Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nightwish

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi o sarkıyı dinledim içimde bi kıpırtı olustu ve sağlam bi ilşkinin temelleri atıldı ondanguzeldir...!!!!!!![hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Mesaj tarihi:
Arkadaslar Belki Seneye Kasdav2004 e Nightwish-She is My sin ile girecez sizce odul alir miyiz :)
euheu dusunceleriniz neler?[hline]Gördüğün Her Sey..
Duydugun Her Sey...
Kendi Kalbinde olan bitendir...
grup ilizyon...
Mesaj tarihi:
muzikal olarak tamam ama vokalinizin klasik muzik, muzikal tiyatro ve kilise muzigi konusunda akademik egitim aldigini ve klasik muzikte master yaptigini zannetmiorum, ha yaptiysa pardon...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
said:
HellHound, 14 September 2002 13:07 tarihinde demiş ki:
Sleepwalker (Heavy Version) [Normalini gormedim zaten hehe]
[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya)

dinlemedim olcak dinlemedm :p içimde patlatma çinli kardeşim :p

come cover me
from the hill...
carpenter
deep silent complete
vs... dolu war[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock:
:tebrikz:
:yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma:
BiT¢H_oFBaT[/b]
Mesaj tarihi:
Evet bir daha dusundum de soylemez.. belki baska tarz vokal yakalip yapar bizde sarkiyi transpose edersek belki olabilir.[hline]Gördüğün Her Sey..
Duydugun Her Sey...
Kendi Kalbinde olan bitendir...
grup ilizyon...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 28 Mayıs 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kanald nin en sevdigi nightwish sarkısı:
Ghost Love Score

2. Bahar programında bunu duyduktan sonra kendimi atasım geldi camdan trenden ve bilimum ölüme sebebiyet verecek şeyden

Ahaha! Bende geçen Hammerfall - Always will be duymuştum aynı programda :D İkinci Bahara metalci karışmış galia[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
Mesaj tarihi:
Fan sitesini yapacak arkadaslara direk %100 destek yapıyorum :)

Valla nightwish in tek sevemediğim şarkısı sabo gibi the carpenter :)

Ama gel gorki diğer hiçbir şarkısını birbirinden ayıramıyorum. Marco , Emppu , Jukka , Toumas , Tarja yani bence ayrılmaz bir bütün bunlar :)[signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
The Carpenter
Gethsemane
Elvenpath
Nightquest
Once upon a troubador
Moondance
Wayfarer

saydıklarımın hepside mükemmel şarkılar. gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz =)[signature][hline]Fevaxium level 43 nightelf rogue of Wicked Priests
Mesaj tarihi:
Bence kötü şarkıları yok,nightwish'in tüm şarkıları güzel...Bu arada ikinci bahar kokoşlarına saygılarımı gönderiorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
Ya anladık alt tarafı bence finlandiyanın çıkardığı en deli gruplardan bi tanesi hiç bi şarkısını ayıramıyorum wishmaster albumunu al sabahtan aksama kadar dinle bılabıla.... İdolumde Jukkadır oda ayrı bi konu :)
Harbi fan club olayları varsa bende katılmak isterim :)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
  • Yeni Oluştur...