billur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bu haşlanmış mısır'ın kalorisi nedir?O kadar aradım sadece patlamış mısırın kalorisini bulabildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çok yoktur, çünkü ne kızartma ne de yağlı yemek.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: billur, 27 Ağustos 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Bu haşlanmış mısır'ın kalorisi nedir?O kadar aradım sadece patlamış mısırın kalorisini bulabildim :( yani soru biraz ilginç geeldi ama yine de yoktur çok...ama çok ta olabilir çünki nişasta sonucunda..... anti-testestro sözcüsü[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bende merak ediyodum bunu.çok severim kendilerini ama diyette olduğum içinde dikkate etmem gerekiyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 O kdr cok yok ben konserve yiyorum cok güzel :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Olsa ne kadardır ki hem :D[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 patlamış mısırınkini bulduysan, haşlanmış mısır da ondan azdır herhalde.. ya da git bi konserve mısır al onun kalorisine bak sonra o kaloriyi konservedeki mısır tanlerinin sayısına böl, sonra git bi mısıra kaç tane mısır tanesi var onu hesapla ortalama olarak.. sonra bulduğun kalori/mısır tanesi değerini diğer bulduğun ortalama mısır tanesi sayısıyla çarp :-)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 150 kalori / 100 gram[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ortalama bi mısır kaç gramdırki???=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hmm güzel soru. ama ben diyet sitelerinde hiç mısırla ilgili kalori şeyi görmedim. sanırım çok yüksek kalorisi olmayan birşey.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: arina, 27 Ağustos 2005 18:01 tarihinde demiş ki: ortalama bi mısır kaç gramdırki???=) FAzla değildir =)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ama haşlanmış mısıra döktüğün tuza da dikkat et. tuz vücutta su tuttuğu için kilo aldırabilir, valla :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 peki bu magnumun(bademli) kalorisi kaçtır paketinin her yerini inceledim yazmıyor.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yazıyodur iyi bak=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 mısır nişasta olduğu için kalorisi oldukça fazladır , ama insanlar mısırı nerdeyse hiç sindiremediği için korkulacak derecede bi kalori deposu değil insanlar için. aksine bağırsaklarımız çalıştırır. Şöyle bi örnek veriyim bi babunun bütün günlük kalori ihtiyacını bir koçan mısır karşılayabilir , yani sindirene oldukça iyi bi enerji kaynağıdır.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 haşlama filan boş en güzel köz :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: billur, 27 Ağustos 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Bu haşlanmış mısır'ın kalorisi nedir?O kadar aradım sadece patlamış mısırın kalorisini bulabildim :( Ya ben şunu merak ettim. Gerçekten ciddi ciddi yediklerinin teker teker kalori hesabını mı yapıyorsun?[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yapan yapıyo be dasaa. "yürüdüm 200 kalori harcadım. yemek yiyim 100 kalori oh oh oh 100 kalori verdim hobarey" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bir de mısırı tartarken sadece yiyeceğimiz kısmını tartmak gerek aslında:D[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 beyler hayat sizin bence sıkmayın kendinizi yok kalori malori , tıkın tıkına bildiğin kadar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 mısır filan yiyin de çukulata yemeyin. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çok mısır yemeyin..çok şekerlidir..özellikle şeker hastaları..yemeyin fazla..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bunların matematiği iyidir o zaman... Her saat hesap yapa yapa beyinin matematik kısmı çılgın atıyordur![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 mısırdan sonra da su içmemek lazım. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar