarp :-)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

mısır nişasta olduğu için kalorisi oldukça fazladır , ama insanlar mısırı nerdeyse hiç sindiremediği için korkulacak derecede bi kalori deposu değil insanlar için. aksine bağırsaklarımız çalıştırır. Şöyle bi örnek veriyim bi babunun bütün günlük kalori ihtiyacını bir koçan mısır karşılayabilir , yani sindirene oldukça iyi bi enerji kaynağıdır.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...