pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ewet bugun milli takımımız Almanya 2006 eleme macları öncesi Bulgaristanla yapılacak hazırlık macı için toplandı.F. Terim in yaptıgı basın toplantısında H.Şükür F.Tekke konusunada deginildi...Siz bu konuda ne dusunuyosunuz...beraber oynamalılar mı? bide milli takımımızın Almanya 2006 şansı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bence oynamamalılar.! 2oo6'ya gitme şansımız var. İnşallah'ta gideriz. Hazırlık maçında oyun tarzı çok şey anlatıcak.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. [Bu mesaj insight tarafından 15 Ağustos 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bence ikisi yanyana gayet başarılı olur[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ikisi yanyana oynar cokta basarili olurlar..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Ben Fatih Tekke'yi iyi bir golcü olarak görmüyorum. En azından avrupada veya milli takımla atamıyo gollerini. O yüzden oynamamalılar dedim . Ersen Martinle oynasın hehe :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 cok iyi top sakliyor, sutlari cok iyi kafa toplarindada iyi daha ne olsun insight :D[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ama cok fazlada alternatif yok hakanın yanında oynicak... hatta hakan ilk 11 oynamıyabilir..F.Terim onceki macların kadrosunda fazla deişiklik yapmicam dedi...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 istemem milli takımda ne tekkeyi ne gökdenizi ya[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: uncla, 15 Ağustos 2005 13:33 tarihinde demiş ki: cok iyi top sakliyor, sutlari cok iyi kafa toplarindada iyi daha ne olsun insight :D Abi ama oynadığı maçlarda gördük gol atamıyo :) Tamam Tr'de gol kralı ama Hakan gibi değil. Bence Nihat beklenmeli. Gerçi son durumundan haberim yok ama. Fatih Tekke iyi bir seçimmi? Hayır Ama başka alternatif varmı? Hayır :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tuncay bu sezon çok formda.. kesin oynamalı..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 at tuncay.. kosuo sadece.. koy sahaya kossun anca.. bide reklam panolarini tekmelio yerli yersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 sadece koşma olayını geçen sene yapıordu evet ben de sevmezdim tuncayı hatta tuncay kesin gitsin diyen biriydim ama bu sezon hakikaten iyi oynuyor. çok faydalı.. artık golleri kazmalıktan değil şanssızlıktan kaçırıyor :)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tabi o da olabilir.. ben bu sene izlemedim acikcasi fazla az once tv de macin onemli anlarina baktim.. neden kirmizi gordu bide kenarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 küfür etti heralde kulübenin önünde mevzu oldu. tuncay hemen oynamasın tabi bu olaydan sonra. dünya kupasına inşallah maaşallah kalırsak orda oynasın.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Arkadaşlar dün %100 Futbol adlı programı izledim. Rıdvan Dilmen çok güzel bi konuya deyindi. FENERBAHÇE'DE OTORİTE SORUNU VAR ! Evet Fenerbahçe'de otorite sorunu var ; Tuncay dk 9o'da kenardan hakeme ana avrat gidiyo Daum'da seyrediyo. Futbolcular görev verilen yerlerde oynamıyor. Anelka CF oynayacağı yerde RM oynuyor. Herneyse bu ayrı bir konu. [hline] Konumuza dönecek olursak futbol işi sadece koşmayla olmuyo hele forvet oyuncuları için.. Bilmem hatırlarmısınız bi tarih Gs'de Jardel isimli forvet vardı. "Koşmuyor" diye eleştiriliyordu fakat takır takır atıyodu gollerini. Önemli olan iyi yer tutumak iyi paslar atmak iyi kaçışlar yapmak.! Bence Hakan ile Fatih bile Hakan-Tuncay'dan daha iyidir. Agresiflik forvet oyuncuları için iyidir fakat fazlasında cırkı çıkar Bkz : İlhan Mansız Konuşulacak çok şey var ya.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Tuncay olmaz.. olur hadi 1 2 mac oynar kosar atar fln.. ama kalici olcak biri lazim artik Hakan gibi yillarca giysin o formayi.. istikrarli olsun.. biraz da balli olsun ensesiyle doksana asirtma gol atsin (Macaristan maci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 insight o zaman dedigime geliyoruz mecburen :P[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tuncay ümit fenerdeki gibi solda oynasın ilerde hakan fatih[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Abi gelelim dediğine bişi olmaz :) Ben oynamazlar demiyorm diyorum ki izledik gördük fatih tekke avupada dünyada gol atamıyor.![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hayirlisi olsun diyelim :)[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: jazzyjam, 15 Ağustos 2005 15:05 tarihinde demiş ki: tuncay ümit fenerdeki gibi solda oynasın ilerde hakan fatih iyide ümitin asıl mevkisi sag taraf deilmi?[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 solda oynaya oynaya sağda oynamayı unutmuştur[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tuncay oynasın,fatih hakanın yedeği olsun..şu ümit karanıda görsün bi Allahın kulu gs yeni akıllnadı milli takımada lazım die düşnüorum.brs forma girmesi gerekli ama[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Serhat da iyi şeyler yapıyomuş Anderlecht'te, karakter olarak hiç sevmem kendisin de forvette düşünülebilir yine de.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 tuncay'ı alırlarsa gider ordada kale ağlarını filan yırtar. ama hoş görmek lazım ergenkik problemleri var :=)[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar