PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eroin zaten az bi kullansan bağımlısı ol doktorlar kurtaramıyor artık[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting Redeagle, 25 Ağustos 2005 02:22 tarihinde demiş ki: suç işledin cezanı bulacan. Burası bir hukuk şeysi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eroini tek kullanısta bitiyor zaten...%100 bağımlı oluyorsun.Kurtuluşu da çok zor.O ''günlük'' filminde anlatıyordu ve gerçek bi hikaye. [spo1=filmin sonu]Filmin sonunda adam bi konferans veriyor ve gerçekten yaşamış olduğunu,araştırmalarına göre milyonda bir kişinin kurtulabildiğini söylüor.[/spo] Ayrıca requiem for a dream'i de öneririm :) Uyusturcunun öghhh bişey olduğunu anlamanız için.Ama en çok dediğim kitap etkiliyor glba...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 duruma göre degişir uyuşturucunun ögh bişey oldugu. mesela ben lise yıllarında kullanıyordum sonra bıraktım şimdi pek bi anlam taşımıyo benim için. ozmnlar ki heves yok artık zaten yaşlanıyoruz.başlarda olgunlukla alakalı fln diyordum emmevelakin benim peder 17-18 yaşından beri kullanıyomuş. demekki zevk yada bagımlılık meselesi . ayrıca ben esrar kullanımının türkiyede düşünüldügünden daha yaygın oldugunu düşünüyorum (amerika vs. gibi olmasada)[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yok oyle 1 kullanista %100 bagimlisi oluyorsun kurtulamiyorsun diye bir sey . onemli olan kurtulmak isteyip istemedigin . benim bile 2 tane eskilerden tanidigim var kurtuldular bu illetten . turkiyede 2 milyon kisinin eroin ictigine ve kurtulabilen 2 kisiyi de tanidigima inanmami beklemeyin eheh fizyolojik bagimlilik yaptigi bir gercektir kurtulmasida zordur ama bir suru ilac ve kurtulmak isteme yonunde sergilenecek bir irade kurtulmak icin yeterli . isin pis kismi bir sure klinikte yatmak ama gerekli . son olarak bilip bilmeden sallamayin kurtulus yok milyonda 1 kisi kurtuluyor diye . bu yazilanlari okuyan "lan madem kurtulusu yok ver eroini ver esrari" diye hepten bataga saplanabilir . bir konu hakkinda bilginiz yoksa bile insanlara umit verici sekilde konusun . felaket tellalligi yapmayin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 allah yardımcın olsun kardess...once allah sonra aılen senın yanında olsun..ben sadece dua yardımında bulunabılırım:( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hiç vakit kaybetmeden hastaneye git yat..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: huun, 26 Ağustos 2005 07:23 tarihinde demiş ki: yok oyle 1 kullanista %100 bagimlisi oluyorsun kurtulamiyorsun diye bir sey adam bir kere kullanmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: HasMez, 26 Ağustos 2005 05:30 tarihinde demiş ki: duruma göre degişir uyuşturucunun ögh bişey oldugu. mesela ben lise yıllarında kullanıyordum sonra bıraktım şimdi pek bi anlam taşımıyo benim için. ozmnlar ki heves yok artık zaten yaşlanıyoruz.başlarda olgunlukla alakalı fln diyordum emmevelakin benim peder 17-18 yaşından beri kullanıyomuş. demekki zevk yada bagımlılık meselesi . ayrıca ben esrar kullanımının türkiyede düşünüldügünden daha yaygın oldugunu düşünüyorum (amerika vs. gibi olmasada) Dünya'da toplam 240 milyon uyuşturucu kullanıcısı varmışş..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ne diyim allah yardımcın olsun KESİNLİKLE DOKTORA GÖRÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hocam bak bende bundan 10 ay öncesine kadar öyleydim şu anda sana dünya o kadar küçük ve boş geliyor ki can sıkıldığında üzülmek istediğin eğlenmek istediğin o b.ktan mala kaptırıyorsun kendini bunu yenmek istiyorsan amatem falan bunlar yalan şeyler bunu kendi iradenle yeneceksin Bunu birde ailenle paylaşman gerekiyor , ben bunu paylaşmak için 7 ay bekledim 7 ay boyunca hep kullandım fakat ailem 7 ayın sonunda öğrendi bunu öğrendiklerinde tepkileri tabi çok kötü olmuştu fakat bende onların canıydım bana yardım etmeleri gerekiyordu ve bunu yaptılar o b.ktan şeyi 1 ay içinde ailemle ve kız arkadaşımın desteği ile yendim onun için sende bunu yap ... Kendini bu hayatta bir yerlerde görmek istiyorsan ve kendi hayatını bitirmek istemiyorsan bunu yapmalısın ama sana şu anda bu yazılanlar biraz sonra " Hadi lem " ordan diyerek cevapda verebilirsin çünkü madde böyle birşey Ama dostum sende bizlerden birisin senin annen baban kardeşlerin kısacası bir ailen var onların üzülmesini istemiyorsan o şeyi bırakman gerekiyor bunun geleceği yok bunun ilerisi yok bunun sadece verebilceği sana geçici 1 2 saatlik keyif oda keyif değil gün geçtikçe artırdıkça vücudunda ki zehirlenen organlar gün geçtikçe iyice tükeniyor buda senin geleceğini engelliyor çok yazdım herhalde dostum onun için bir an önce bırak bunu ve hayatını yaşa[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: HasMez, 26 Ağustos 2005 05:30 tarihinde demiş ki: duruma göre degişir uyuşturucunun ögh bişey oldugu. mesela ben lise yıllarında kullanıyordum sonra bıraktım şimdi pek bi anlam taşımıyo benim için. ozmnlar ki heves yok artık zaten yaşlanıyoruz.başlarda olgunlukla alakalı fln diyordum emmevelakin benim peder 17-18 yaşından beri kullanıyomuş. demekki zevk yada bagımlılık meselesi . ayrıca ben esrar kullanımının türkiyede düşünüldügünden daha yaygın oldugunu düşünüyorum (amerika vs. gibi olmasada) Haklsısın hazmez esrar kullanımı türkiyede sanıldıgından cok daha fazla..Şahsi tecrübemden biliyorm esrarın bağımlılık yapmadığını..Ancak hiç bi amacı yok kafa olmak istiyosan git bi küçük rakı iç! bi de şöle bişi var çok arkadasım var otla başlayıp sonra kokaine fln kayan..O yüzden aptal bişey hepten uzak durmak en iyisi..Sigara içki gerisi yalan[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yanlız sigara ve alkol'un esrar'dan daha çok zararlı olduğunu söylememe gerek yok sanırsam.. Var diyorsan, www.otesrarkullanmayin.com gibi sitelerden değil de bilimsel sitelerden quote yaparsan sevinicem... Sigara zaten hiç kulanmayın bağımlılık yapıyor. Alkol desen keza öyle, ve karaciğerini bitiriyor.. Cümlen onun için anlamsız olmuş. Ki burada esrar'ın bayraktarlığını yapıyor gibi görünmek istemiyorum fakat bunlar böyle gerçekler. DÜn verdiğim linkteki adam bile (noam chomsky, adam MIT'de çalışıyor, Dünya'nın en önde gelen isimlerindne alanında) o bile esrar yasak olmamlı falan diyor.. Onun için beni esrar kullanın diyen biri olarkla değil de sadece kendi bildiğince aydınlatmaya bçalışan biri olarak görmenizi istiyorum...[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Zaten esrarın en kötü yanı basamak teşkil etmesi değil mi :)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İşte nokta burası.. Yasaklı kalmasının sebebi zararı olduğundan değil (önceden de söylemiştim, bilinen bir zararı yok, ama bu zarrı yok demek değildir, nednelerini öncesinde açıklamıştım) Geçiş aracı kabul ediliyor. Ama bu da yavaş yavaş kırlıyor. Çünkü Hollanda ilk serbest bıraktığında çok fazla artacak diye endişeleniyordu ülkeler. Çok baskıda yaptılar. Ama ilk yıllar artmasına rağmen sonraki yılar serbest bırakılmadan öncenin de kat kat altına düşürdü kullanım oranını.. Hem böylece esrar ile zararlı kimyasallar arasındaki uyuşturuc trafiğine set çekilmiş oldu. Hem de yasakların insanları cezbettiği görüldü.. Bu yüzden szaten şu an avrupa'da çoğu ülkede serbest bu olay..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tüylerim diken diken oldu, çok üzüldüm kardeşim ya... ama daha yolun başındasın yıllarca kullanmış adamlar zorda olsa kurtuluyor. ama şırıngayla başlaman garibime gitti. eer anlattıkların fake diilse, ölmediine dua et. damardan eroin bünyenin dier uyuşturucu maddelere yavaş yavaş alışmasından sonra gelen bi basamaktır... son basamak... allah yardımcın olsun. çok inançlı biri değilimdir, en son bir dua tamamladığım zamanı hatırlamıyorum bile ama içten, allahın sana yardımcı olmasını diliyorum. sessizliğinin hastaneye yardım için yatman yüzünden olması için dua ediorum...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 26 Ağustos 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Caglar35 tarafından 26 Ağustos 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hodja insan ol biraz. Ciddi bir konu bu saygı göster biraz yahu. Arkadaşım sende durma burda allahaşkına çabuk ailene söyle[signature][hline]Düdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar