Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

madde bagımlısıyım..

Lose_control

Öne çıkan mesajlar

Allah yardımcın olsun kardeşim...
Gerçek arkadaşlarını bul..
o işe yaramaz insanlarla görüşmeyeceğini umuyorum..
Cesaretini topla..ve tedavi ol artık..
arkadaşların her konuda yardımcı olacaktır..
Ama önce sana birinin yol göstermesi lazım..
bunları yaptıracak[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır diğer uyuşturucularda da devlet eli var.
Mesela sen kesinlikle bırakmak istemiyosun, devlet sana kendi eliyle şırınga veriyor, temiz şırınga veriyor ki hastalıklar falan artmasın..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

ben orda esrardan bahsettim. red lightta el altından kokain fln satıyolar yani çokta iplemiyolar herifler. tabii ki kimyasalların daha agır bagımlılık yaptıgı biliniyor ama esrarın o tür bir bagımlılık yaptıgını sanmıyorum. psikolojik bi bagımlılık olabilir kaçış fln vs. hani sigara içersiniz ya sinirlenince o hesap. bana göre extacy olayı memlekette şuan için en tehlikelisi. hem nasıl yapıldıgı belli diil hem çok rahat ulaşılıyor hemde alkolle tüketiliyor. eroin olayını bilemicem pek bilgim yok o konuda fakat bagımlılık yapma oranı en fazla onda galiba. kokainde saf yapılmıyormuş artık o da ayrı bi tehlike ama pahalı oldugu için herkes kullanamıor.

esrarın psikolojik zararlarından en dikkat çekeni paranoya. insanlardan sogursunuz gitgide. sokaga çıktıgınızda herkes size bakıyomuş gibi olursunuz, dış dünyaya karşı kendinizi izole edersiniz vs. . dogaldır zararı yok fln diye düşünmeyin uzun vadede çok probleme yol açıyor. aptallaştırıp hafızayı arada bi resetledigide görülmüştür.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

10 sene düzenli kullanıran olur..
10 sene düzenli muz da yesen cırcır olursun bu sefer paso..

Esrar'ın bilinen bir zararı yoktur. Hatta bir ara çok merak edip araştırma yapmıştım. Geçiş aracı kabul edildiğinden her yerde yasak kalması taraftarı olunuyor.
Yani hiç esrar kullanmadan zararlı maddeleri direkt kullanan ile esrar kullanıp ardından zararlı maddelere geçişler arasında uçurum var.. %74'e 24 gibi bişiydi.
O yüzden yasaklı kaslın deniliyor ama Hollanda örneğinden sonra devletler yavaş yavaş bırakıyor ipler.

Ha tabii Hollanda halen yine bayağı tepki çekiyor..

Bir de Türkiye de kimyasal/sentetikler de normal zararın 2 katını alırsınız. İnanılmaz kötü maddelerle ve koşullarda yapıyorlar..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

bilinen zararı var. psikolojik zararları var. araştırma olarakta söylemiyorum dogruya dogru bir dönem kullandım sonra bıraktım. paranoyaklaştırıyo adamı onun dışında hafızanı yıpratıyor. kendini aptal gibi hissetmeye başlıyosun bir süre sonra. bunlar benim üzerimdeki etkileriydi çevremde kullanan arklarda da aynı sorunlar mevcut. onun için uyuşturuculardan uzak durmaya çalışın. "ulan yaşamaya gelmedik mi bu anasını sattıgımın dünyasına" diyosanızda en azından esrardan fazlasına girmeyin.[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte o araştırmalarıda okudum.
Düzenli kullanımda dikkat dağınıklığı, konsantrasyon ve hafıza problemleri çıkarıyor..
Ama kalıcı değil. Bıraktığın zaman geri dönüyomuş vücud..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

Ha ama şöyle bir şeyde var..
Dünya'da uzun süreli sadece esrar kullanmış pek insan olmadığı için araştırmalarda tam yapılamıyor zararları konusunda..
Yani, sadece sigara, sadece alkol kullanan insanlar olduğu için, bunların bünyeye zararları ortaya çıkarılabiliniyor.
Ama uzun süreli sadece esrar kullanan insanlar pek olmadığı için zararları konusunda araştırmalar eksik kalıyor..
Yani bilinen bir zararı yok ama bu zararı yok demek değildir..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla extasy bile çok büyük bir bağımlılık yapıyor ki esrar da çok bağımlılık yapar.Esrar içenlerin ömrüde 10-15 sene fln galiba.Esrar sigaranın daha kuvvetlisi.Sigarayı bırakmak bile çok zorken esrarı bırakmak imkansız.Eroinden hiç bahsetmiorum.Milyonda bir kişi bırakabiliyor.GErçek bi hikayeyi anlatan bir film var ''günlük '' diye.İzlemiştir çoğu kişi ama öneririm.Bir de Eroin diye bir kitap var.Bu da gerçek bir kızın hayatından alıntı...Öghh okuduktan sonra sigara bile içmezsiniz heralde (tmm abartmiim :) )[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...