Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neter şimdi asker ...

neter

Öne çıkan mesajlar

said:
Zagg, 11 Haziran 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
Net _ Er nickinle b1r bütün durumundasın şu anda :) hayırlı teskereler sana..

bir zamanlar neterrorist'di. aman! :p

Hayırlı teskereler neter

[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 11 Haziran 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sayılı Gün Geçer Nettercim.Kalıp Fln yamıssındır sen simdi bariz.Sen askerden Dun iyice tanisip kaynasalim canın ne istiyosa benden ;)

Not = benden isteyemiyecegin istekleri biliyosundur heralde :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

saolun gençler .. acayip zor ve bir o kadar da çekilmez bir ortam bura, hani insanlar cahil olduğu için aşağılanmaz yada horgörülmez belki ama acadıkça da acınacak hale geliyorsun bir ikilem dünyası. adamlar kahır çekiyo, kısa dönemlerin 60'ı çok rahat bir askerlik yapıo.

diğer taraftan yanyana gelmemizin bile ihtimali olmayan insanlarla her gün traş ol, yemek ye, gece koğuşta susturmaya çalış deli olmamaya çalışırken peygamber olacam burda :)

allah bana ve tüm askerlere sabır versin .. 90 gün kaldı net üç ay .. hadi bakalım ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neter, 11 Haziran 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
not: ayrıca canım neler istio neler ;)

abi bu nedir ya ehuaheuea :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu yukarıda görünce hatırladım, daha evel gördüğümde mesaj yazacak konumda değildim, eve gittiğimde mesaj yazacaktım lakin eve döndüğümde de unuttum. Sorry.

Hayırlı tezkereler olsun.

ps: Aslında bir açıdan bakınca Nefr pek de haksız sayılmaz hani.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...