Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 18 yaşındaki Ersan ve Cenk daha Türkiye'de doğru düzgün oynayamadan NBA tarafından seçildiler. Ersan seneye Milwaukee forması giyecek. Cenk ise en az 1 yıl daha bekleyecek gibi. Ersan'ın derdi sakatlık Çok değil bundan 15 ay önce gençler düzeyindeki ünlü Albert Schweizer Turnuvası'nda Türkiye şampiyon olurken Ersan İlyasova turnuvanın En Değerli Oyuncu'su seçilmiş ve oradaki onlarca NBA gözlemcisi 2005 draftı için genç oyuncuyu "İlk 10'da seçilecek yetenekte" diye nitelemişti. Gerçekten de ünlü Rus yıldız Andrei Kirilenko'ya benzetilen yetenekleri ile Ersan, en önemli genç yıldızlardan biriydi. Ancak bu turnuvanın hemen ardından ayak bileği bir yıl önce kırılan aynı yerden tekrar kırılıp, 6 ay sahalardan uzak kalınca, herkesin kafasında sakatlığı büyük endişe yarattı. Bu nedenle Ersan dün ancak 36. sırada Milwaukee Bucks tarafından seçildi Cenk en zor pozisyonda Cenk ise NBA'de Avrupalı bir oyuncunun kendine yer edinmesinin çok zor olduğu skorer guard pozisyonunda oynadığı için NBA'in gözüne girmekte çok zorlandı ve ancak 59. sırada Atlanta Hawks tarafından seçildi. İkisi de 2. turda seçildiği için garanti kontratları olmadan kendilerini ispatlamaları gereken takımlara gidecekler. Ancak artık ellerinde çok önemli bir fırsatları var ve önemli olan da bu. Kendilerini potansiyelleri nedeniyle seçen Bucks ve Hawks'a bu potansiyeli performansa dönüştüreceklerini gösterebilirler. Artık gözler daha çok üzerlerinde olacak Memo ve Zaza örneği var Milwaukee, gelecek yıl kadrosunda Ersan'a yer vermek istiyor. Cenk'in ise Efes'le sözleşmesi sürdüğü ve Atlanta'da kendi pozisyonunda bol miktarda isim olduğu için en az 1 yıl daha Türkiye'de kalması bekleniyor. Şimdi tüm gözler üzerlerindeyken NBA'de oynayabileceklerini ispatlarlarsa uzun süre kalıcı olabilirler. Bu konuda da eğer kendilerine uygun bir örnek arıyorlarsa çok uzağa bakmalarına gerek yok. Ersan, Ülker'den de tanıdığı Milwaukee'deki takım arkadaşı Zaza Pachulia'yı örnek alabilir. O da 2. turda seçilmiş, beklentiler düşük olduğu halde başarılı oyunuyla önce Orlando ardından da Milwaukee'de NBA'e ait olduğunu ispatlamıştı. Cenk'in ise önünde Detroit tarafından seçilip 1 yıl daha Efes'de kaldıktan sonra NBA'e giden Mehmet Okur örneği var. (Kaynak: Vatan Gazetesi)[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kaan kural bu arada yazıyı yazan[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Bu adamlarin ya cok sevik olmasi lazim ya da cok yapili... Bak Hedoya ilk gittigi sene ehh diyecek bir performans cikardi, sonra kendini gelistirdi hizlandi vucut calisti falan simdi zevkle izliyoruz....[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 tutunamıcaklar bence nba de bunlar.Milwakuee de önüne gelene saldırıo dünyaya açıldı kimi görse gençl alıyor noldu bunlara anlamadım.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 inşallah başarılı olurlar.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hepsinin arkasındayım desteemi esirgemem...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bunlar milli takımdada oynuyolardı bence ozellikle ilyas basarılı olur gibi[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Nukem_Verite, 13 Temmuz 2005 00:23 tarihinde demiş ki: kaan kural bu arada yazıyı yazan loL said: pipo_14, 13 Temmuz 2005 10:13 tarihinde demiş ki: hepsinin arkasındayım desteemi esirgemem... Sende olmasan :P[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cenk başarılı olur bence.gençti zaten.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ümitliyim ben açıkçası.yanlız ortada 2 tane senaryo var. 1-çok güçlü takımlar onları draft etmediği içintakımda yer bulabilirler. 2-ya da tam tersi bir etki yapar. takımdaki herkes iyi oynamaya başlar. Örnek vermek gerekirse İbo'nun Seattle macerası. Adama demişlerki bu takımda 2 oyuncu çok kötü oynuyo sezon başında elden çıkarıcaz ilk 5 oynıcan sen. Ama bu adamların süper oynadığı tuttu eheh.yani olabilir böyle şeyler ayrıca çok gençler.eğer burada başarılı olamazlarsa basket hayatları biter.riskli bir karar.kendilerini güveniyorlar ve çok çalışacaklarına inanıyorlarsa ve hatta benchte 1-2 sene oturmaya razı iseler hiç durmasınlar gitsinler[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cenk in oyun zekası, fiziği, şutları mükemmel. tek sorunu nba'de fazla guard var. yani cenk'in tek başına maç aldığını gördüm, eli sıcak olduğunda şut kaçırmayan bi adam. ve daha çok genç 87'li. ersan 84'lü ve hidayet i örnek gösterebiliriz ona. ersan'ın bence çok çalışması lazım. kirilenko olabilmesi için bence en az 1-2 yıla ihtiyacı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bence NBA icin cok gencler. kendilerini gstermekte zorlanırlar... burda 1 yada 2 sene daha gecrdkten snra daha tecrubeli bi sekilde gtmeleri daha ii olr bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 başarılı olsunlar[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Cenk Akyol iyi çocuk arkadaşımdı. Ama NBA kalitesinde bir oyuncu olduğunu zannetmiyorum daha iyiler vardı...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Rush, 13 Temmuz 2005 00:34 tarihinde demiş ki: tutunamıcaklar bence nba de bunlar.Milwakuee de önüne gelene saldırıo dünyaya açıldı kimi görse gençl alıyor noldu bunlara anlamadım. şöLe diyebiLiriz..Bucks 4-5 yıL sonrasının takımını kurmak için gelecek vadeden cogu genc oyuncuyu aLıor.Ersan i aLmaLarının veya 17 yasında diğer oyuncuLarı aLmaLarının sebebi 2-3 sene içinde onLarı deLi gibi caLıstırarak NBA kaLitesi ve güç oLarak o seviyeye getirip genc bi takım kurmak..Cenk oLsun Ersan oLsun bence 2 side cok yetenekLi oyuncuLar ve inanıorum 2-3 sene içinde NBA yde kaLıcı oLacakLar..Hido da öyLeydi gittiği iLk zamanLarda 2-3 dak aLırken suanda iLk 5 başLıyor..Ben inanıorum oynayacakLarına..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise [Bu mesaj Demise tarafından 26 Temmuz 2005 11:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melih5 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Nasıl seçildiler hayret bilmsen bende denerdim seçilmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 milwaukee ersanla imzalamış bu arada.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 peh peh arkadaşının nba'e girmesi güzel bi duygu olsa gerek yine de :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bence altyapı düzeyinde oyuncularımızın seçilmesi basketbol seviyemizinde göstergesidir.umarım olayın "havasına"kapılıp kaybetmezler...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar