Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 The Carpenter Elvenpath guzeldir[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ay of carpenter neredeyse tek sevmediğim nightwish şarkısıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Abi o sarkıyı dinledim içimde bi kıpırtı olustu ve sağlam bi ilşkinin temelleri atıldı ondanguzeldir...!!!!!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 she is my sin angels fall first wishmaster bu tarz sewenlere ayrıca after forever onerilir abi tawsiesi :)[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Arkadaslar Belki Seneye Kasdav2004 e Nightwish-She is My sin ile girecez sizce odul alir miyiz :) euheu dusunceleriniz neler?[hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ben juride olsam alamazdiniz (kimse Tarja gibi soyleyemez yazik olur parcaya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 belki soyler :) ne biliyorsun[hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ya tamam ben de hastasıyımdır da abartmayın yani yazık olur parçaya falan. vallahi dinlemeyi isterim nası çalıyosunuz hatta daha doğrusu vokalist nası söylüyo diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 muzikal olarak tamam ama vokalinizin klasik muzik, muzikal tiyatro ve kilise muzigi konusunda akademik egitim aldigini ve klasik muzikte master yaptigini zannetmiorum, ha yaptiysa pardon...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 tarjanın sesini çıkartabilecek bir vokalistiniz olduğuna inanıyormusunuz? şahsen ben inanmıyorum tabi dinlemeden de bir şiey diyemem bu arada hangi okul??[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bu arada aklıma gelmişken şu fan club işi ne oldu faaliyete geçsek artık kolpalık yapmadan:)[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: HellHound, 14 September 2002 13:07 tarihinde demiş ki: Sleepwalker (Heavy Version) [Normalini gormedim zaten hehe] [hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya) dinlemedim olcak dinlemedm :p içimde patlatma çinli kardeşim :p come cover me from the hill... carpenter deep silent complete vs... dolu war[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Evet bir daha dusundum de soylemez.. belki baska tarz vokal yakalip yapar bizde sarkiyi transpose edersek belki olabilir.[hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 kanald nin en sevdigi nightwish sarkısı: Ghost Love Score 2. Bahar programında bunu duyduktan sonra kendimi atasım geldi camdan trenden ve bilimum ölüme sebebiyet verecek şeyden[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bless The Child Slaying the dreamer The Siren Sacrament of Wilderness 10th man down Astral Romance Nemo vsvs.. Bütün şarkıları mükemmel bence[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: -Mix-, 28 Mayıs 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kanald nin en sevdigi nightwish sarkısı: Ghost Love Score 2. Bahar programında bunu duyduktan sonra kendimi atasım geldi camdan trenden ve bilimum ölüme sebebiyet verecek şeyden Ahaha! Bende geçen Hammerfall - Always will be duymuştum aynı programda :D İkinci Bahara metalci karışmış galia[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Fan sitesini yapacak arkadaslara direk %100 destek yapıyorum :) Valla nightwish in tek sevemediğim şarkısı sabo gibi the carpenter :) Ama gel gorki diğer hiçbir şarkısını birbirinden ayıramıyorum. Marco , Emppu , Jukka , Toumas , Tarja yani bence ayrılmaz bir bütün bunlar :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 The carpenter sevilmez mi??? Loopa almıslıgım vardır ya o mükemmel bir sarkı bence[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 nightwish i tek geçiyorum[signature][hline]Lale Savaşçısı Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu arada Kanal D de çaldıkları şarkı Ghost Love Score degil Planet Hell miş. dregoth düzelttirdi:-p[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 wishmaster[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 The Carpenter Gethsemane Elvenpath Nightquest Once upon a troubador Moondance Wayfarer saydıklarımın hepside mükemmel şarkılar. gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz =)[signature][hline]Fevaxium level 43 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bence kötü şarkıları yok,nightwish'in tüm şarkıları güzel...Bu arada ikinci bahar kokoşlarına saygılarımı gönderiorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 "kötü şarkıları yok" yanlıs bi tanım "süper olmayan şarkıları yok" daha doğru[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya anladık alt tarafı bence finlandiyanın çıkardığı en deli gruplardan bi tanesi hiç bi şarkısını ayıramıyorum wishmaster albumunu al sabahtan aksama kadar dinle bılabıla.... İdolumde Jukkadır oda ayrı bi konu :) Harbi fan club olayları varsa bende katılmak isterim :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar