karakedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 msn war, xp kurduguumdan beri aşagıda zırt pırt çıkıp duruyor. yalvarıyor, geberior microsoft. üyee ol banaa noolursun bak mail check edebiliom sunu yapabiliom bunu yapabiliom şeklinde. ama inadına üye olmuom. sürünsün köpenk :) ne bilim, ihanet etmiş gibi hissediom kendimi. bunca yıldır icq kullanıoz. bize yakışmaz msn kullanmak, anadolu kedisiyiz biz :p[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Muse - Muscle Museum Rob Zombie - Scum of the Earth, Superbeast Him - Gone with the sin pod - boom rosey - love Çok sevdim bu parçaları cdyi her gün dinliyorum. 3 ayrı cd hazırladım evde... ama şu cradle of filth - beneath the howling stars çok bayık geldi bana...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir!
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Hızlı / Gaz: Megedeth - Duke Nukem Theme Chuck Berry - Johnny B. Goode Audioslave - Cochise Pantera - Walk The Vines - Get Free Nightwish - Moondance Radiohead - Electioneering The Doors - Break (on) Through The Otherside Yavaş / Duygusal: Audioslave - Like a Stone Coldplay - Clocks Dream Theater - Through Her Eyes Dream Theater - Eve Dream Theater - Another Day John Lennon - Imagine Brian Adams - Everything I do (I do it for you) Starsailor - Poor Misguided Fool Radiohead - Lucky Radiohead - Creep (acoustic / live) Radiohead - Street Spirit (fade out) RHPC - Otherside RHPC - Californication Eric Clapton - Tears in Heaven
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Hızlı slipknot - heretic song stratovarius - speed of Light sentenced - you are the one in flames - only for the weak dark tranquillity - white noise/black silence Yavaş black label society - beneath the tree anathema - parisienne moonlight dream theater - finally free hammerfall - always will be hammerfall - fallen one daha çok var bunları beğenirsen devamını söylerim..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 said: Silthanas, 08 May 2003 13:01 tarihinde demiş ki: Black-Wonderful Life[hline]The Eshreff... Direk klasik ve mükemmel. ;)
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 4000 üzerinde albümü olan birisi olarak benden tavsiye istersen karışık cd hazırlama derim. Eğer müzik dinleme işine önem veriyorsan bir şarkıyı değil bir grubu hadi onuda yapamadın bir albümü edin ve onu dinle. Hemen hemen her grubun kendine ait özgün bir tarzı kafanda oluşur zaten. Ama eğer vakit geçireyim fondada bişiler çalsın mantığıyla yaklaşıyorsan olaya diyecek birşeyim yok tavsiyeler ortada...[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 . [Bu mesaj Maverick tarafından 12 July 2003 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 noldu ne yazdın ki sonra editledin :P[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
enema Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 gaz olarak: rage against the machine-bullet in the head queens of the stone age-go with the flow white stripes-offend in every way prodgy-serial thrilla deftones-be quiet and drive romantik olarak: amorphis-my kantele cake-i will survive dream theatre-through her eyes guns n roses-november rain/dont cry nightwish-sleeping sun lan tarihe bak be:p olsun sen yinede dinle bunlari dinlemediysen:p[hline]sleepin, weepin, with you.. [Bu mesaj amendment tarafından 12 July 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 şu an big in japan ve the good the bad and the ugly dinliyorum deli gibi[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Romantiğe sadece aklıma geldi daha gelirse yazarım. (dinleyince hep aklıma klibi geliyo ama olsun:) ) metallica - turn the page güzel şarkıdır aslında yawaş mı hızmı mı belli olmadığı için karışımlarda iyi gidebilir.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 gaza geldim yazdım baktım mayıs (ne mayısı be ocak ocak) tarihli forum dedim bitmiştir cd md kalmamıştır euhe bida yaziim slow depeche mode'dan enjoy the silence, black celebration, it's no good bide personal jesus black celebration başına bayılırım bnedeki konser kaydı orda oba die bağırıolar belki ondan gaza geliorumdur bilmiorum eheh u2 - pride, one, sweetest thing bide electrical storm massive attack - angel tam melankoliktir gary jules - mad world die yırtıorum kendimi kaç gündür the stranglers - golden brown (snatch soundtrack) in flames - metaphor ===> grubun dier şarkılarına pek benzemez hızlıların çoğu techno kusura bakmazsınız artık (eet seviorum :) çekmeyin kardeşim...) disco science - mirwais (snatch soundtrack gene) agent provocateur - red tape (bu da jackal'dan) megadeth - duke nukem theme (special tnx to mirage hatırlattığı için şarkıyı) 666 - alarma(gene special tnx to mirage kafama vura vura sevdirdiği için) timo maas - to get down bide underground london the offspring - change the world, genocide son olarak bide bide ha eet cranberries - promises, stars, dreams [hline]Sic vic pacem, para bellum. [Bu mesaj Maverick tarafından 12 July 2003 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 simdi meraklandim acaba kedi alabilmismiydi mp3 u o zamannar
Öne çıkan mesajlar