jankis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 biliyorum baya bi öwüldü solisti olan kadın vs de ben sizden şarkı tawsiyelerinizi istiyorum :)[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Moondance Elvenpath She is my sin Devil and the deep dark ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Over the hills and far away Away =) Ever dream lappi crimson tide (aka roll tide)(instrumental) falan flan Tarja nın sesi kadar güzeli yok.. Gelselerde türkiyeye izlesek bir güzel.[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 lol aynı anda ama hiçbiri tutmuyor =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 wishmaster lothlorien ehe[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Aaa evet wishmaster'ı unuttum, süferdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Çoğu şarkıları güzel; bakıyorumda nightwish dinleyenlerin katsayısı artıyor =)[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Come Cover Me Dead Boy's Poem Ever Dream Sleepwalker (Heavy Version) [Normalini gormedim zaten hehe] The Kinslayer She is my Sin Elvenpath Fantasmic Wanderlust Deep Silent Complete Wishmaster bu lise daha da uzatilabilir hehehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Nymphomaniac Fantasia[hline]Geem[?] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2002 Aslında teker teker şarkı tavsiye etmek yerine birek 4 CDlerini bir de EP lerini al dinle. Zarar etmezsin. Sevmezseniz zorla sevdiririz. :) İmkânın varsa netten kliplerini de çek. From wishes to eternity adlı bir DVD leri var özel konserde hazırlanmış. O da güzel bayağı. Zaten internette dolaşan kliplerinin çoğu oradan kesilmiş. Neyse, dayanamadım en sevdiğim şarkılarını yazacağım (aslında hepsi dinlenebilir ve güzel, sonuç olarak Tarja ablamız söylüyor) Dead to the world End of all hope Forever Yours She is my sin Come cover me Wanderlust Deep Silent Complete Sleeping Sun Sleepwalker Over The Hills and Far away (Gary Moore cover'ıdır) Moondance The Riddler Walking in the Air Nymphomaniac Fantasia Know Why The nightingale Sings said: HellHound, 14 Eylül 2002 11:07 tarihinde demiş ki: Sleepwalker (Heavy Version) [Normalini gormedim zaten hehe] Normali var. Hatta klibi var bir tane, Finlandiya' da bir yarışmaya katılmışlar Sleepwalker' la, oradan alınmış. HEavy version olarak geçmesine karşın alında biraz hatalı o. Biri yarışma sırasında canlı kayıt, diğeri ise stüdyo kaydı. Farkları bu. Klibini tavsiye ederim, Tarja ablamız çok güzel görünüyor. ------------------- "Nasıl bir histir serbest düşüş?" diye sorar gözleri kıvılcımlı çocuk. "Bilir misin bülbül neden şakır?" Herşeyin cevabı buradadır. - Nightwish, Know Why The Nightingale Sings [hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben Come Cover Me şarkısını duyduktan sonra möp3lerini aldım hayran kaldım şimdi benim emrak ettiğim grup hakkında şöyle genişçene bilgi verseniz de beni memnun etseniz çünkü daha grubun hangi ülkeden olduğunu falan bile bilmiyorum bi de sizce Türkiye'ye gelme şansları ne kadardır??[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 raistlinn çok doğr diyor. Küçük bir bilgilendirm yapsanız. Bende The Riddler'ı dinledikten sonra diğerlerini de indirmeye karar verdim.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Nightwish'e soruluyor "Türkiye'de konser vermeyi düşünüyormusunuz?" "Orada da bizi dinleyenler varmı???" yani ben diyorum ki bir fun club kuralım... ufawk bir araştırma yaptım henüzböylebir oluşum yok türkiyede[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 baştan varım kurucu üyeliğe de razıyım her şekilde count me in[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Yapalım sitesini de ben codelarım =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 07 Şubat 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gazi aldim mi yapmayacagim sey yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yürü be hellhound kim tutar seni. İki günde yaparsın fan sitesini[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ishinotsuyoihito ile girdik işe yüzümüzün akıylaçıkacağız :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yardımcı olmak isterim.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 gurup hkakında bilgifln diosanız izmirlilere cd de video klipleri konser kayıtları fl nvar vereiblirim (yani netten çekilenler.. 12-14 tane. çoğu divx.)[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 kazaa'da 714 mb full konser kaydını bulabilirsiniz. sahne performansları açıkçası çok da iyi diil. ama o sesi duyup da mest olmayacak, uçmayacak birini tanımıyorum ben tarja tarjaaa, ah bi tr'de konser verseler. ama olmaz ki batar konser kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hmm öss bittiğine göre projeleri ayaklandırabiliriz[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 over the hills and far away led zeppelin sarkisimi anlamadim yoksa yeni birsarkimi ?[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." - Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar