Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunalima girecegim

Dela

Öne çıkan mesajlar

hayatta bazi seyler vardir ki varligina alistiktan sonra elden ucup gitmeleri cok koyar. mesela aile, sevgili, zenginlik, saglik gibi seyler. gunlerce agzima lokma koyasim gelmeyecek, artik saatlerce o saclarina, gulusune dalip gidemeyecegim. husu icinde bekliyorum gelecek gunler ne getirecek. resmi olarak yastayim 7 dakikadir : (([signature][hline]agostos 2005
Sosyal ağlarda paylaş

üzüldüm.kötü bişey sevgiliden ayrılmak.ama sonuçta buda geçice.ne kadar üzülsen ,ağlasanda geçicek.bazen insanların acı çekmesi gerekir seninde o zamanın gelmiş demekki[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Sosyal ağlarda paylaş

Hatalar mı getirdi bu kayıpları ? Hatalar ders almak için olsa da bazı hataların sonuçları telafisi imkansız kayıplar olur. Bu insanı çok ama çok yaralar. Zaman her yarı sarsa da onun sızısı devam eder ara ara coşar, ara ara durulur; çoğu zaman sakin kalır.

Geçmiş olsun. Kum taneleri akacak eninde sonunda.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman her şeyin ilacı derler ya ..Yalan ...Gün gelir yüzüne baktığın dakikaları bile unutursun , zamanla unutuluyormuş dersin . Ondan sonraki gün başkalarıyla bir yere gidersin , ben burda o'nla beraber oturmuştum dersin , yine için içini yer ama daha beynin kalbine komut göndermeden gözyaşı çoktan süzülüyordur yanaklarından . Beyin de anlamamıştır nasıl olduğunu aslında . Anlar numarası yapar eline komut gönderir , yaşı silmesi için , ardından sahte gülücükler yollatır ağza . Hatadır beynin yaptığı şey , o yaş istemsiz akmıştır , ama 5 tane parmağın silemeyeceği kadar büyük anlam taşır , hiç bir şey silemez o minicik gözyaşında kilitli kalmış binlerce anıyı . İşte bu yüzden zaman değildir her şeyin ilacı ... Dinlediğin her şarkıda ondan bir parça bulursun , bu sefer göz yaşı içten içe büyüyen bir çığlığa dönüşür . O çığlık da bir hapishaneden kaçmış anılar gibi göz pınarlarından aşşağı akar . Bu sefer beyin çaresizdir , hapishane kaçaklarını zaptedecek güvenlik yoktur . Bu sefer eller de isyan eder yalnızlığa . Gözyaşlarını silmek yerine o gözyaşlarına destek vermek istermişcesine 5 parmak birbirine kavuşur , yalnızlığa nispet yapan insanlar gibi sarılırlar ... Yenmek isterler yalnızlığı ama başaramazlar , çare yoktur . Gözyaşına verdikleri desteğin anlamsız olduğunu farkederler , akan yaşlara rağmen o'nun gelmeyeceğini biliyorlardır . Gözler artık yorulmuştur , önünü göremiyordur insan , gözler o yaşları silmek için elleri arar . Ancak artık beyin anlamıştır durumu ... O parmakları kavuşan el , yalnızlığa nispet yapan el , beynin emri üzerine duvarları yumrukluyordur şimdi ...

Dela içimden geldi kötü olduysan kusura bakma ... Yazıverdim ...[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye...
Aşk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...