Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garbage? or Konu Dışı?

abazz

Öne çıkan mesajlar

Abi nedir bu yaw garbage'e aç yada konu dışına aç diye bir oraya bir buraya yönlendiriyorsunuz? Benim başıma gelmedi ama takip ettiğim kadarıyla bayağı bir abartı var bu işte.

Garbage Nedir?
yada
Konu Dışı Nedir?

Çok mu fark eder bir konuyu farklı bölüme açmak. Ben demiyorum müzik konulu bir şeyi git oyuna aç ama bu kadar da abartmamak gerekir..

*!Düşünür*
:-?
*!Acaba garbage'e mi açsaydım?*[signature][hline]Who am i?
For freedom..
Sosyal ağlarda paylaş

Mantık çerçevesinde olmayan ve mantık çerçevesinde cevap verilemeyecek konular garbage'a açılır ...(BU KONUYA 129348 MESAJ KİM ATICAK PLS)

Diğer bölümlerde olmayan ve mantık çerçevesinde olan konular ise Konu Dışı'na açılır.[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaenin, 27 Ağustos 2005 01:45 tarihinde demiş ki:
Mantık çerçevesinde olmayan ve mantık çerçevesinde cevap verilemeyecek konular garbage'a açılır ...(BU KONUYA 129348 MESAJ KİM ATICAK PLS)

Diğer bölümlerde olmayan ve mantık çerçevesinde olan konular ise Konu Dışı'na açılır.

Olabilir. Öyleyse..
Bu konuyu ilk kim açabilir? Bu mesajı 59. okuyan kim? Ağacın kovuğundaki kurtçuk?
İyi güzel ben çok saçmalayamıyorum ki. En iyisi ben konu dışına atayım. Olmazsa zaten taşırlar herhalde..[signature][hline]Who am i?
For freedom..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sanırım konu dışı bölümünün moderasyonunda gecikmeler yaşandığı ve birisinin iyi bir biçimde ilgilenemediği için garbage topiclerinin pek çoğunu burada görüyoruz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Konu Dışı= paticik forumları altında bulunan diğer bölümlere ( garbage dışı) girmeyen konuların toplandıgı yer

garbage= çöp, saçma sapan pek bir gereksiz, amacı olmayan şeyler için açılmış topiclerin toplandıgı yer. genelde böyle yanlış açılan topicler bütün bölümlerden garbage a yönlendirilir, ama garbage müptelası arkadaşların direk garbage da topic açma huylarıda zamanla oluştu.

Mesela UO Emülatörlerinde açılan topicler uo geliştirme adına sorular ve tartışmalar içeren topiclerdir. Birisi tutup
Muaheau aynı anda 10 kişiyi kestim!
diye topic açarsa bu garbage dır.[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

garbıç manyaklıktır mesela garbç a şöyle bir konu açılabilinir : BÖAAAEEEEEEAAOOOOÜÜÜÜÖÖÖÖUUUEEEEAAA......
ama aynı konu konu dışına açılamaz....[signature][hline]insan bi tarafından ses çıkarırken bile ortam kollarken neden ağzından çıkana dikkat etmez?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...