Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bu tür programları yapanlar yeddikleri beddualar yüzüden günahlarında hiç bir şekilde arınamayacaklardır . Lanetlendiler artık . Tersten bakacaklar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 off iyi oldu kalkdıgı o salak yarışmanın zaten yasakladılar galiba[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ilahi naci[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 uplamayın saçma saçma y[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bencede bu gereksiz programlar silsilesini izlemek çok saçma,izleyenler nasıl dayanabiliyor merak ediyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 annem izledikçe bizde baglanıyoruz mecburen o gelinim olurmusun fln sabah aksam oturup izliyolar sırf aneanem o X tv için digiturk aldı ya orda yayınlanıyo ya bu abi kac sene ıstedım almadı bana gıttı kendısıne aldı yuhara yane[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ne zaman BBG yi görsem... AAA GCA AGT CGC AGA AUG TAA TTT UCC ATC biyoloji aklıma geliyo.kodlar..nükleik asitler.protein sentezi..adalet mi lan bu?? :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 o ne yaa ?! ben niye hatırlamıyorum[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Adenin timin guanin sitozin....nasıl hatılamassın bunları?bazlar.protein sentezinde falan da geçmişti.allahım bi daha beni biyolojiyle karşılaştırma.sinirlerim bozuluyo ne zaman görsem [Bu mesaj ranCid tarafından 27 Ağustos 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar