octopus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Selamlar, sabahtan beri msn de attığım mesajlar anında iletilemedi oluo. şekil a: Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi: naber direk enter a bastığım anda böle hiç bi msj yollayamıorum nedeni nedir bilen varmı ... açtım kapadım denedim olmuo... Msn 7.0 kullanıorum.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bana da oldu sürekli aynı mesajı yollamam gerekti. acaba dvd-writer takarken kablolara birşey oldu ya da kablo modem mi bozuldu diye düşündüm ama geçti şu an yok sanırım[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength.
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arada olmuo sonra tekrar başlıo üst üste ctrl+v enter yapıorum sonra anca düzelio bazen hiç düzelmio :([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya delircem rezalet bişi bu ya gece gece terletti :([signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Bone, 27 Ağustos 2005 00:45 tarihinde demiş ki: bana da oldu sürekli aynı mesajı yollamam gerekti. acaba dvd-writer takarken kablolara birşey oldu ya da kablo modem mi bozuldu diye düşündüm ama geçti şu an yok sanırım alla alla bende böyle bir sorun yoktu ama dvd-rewriter alınca bu msnde birşeyler olmaya başladı senin gibi[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bende dvd-writer var ama bayadır var yani bişi olmamıştı şimdiye dek.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 msn fun makerla şaka yapmıs olmasın size biri? emin değilim ama oyle bi işe yarayıp yaramayacağından msn fun maker ın[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Öne çıkan mesajlar