Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım edermisnzzz??

dynasty

Öne çıkan mesajlar

Cok yardimci oldunuz gercekten yardim isteyen bi insana
Bence profesyonel bi yardim almaya calis cunku burda sana yardim edebilecek bilgi lere sahip bi insan varmi bilemiyorum varsa bile dalga gecmeyi tercih edecektir buyuk ihtimal...
Ama sakin arkadasini yanliz birakma olumuyle gelen uzuntu ve sucluluk senin icin herseyden kotu olacaktir surekli yaninda olup destek vermeye calis hayatini guzellestirmek icin guzel suprizler yap ona yani hayatin iyi yonlerini goster ruhsal durumu duzelene kadar rehberlik et ona...
Sosyal ağlarda paylaş

Diyorum ya moda oldu artık genelde .
Yanlız bu arkadaşın sorunu varmış
Teşebbüs eden çok insan tanıyorum ama başaramadıktan sonra kendilerine geldi çoğu , arkadaş ısrarcı baya . Yanlız tanıdıklarımdan biri gelip beraber intihar edelim dese keserim kafasını .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 26 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
bende bu tür şeylere forumda çare aaramyı hiç anlamam
hatta bi erkek/kız için intihar etmeyi hiç anlamam

insan desene şuna.. bu dediğinden başka anlamlar çıkabiliyor[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Sosyal ağlarda paylaş

psikiyatr la görüşülmesi şart ki bole vakalarda bildiim kadarıyla devlet bunu zorunlu kılıor..ha bi de nası kötü etkilio durup dururken senin canın da mı intihar etmek istio..hem sen ne biçim arkadassın "arkadslıı kesiim mi zor durumda olan arkadasımla" diosun..bu ne biçim arkadaslık anlayısı?
ha bu arada intihar etmek kendini öldürmek demektir..senin ifade ettiğin şekliyle arkaşın kendini öldürmüş ama ölmemiş oluo..ki mantıksal olarak mümkün deil..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Sosyal ağlarda paylaş

gebermio nedir arkadasım?nesin sen biyonik çocuk mu?nası ölümden donen arkadasınla ilgili bole bişe solersin ki..psikolojisinin yerinde olmadığı çok açık..sevgilisinde gözün falan mı var?çok acaip..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 23 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
Ben olsam intihar ederdim, Türkce'yi katlettigim icin.

said:
dynasty, 23 Ağustos 2005 18:25 tarihinde demiş ki:
tamm türçem berbat özr dilerm intihar olcktı

afiyet olsun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşımın yaptığı şey saçma sevgili yüznden olmaz böle şey... ama insanlar bazen hayattn bıkabiliolr o anda bazı saçma dawranışlarda bulunabiliolr ama emnm bunu psiklojk tedawiyle yenebilr ama anlamıo hem bni hem ailesini yoruo. ZATEN sewgilisi olcak herf ortalrda yok bi bulsam ne yapcağımı bi bn biliorm bide allah...
Sosyal ağlarda paylaş

kız aptalmış gibime gelio...nedir bu erkler için ölüme koşmak ne cahillik ne korkaklıktır bu.... hiçmi yaşam anlayışları yok..madem arkadaşı varmış nie intihar ediomuş......
bir tane dostum bile yoktu bi kaç ay önce aşık olduhum kişide beni terketti ..naptım ...kendime bi kaykay aldım bi tanede gitar...sonra baktım dostum oldu ....bırakmadım hayatı...

intihar etmek isteyenler özentiden başka hiç bişey deil...aa ne cesurmuş intihar etti deniliceni sanıo..yada keşke bırakmasaydım bak intihar etti demelerini ama böle bişey olmaz...

kız aptal bence...seni hiçe sayıp intihar etmeye çalıştıysa ve senide çaırdıysa... bırak şu kızı bence...sana değer vermiyor...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...