massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaşlar, başlangıç sayfam www.neynet.com diye aptal bi adres oldu. değiştiremiyorum. internet seçeneklerindeki değiştirmem gereken yer kitlenmiş ordan hiçbir işlem yapamıyorum.silik gözüküyor orası. kafayı yiyicem. sayfayı açınca,yeni adres girdikten sonrada,ilk önce neynet e yönleniyor onda sonra o sayfadaki linkle girebiliyorum adres çubuğuna yazdım adrese. yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 1)öncelikle ad-aware ve spybot s&d programlarını kur. güncelle (update) ve tarat (search) çıkan sonuçları incele, ona göre gereken şeyleri sil. 2) hijackthis deneyebilirsin, browser hijack durumlarında baya etkili bir program. 3) http://forum.paticik.com/view.php?id=108026 şuraya bakabilirsin. 4) paticikte "home page" "ana sayfa" "browser" "explorer" gibi aramalar yapıp eski topicleri inceleyebilirsin.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar