Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaşlar sorunlarımı yazıyorum :). * Map'de herhani bir yere tıkladıgında(çatı ya mesela) " Error[TID] Null String = 1021480 "gibi hatalar arıyorum *vendor menulerini yaptım ON=*buy* src.dialog d_alchem_satiss yapıyorum ama olmuyor. *Sunucuya yeni client yaptım ama axis i çalıştırıorum spawn koycam place diorum target çıkmıyor neden ? *böyle bir küfür scpsi yaptım speech emi atcam script olarak çalışması için napıcam [spo1=Küfür scripti][ITEMDEF i_jail2] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Jail ON=@Create ATTR attr_decay On=@Equip src.jail CONT.FLAGS=&~000000004 TIMER=1 ON=@Timer timer 3600 return 1 [ITEMDEF i_kufurdedector] Name=Speech Id=i_memory Type=t_comm_crystal layer 99 weight 0 ON=@Create Attr=attr_newbie speech=spk_kufur Type=t_eq_script [SPEECH spk_kufur] ON=*ezik* ON=*lamer* ON=*o.c* ON=*anan* ON=*o c ON=*o.ç* ON=*sikerim* ON=*a.q* ON=*a.k* ON=*a.k bebesi* ON=*sikerim anani* ON=*pezevenk* ON=*pic* ON=*orospu* src.sysmessage @020 Kufur dedektorune yakalandiginiz icin konusmaniz 60 dakika boyunca engellenmistir. serv.allclients sysmessage isimli oyuncu küfür ettigi icin ceza yemistir. newitem i_jail2 new.equip return 1[/spo][signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 normal menü mü çıkıyor buy deyince?[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi...
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Evny, 26 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki: arkadaşlar sorunlarımı yazıyorum :). *Sunucuya yeni client yaptım ama axis i çalıştırıorum spawn koycam place diorum target çıkmıyor neden ? Clientte Bu Aşagıda Ultima Online - Charİsmi Yazan yerdeki ultima Online yazısını değiştirdiysen eğer axis görmez clienti[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hm nasıl yapıcam ? [Bu mesaj Evny tarafından 26 Ağustos 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Neyi Nasıl Yapacaksın ?? Ordaki Yazıyı Tekrar Ultima Online yapmak için ya hex editorle yapacan yada yeni client indirceksin[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bi sunucunun clientini indirdim login dosyasını değiştirdim hexlede üsteki o sunucunun ismini değiştirdim bunun çaresi ne yani[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........
Wrapper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kimse bakmayacak mı ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Evny, 26 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki: arkadaşlar sorunlarımı yazıyorum :). 1-) * Map'de herhani bir yere tıkladıgında(çatı ya mesela) " Error[TID] Null String = 1021480 "gibi hatalar arıyorum 2-) *vendor menulerini yaptım ON=*buy* src.dialog d_alchem_satiss yapıyorum ama olmuyor. 3-) *Sunucuya yeni client yaptım ama axis i çalıştırıorum spawn koycam place diorum target çıkmıyor neden ? 4-) *böyle bir küfür scpsi yaptım speech emi atcam script olarak çalışması için napıcam [spo1=Küfür scripti][ITEMDEF i_jail2] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=Jail ON=@Create ATTR attr_decay On=@Equip src.jail CONT.FLAGS=&~000000004 TIMER=1 ON=@Timer timer 3600 return 1 [ITEMDEF i_kufurdedector] Name=Speech Id=i_memory Type=t_comm_crystal layer 99 weight 0 ON=@Create Attr=attr_newbie speech=spk_kufur Type=t_eq_script [SPEECH spk_kufur] ON=*ezik* ON=*lamer* ON=*o.c* ON=*anan* ON=*o c ON=*o.ç* ON=*sikerim* ON=*a.q* ON=*a.k* ON=*a.k bebesi* ON=*sikerim anani* ON=*pezevenk* ON=*pic* ON=*orospu* src.sysmessage @020 Kufur dedektorune yakalandiginiz icin konusmaniz 60 dakika boyunca engellenmistir. serv.allclients sysmessage isimli oyuncu küfür ettigi icin ceza yemistir. newitem i_jail2 new.equip return 1[/spo] 1-) Ultima Online'i silip yuklersen buyuk ihtimal hatan duzelecektir, tabii aos yoksa edinmeye bakmalisin bir adet. 2-) Buyuk ihtimal sende bulunmayan bir speech'e ekledin *buy* speech'ini. spk_player'da bulunmasina ozen goster. veya scriptlerinden kaynaklanan bir sorun yuzunden player speech'i sende bulunmuyor olabilir. 3-) Kullandigin client versiyonundan olabilir. 4-) Bu kufur iceren kelimeleri spk_player'a atman gerekiyor ve hepsinin altina su kismi eklemen lazim. said: src.sysmessage @020 Kufur dedektorune yakalandiginiz icin konusmaniz 60 dakika boyunca engellenmistir. serv.allclients sysmessage isimli oyuncu küfür ettigi icin ceza yemistir. newitem i_jail2 new.equip return 1 [edit: duzenleme] [signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. [Bu mesaj Math- tarafından 26 Ağustos 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 speech de spk_player die arattım ama yok ?[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini..
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 degistirmissindir Neron?[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Neron, 26 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki: speech de spk_player die arattım ama yok ? Hm bu speechlerde beni delirtiyor yahu. :)[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini..
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yaptımm ben :D[signature][hline]For you...
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 vendor menüleri icin speech.scp den on=*buy* if (strmatch('','tailor') sdialog d_vendor_tailor elseif (strmatch('','carpenter') sdialog d_vendor_carpenter endif diye yapacaksın bunun gibi yapcaksin not : ozzystalker in mesajindan alinmadir.
ozzystalker Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o yazdığım bölüm shopkeep speechine eklenecek. eğer player speechine eklenirse ulu orta yerde alışveriş menüsü açılır, komik olur.
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o küfürler az artk millet değişik küfürler kullanıo. :)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
Öne çıkan mesajlar