Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 harbiden ya..bir gizemdir almış yürümüş...neslihan en kıral kız ismi..bir de asya tabi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 neslihan ne abi. eylül koyacaksın.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 şebnemden ötesi var mı beee[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Mike, 26 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki: BU BANA INAT OLSUN DİYEMİ YAPILIO TEK KAFAMI DAITTIM YERDE AZINZIA ALMAYIN ARTIK YA haha blog sayfanda gördüm esinlendim.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ilkokulda en çok merve vardı orta okulda tuğçe lisede gizem üni'de aslı iş hayatımda dilek[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oglum olursa dela, kizim olursa delara koyucam. belki raul koyarim oglumun adini gerci ispanyol bi annesi olursa, siritmaz boylece. dela icin de italyan mi bulmamiz gerekir acaba?[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 "DELARA" *!yarılır*[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 erkeğin adını delallah koy[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kesin bi gizemi olmuştur ztn adsg[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria *!returns* Ben Ben2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 11 tane merve 6 tane irem 1 tane Ganime tanom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 seyfullah furyasından iyidir...[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 dunyanin en kotu esprilerine yapan bir arkadasimin sadece bir tane super esprisi vardi. Lisede onunde 2 deniz yaninda baska bir deniz isminde kiz oturuyordu herif durup dururken. Kendimi yarim ada gibi hissediyorum 3 tarafim denizlerle cevrili demisti. O gunden sonra herifin kalitesi degisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tanıdığım son gizem bana hayatımın kazığını attı (ciddi sağlam ama, ehe :-)) lisede 3 tane merve vardı bizde de :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla 10-12 tane gizem tanıorum...5-6 tanede merve tanıorum...İlginç...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 6 tane gizem tanıyorum bende.. çok var yahu.. Esas zeynep var. en sevdiğim isim zeynep. ilerde kız çocuğum olursa " annesinin adının zeynep olmaması dışında " zeynep koyucam çok var ama çokta güzel isim... bu gizemde ahmet mehmet gibi oldu..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yaw merve çok var yaaa, mesela şöle bi deney yapın, ortamda kızın çok bulunduğu bir yere gidin ve merveeee diye bağırın en az 10-15 kişi size doğru kafayı çevirecektir..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Dela, 26 Ağustos 2005 22:26 tarihinde demiş ki: belki raul koyarim oglumun adini içim hopladı birden bea[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... LeT LoVe Be YoUr EnErGy=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoquEttisH Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gizem ismini hiç sevmem çünkü 1 yıllık ilişkimi bitirdi. kötü kadın gizem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: gellidus, 27 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki: dunyanin en kotu esprilerine yapan bir arkadasimin sadece bir tane super esprisi vardi. Lisede onunde 2 deniz yaninda baska bir deniz isminde kiz oturuyordu herif durup dururken. Kendimi yarim ada gibi hissediyorum 3 tarafim denizlerle cevrili demisti. O gunden sonra herifin kalitesi degisti :) böyle bir arkadaş istiyorum ahaehayeyaeay11!!!1 yarıldım ln![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar