abazz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi nedir bu yaw garbage'e aç yada konu dışına aç diye bir oraya bir buraya yönlendiriyorsunuz? Benim başıma gelmedi ama takip ettiğim kadarıyla bayağı bir abartı var bu işte. Garbage Nedir? yada Konu Dışı Nedir? Çok mu fark eder bir konuyu farklı bölüme açmak. Ben demiyorum müzik konulu bir şeyi git oyuna aç ama bu kadar da abartmamak gerekir.. *!Düşünür* :-? *!Acaba garbage'e mi açsaydım?*[signature][hline]Who am i? For freedom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende biraz senin gibi düşünüyorum. Sanki biraz esneklik ten zarar gelmez gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mantık çerçevesinde olmayan ve mantık çerçevesinde cevap verilemeyecek konular garbage'a açılır ...(BU KONUYA 129348 MESAJ KİM ATICAK PLS) Diğer bölümlerde olmayan ve mantık çerçevesinde olan konular ise Konu Dışı'na açılır.[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 konu dışında kişi, olay ya da önemli düşünce vardır garbage da hiçbiri yoktur ya da sadece kişisel -önemsiz- düşünce vardır.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Garbage çöplüktür. Burdan anımsa.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 saçmalık sınırına merdiven dayamış topikler in bulunduğu yerdir garbage.[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Xaenin, 27 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki: Mantık çerçevesinde olmayan ve mantık çerçevesinde cevap verilemeyecek konular garbage'a açılır ...(BU KONUYA 129348 MESAJ KİM ATICAK PLS) Diğer bölümlerde olmayan ve mantık çerçevesinde olan konular ise Konu Dışı'na açılır. Olabilir. Öyleyse.. Bu konuyu ilk kim açabilir? Bu mesajı 59. okuyan kim? Ağacın kovuğundaki kurtçuk? İyi güzel ben çok saçmalayamıyorum ki. En iyisi ben konu dışına atayım. Olmazsa zaten taşırlar herhalde..[signature][hline]Who am i? For freedom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sanırım konu dışı bölümünün moderasyonunda gecikmeler yaşandığı ve birisinin iyi bir biçimde ilgilenemediği için garbage topiclerinin pek çoğunu burada görüyoruz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hmm konu dışı aile salonu gibi bir şey oluyor galba bi de allasen OR ne yau VEYA diye bi kelimemiz var bizim??[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 çöp kadar degerı olan konuların yerı garbage,tartısılmaya deger konuların yerıde kategorıler dısındaysa konu dısı.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konu Dışı= paticik forumları altında bulunan diğer bölümlere ( garbage dışı) girmeyen konuların toplandıgı yer garbage= çöp, saçma sapan pek bir gereksiz, amacı olmayan şeyler için açılmış topiclerin toplandıgı yer. genelde böyle yanlış açılan topicler bütün bölümlerden garbage a yönlendirilir, ama garbage müptelası arkadaşların direk garbage da topic açma huylarıda zamanla oluştu. Mesela UO Emülatörlerinde açılan topicler uo geliştirme adına sorular ve tartışmalar içeren topiclerdir. Birisi tutup Muaheau aynı anda 10 kişiyi kestim! diye topic açarsa bu garbage dır.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 adı üstünde, çöplüğü işte garbage forumun. kalabalık eden ve kötü kokan başlıklar oraya atılıyor :)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konu dışı, diğer konulara girmeyen yer işte adı üstünde.Bi tür süzgeç:D Garbage de bu süzgeçten de geçebilcek tam anlamıyla saçmalık şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: arina, 27 Ağustos 2005 01:52 tarihinde demiş ki: saçmalık sınırına merdiven dayamış topikler in bulunduğu yerdir garbage. saçma falandır ama mekan süperdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 garbıç manyaklıktır mesela garbç a şöyle bir konu açılabilinir : BÖAAAEEEEEEAAOOOOÜÜÜÜÖÖÖÖUUUEEEEAAA...... ama aynı konu konu dışına açılamaz....[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Garbage konularına bakarsan bu ile arasındaki farkı anlarsın. Manasız ve boş konular oraya açılıyorki bura krilenmesin.Burdakiler çok mu manalı dersen o ayrı konu ama ordakiler tamaen gereksiz yani silmektense orda duruyorlar demek daha doğru.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar