Helldorado Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Cok yardimci oldunuz gercekten yardim isteyen bi insana Bence profesyonel bi yardim almaya calis cunku burda sana yardim edebilecek bilgi lere sahip bi insan varmi bilemiyorum varsa bile dalga gecmeyi tercih edecektir buyuk ihtimal... Ama sakin arkadasini yanliz birakma olumuyle gelen uzuntu ve sucluluk senin icin herseyden kotu olacaktir surekli yaninda olup destek vermeye calis hayatini guzellestirmek icin guzel suprizler yap ona yani hayatin iyi yonlerini goster ruhsal durumu duzelene kadar rehberlik et ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende bu tür şeylere forumda çare aaramyı hiç anlamam hatta bi erkek/kız için intihar etmeyi hiç anlamam[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Diyorum ya moda oldu artık genelde . Yanlız bu arkadaşın sorunu varmış Teşebbüs eden çok insan tanıyorum ama başaramadıktan sonra kendilerine geldi çoğu , arkadaş ısrarcı baya . Yanlız tanıdıklarımdan biri gelip beraber intihar edelim dese keserim kafasını .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for your sins and your lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yanında olacaksın..kıza soluk aldırmayacaksın devamlıu bi yerlerinde olduğunu hissettireceksen..bu onu baya ii eder..istemiosanda ölür gider.. bu süreci uyguladıktan sonra döneceğine garanti veremem ama brs seviosan onu bunu eksik etmezsin,etmemelisin..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 artı bi zahmet bunu bi kişisele kaydıralım..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 nası bi arkadas ya "gel beraber intihar edelim zaten önemsiz gereksiz bi hayatın var" beyaz gomlekli arkadasları göreve çağırmalısın bence[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Diablo, 26 Ağustos 2005 00:13 tarihinde demiş ki: bende bu tür şeylere forumda çare aaramyı hiç anlamam hatta bi erkek/kız için intihar etmeyi hiç anlamam insan desene şuna.. bu dediğinden başka anlamlar çıkabiliyor[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya bu intiharci kiz aptal zaten hic sevmem bi sirrimizi verdik gecen sene butun yazliga yaymis bu sene cik cik cik[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 psikiyatr la görüşülmesi şart ki bole vakalarda bildiim kadarıyla devlet bunu zorunlu kılıor..ha bi de nası kötü etkilio durup dururken senin canın da mı intihar etmek istio..hem sen ne biçim arkadassın "arkadslıı kesiim mi zor durumda olan arkadasımla" diosun..bu ne biçim arkadaslık anlayısı? ha bu arada intihar etmek kendini öldürmek demektir..senin ifade ettiğin şekliyle arkaşın kendini öldürmüş ama ölmemiş oluo..ki mantıksal olarak mümkün deil..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya üff anladiniz iste intihar a kalkisio gebermio[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Anelor, 26 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: ya bu intiharci kiz aptal zaten hic sevmem bi sirrimizi verdik gecen sene butun yazliga yaymis bu sene cik cik cik ahahah ayşe telefonumu aldı vermiyorrrr cık cık cık[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gebermio nedir arkadasım?nesin sen biyonik çocuk mu?nası ölümden donen arkadasınla ilgili bole bişe solersin ki..psikolojisinin yerinde olmadığı çok açık..sevgilisinde gözün falan mı var?çok acaip..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 anelor bu kız o kız deil bu başka bi arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Penthesilea, 23 Ağustos 2005 18:19 tarihinde demiş ki: Ben olsam intihar ederdim, Türkce'yi katlettigim icin. said: dynasty, 23 Ağustos 2005 18:25 tarihinde demiş ki: tamm türçem berbat özr dilerm intihar olcktı afiyet olsun[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kız arkadaşımın yaptığı şey saçma sevgili yüznden olmaz böle şey... ama insanlar bazen hayattn bıkabiliolr o anda bazı saçma dawranışlarda bulunabiliolr ama emnm bunu psiklojk tedawiyle yenebilr ama anlamıo hem bni hem ailesini yoruo. ZATEN sewgilisi olcak herf ortalrda yok bi bulsam ne yapcağımı bi bn biliorm bide allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Anelor, 26 Ağustos 2005 00:41 tarihinde demiş ki: ya üff anladiniz iste intihar a kalkisio gebermio yazık, bir el atın da olaya en kısa zamanda amacına ulaşsın kız[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 uff eskiden böyle miydi yaa..herkeste bi ölme hevesi var bi de erkek içinmiş peh peh peh..yazık valla[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 insanlar sawaşmayı bilmio direk kolay olanına kaçıyolar yani ÖLÜME!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yanlız bırakma sende.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 nereye kadr hayatı boynca onun yanında bn olamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kız aptalmış gibime gelio...nedir bu erkler için ölüme koşmak ne cahillik ne korkaklıktır bu.... hiçmi yaşam anlayışları yok..madem arkadaşı varmış nie intihar ediomuş...... bir tane dostum bile yoktu bi kaç ay önce aşık olduhum kişide beni terketti ..naptım ...kendime bi kaykay aldım bi tanede gitar...sonra baktım dostum oldu ....bırakmadım hayatı... intihar etmek isteyenler özentiden başka hiç bişey deil...aa ne cesurmuş intihar etti deniliceni sanıo..yada keşke bırakmasaydım bak intihar etti demelerini ama böle bişey olmaz... kız aptal bence...seni hiçe sayıp intihar etmeye çalıştıysa ve senide çaırdıysa... bırak şu kızı bence...sana değer vermiyor...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar