Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gizem furyası.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harbiden ya..bir gizemdir almış yürümüş...neslihan en kıral kız ismi..bir de asya tabi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
oglum olursa dela, kizim olursa delara koyucam.

belki raul koyarim oglumun adini gerci ispanyol bi annesi olursa, siritmaz boylece. dela icin de italyan mi bulmamiz gerekir acaba?[signature][hline]agostos 2005
Mesaj tarihi:
erkeğin adını delallah koy[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
dunyanin en kotu esprilerine yapan bir arkadasimin sadece bir tane super esprisi vardi.

Lisede onunde 2 deniz yaninda baska bir deniz isminde kiz oturuyordu herif durup dururken. Kendimi yarim ada gibi hissediyorum 3 tarafim denizlerle cevrili demisti.

O gunden sonra herifin kalitesi degisti :)
Mesaj tarihi:
6 tane gizem tanıyorum bende.. çok var yahu..
Esas zeynep var.
en sevdiğim isim zeynep.
ilerde kız çocuğum olursa " annesinin adının zeynep olmaması dışında " zeynep koyucam çok var ama çokta güzel isim...
bu gizemde ahmet mehmet gibi oldu..[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
yaw merve çok var yaaa,

mesela şöle bi deney yapın, ortamda kızın çok bulunduğu bir yere gidin ve merveeee diye bağırın en az 10-15 kişi size doğru kafayı çevirecektir..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 26 Ağustos 2005 22:26 tarihinde demiş ki:

belki raul koyarim oglumun adini

içim hopladı birden bea[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
LeT LoVe Be YoUr EnErGy=)
Mesaj tarihi:
said:
gellidus, 27 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
dunyanin en kotu esprilerine yapan bir arkadasimin sadece bir tane super esprisi vardi.

Lisede onunde 2 deniz yaninda baska bir deniz isminde kiz oturuyordu herif durup dururken. Kendimi yarim ada gibi hissediyorum 3 tarafim denizlerle cevrili demisti.

O gunden sonra herifin kalitesi degisti :)

böyle bir arkadaş istiyorum
ahaehayeyaeay11!!!1 yarıldım ln![signature][hline]These open doors...
  • Yeni Oluştur...