Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Oyun sırasında karşılaştığınız, sizin de dahil olduğunuz/olmadığınız komedi diyalogları buraya aktarırsanız oyunda latency problemi yüzünden giremediğimiz şu günlerde eğlenebiliriz... Ben başlayayım geçen gün Orgrimmar'dayken orc'un teki şöyle bir ahkam kesiyordu: [Jinraii] yells: I kill 2 dwarves in the morning I kill 2 dwarves at night, I kill 2 dwarves in the afternoon and then I feel alright. I kill 2 dwarves in time of peace and i kill 2 in war, I kill 2 dwarves before i kill 2 and den i kill 2 more! derken adamın teki bombayı patlattı: yells: You take your pills?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 than anlatmıştı bana, ilk şamanların kafalığının ayı olduğu zaman orgda gören birinin tepkisi(tauren shaman bu arada ;) -OMG, HUMAN COW BEAR!![signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 25 Ağustos 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ubrs yapıoz az priest var priest bulak dedıler ful 15 ppl ız ama pri az...biri çıktı gerek yok pri ye druid var bolca dedi pri isteyen vatandaşta olmaz shield lazım illa dedi sonra raiddaki tüm warrior ve shamanlar kalkanlarını shiftledi..öle bi ana ve kurguya denk geldiki herkez gülmekten yerlere yattı ventriloda --------- bazen klavyeye bakarak oynuyom dalıom bole oyunca strat tayız boss mc attı bı adama ben goremedım klaveyeden t le target alıp dalıom bi anda adam öldü ona dalmışım /normalde ölünce geri gelio player yatmıo ama bug oldu bazen duellerde olan cinsinden --------- zul farrakta leroyyy geyiği yapıcakken numlock a bastım kaza ile lerooy yazıp mobların arasına daldım wipe yedik guildden atılmıstım bı turlude anlatamadım yanlısıkla oldugunu adamların tepkısı oyundanmı sıkıldın bye oldu :) --------- ubrs teyız hıc bı shmmyde ankh yok sonuncusunuda ben kullandım bıttı ankh kalmadı dedım sonuncusu bıtınce rogue tekı cıktı tum shmmyler 3x ankh verdı sonra ekledı "ineksiniz nede olsa devamlı taşırım yanımda ben " ehhe baya gülmüştüm --------- ben taurenim herb var deli gibi firebloom ve plague kasıom bı ara neyse bu ensanada raiddeki bi ark beni sordu nerde bu dıe yakın bi arkadaşımda otlandı geviş getirio inek dedi...onada baya güşmüştüm bu aralar bu geviş getiriosun şakası cok yapılıo :) --------- bi adam dm tribe ortasında cıkıp gıttı ıgnore ladım sonra actım /kımseyı ıgnoreda tutmayı sevmem/ neyse /y lf enchanter yazdım adam annem le ilgili tatsız bı espri yaptı benim onu hala ignore da tuttugumu sanıp :) adam hala suspend te sanırım... --------- full resto shmmyım ench te 4 puan var tek imp mana dierleri restoda gear da +heal ve int agırlıklı...ubrs raid de heal done da SPAMSIZ olarak 1.ci oldum 2priest 1 druid vardı :) zaten sonra dırek guzel bı guıld ten teklıf geldi ehhe bence komik. saolsun beceriksiz priestlar --------- lvl 50 civarı non elite/rare yani düz mobtan epic kalkan düşmüştü hemde kesmedim kesmedim yoluma devam ettim bi türlü gitmeyine kestim ehhe --------- genel olarak komik deil ama hatırladıkça tebessüm ettiğim şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: n3mrut, 25 Ağustos 2005 09:40 tarihinde demiş ki: zul farrakta leroyyy geyiği yapıcakken numlock a bastım kaza ile lerooy yazıp mobların arasına daldım wipe yedik guildden atılmıstım bı turlude anlatamadım yanlısıkla oldugunu adamların tepkısı oyundanmı sıkıldın bye oldu :) Buna yarıldım süper hahahaha. Bana da bir görevin ortasındayken thottbottan bakıyordum nereye gitmem gerektiğine yanlış tuşa bastım bir anda oyun penceresine geçtim o sırada yukarı scroll yaptığımdan yukarı tuşuyla bir anda leerooooy modunda mobların arasına girdim wipe yedik aynı mod çok laf yemiştim:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 (ilk defa mc yapan bir rogue arkadaş gitmeden önce aynen şöyle yazmıştı) -eğer dönemessem, anneme bir hırsız olduğumu değil de onurlu bir paladin olduğumu söyleyin[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eheheh super yavv :) neyseki paladinim :P[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 US de oynuyorum haliyle türk sayısı baya baya bi az STV de bi gün tek başıma dolaşmaktan bıkmış bi şekilde ,grouplara giremiyodum az gelen ingilizcem yüzünden, dolaşırken birden yell den birisi -Horde -lvl ??? -ALOOOOOO yazdı bende özelden + Türkmüsün diye sordum adamdan gelen cvp -Vay kardeşim benim :) US de bulduğum tanımadığım tek türktü baya bi komiğime gitmişti ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… shippy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mc deydik ilk iki yaratıgın range inin ne kadar oldugu bilmiodum baktım mage ler ölesine fireball cast edip interrupt edio.bende bir shaman olarak sen castersan bende casterım hesabı lb cast ettim bi baktım iki mobunda kafası bana doru döndü yaldır yaldır kosmaya basladı arkadaki bi warriorda raid basladı sandı charge yaptı zaten devamını sölememe gerek yok o guildle gitiim ilk molten core da adamlara wipe yedirdim :D.ama atmadılar guildden :D.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Abus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Priest : Kardeş su verebilirmisin? Ağzım kurudu Mage : Ne demek al iç, afiyet bal şeker olsun[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DooMKaiseR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dün Arthas US de AH de soyle bir konusma vardi: Dise diye bir chinese Oppey diye birine kizmis..... Dise: "Oppey is a suck man he is a raid leather but dont give thing to u if u roll won" Ve milletin buna yorumlari: -"Is that in english???" -"WTF is a suck man?" -"What is a raid leather???" -"Lol ninja skinned a mob probably and stole his rugged leather" Sonra biri soyle tercume etti: -"Oppey sucks man,he was the raid leader and I won loot and he kept it for himself,that bastard." Sonra Dise mesajini soyle degistirdi: Dise: "Oppey is a suck man he is a bad leather but dont give thing to u if u roll won" Ve milletin mesajlari: -"Hey Dise,its Leader,not Leather,you moron" -"WTB Bad Leather" -"What is a bad leather?" biri cevap verdi: "He probably tried to skin Oppey and failed" -"LFM Bad Raid Leather" Oppey(the bad leather guy) in aciklamasi da:Raid e girmeden once karar vermisler herkes 1 blue item a roll ediceklermis ama Dise 1 tane blue item kazandiktan sonra otekine de roll etmis,roll u kazanmis ama Oppey item i vermemis......[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 30 Ice/Fire S.P.Q.R City of Heroes Justice Server (Visiting Ritki islands) Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City (on vacation in Trandosha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 - Chat ekrani : LFM (Turk çıktı adam ) Biz- Neye adam arıyorsun ? O- LFM'e Biz- ??? 0-Ne oldu - LFM instance değil Looking for Men anlamında O-Oylemi ben yeniyim pardon :) Bu güzeldi birde birinin anlattığı birşey A-Selam turkmusun B-Evet ya sen ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Winterspring'e dogru yola cikmisim ama su almayi unutmusum. /who mage 60 yapiyorum, bi tane var, seviniyorum bu yapar diye /w xxx hey! I travelled here from Ironforge however I realized that I forgot to take crystal water with me. Could you summon some for me, if it's okay for you? (incelikten de kirilcam yani adamin huyuna gideyim diye :) ) cevap : I'm not water specced[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 UBRS raiddeyiz ama raid full beyaz chat yazılarıyla dolmuş muhabbet süper, orda bir yerde öldüm, gerzek ötesi bir espiri yaptım, Ogrimmarlı Gaiseric Ruhuna Fatiha, sonra arapça saçmaladım kopmuşlardı.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hehe mage'den su istemek büyük hata :D[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 birincisi bi türk guildine alt charımı sokcam buna kendim bile inanmadım ben- slm guildinize girebilirmiyim? cevap- sadece türkleri alıyoruz ben- tamm o zaman tşkler cevap ,- iyi oyunlar ikincisi UBRS deyiz random ama hepsi kankam cinsinden çocuklar hunterimla oynuyorum 15 kişiden 13 kaldık abi bende reliese pet ve hearthstone beraber durur her zaman yanyana barlarda 8- relisese pet 9- hearthstone var pet yattı reliese die heathstone a bastım ehehe dedim hade ben kaçar yazdım yok yok dur dediler la salak reliese ediyorm şaka dedim işe gel ye sabahım5 inde HSbasmışım taaa gittim xroada eeheh ve 12 turda çıkmayan beaststalker çıktı çıldırdım :) arkadaş var rouge daha ragnarosun denemesindeyiz 2. seferimiz adam bilmiyo havaya attını arkasına geçmiş malak malak damage yapcak die giriyo herkez yatmış bu hala vuruyo döndü buna bi koydu ragnarosun tepesinde bug oldu tepesinde öldü resleyemiyoruz reliese oldu koştu hehe bide MC deyiz lordu yapıyoruz adam bomba oldunu bilmiyo ilk gelişi bu bomba oldu herkez runn dioo adam what yazdı zaten wipeı yemiş olduk sonra anladı olayı keriz ehehehe[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ama son günlerin konusu haumarush serverinde olmuş bi olay isim vermek istemiyorum guild chatte: A-nie warrior açtın? B- ya mage çok seviyorum ama oyniyamıyorum ondan A- nie mage oyniyamıyosun B- lag yapıyo hahaha hiç unutmuyorum hatta patide bunu bilenler bile vardır artık guildde class a göre lag muhabbeti başladı heehhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 o i kill dwarf hedesi trollerin lafı değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bad Raid Leather olayı koparttı beni ya.Az kaldı ofiste bağıra bağıra gülüyordum :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Oyun içinde değil ama benim başımada şöyle bir olay geldi Maraudon prensese gelmiştik baya zorluyodu bizi birimiz öldü bizim kapı herzamanki gibi tam zamanında çaldı ben devamlı warriorı heallıyodum bbi saniye geliyorum diye bağırdım 10 saniye sonra daha şiddetli vurmaya başladılar kapıya yaa gelemem bi saniye açıcam dedim bi yandan prensesle cebelleşiyoruz ya açamam şimdi bi saniye dedim neyse prensesi kestik gittim kapıyı açtım yeğenim gelmiş adamın ilk lafı paris hilton izliyodun dimi oldu :D iki saat anlatmaya çalıştım ama neyse neyse biz gidelim rahatsız etmeyelim filan dediler :D [Bu mesaj Hammerheart tarafından 25 Ağustos 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dün gece 2500-8000 latency ile ubrs yapmaya çalışıyorum ve genede ilk 4teyim damage olarak. Neyse ilkmoba geldik leader Sap sheep dedi, rogue arkadaş Imp Sap yok saplamam, SAPlarsam visible olurum öldürürler beni dedi. O sırada priestimiz korkma ben seni tanklarım warriorda healler meark etme dedi. Çok güldüm.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Komiklik anlatırım ama arada dmg dada döverim diyosun abso caktırmadan bi havalar bi havalar. Bi seferinde If nin dağının tepesine cıkmıştım, ordan aşağı doru indim yavaş yavaş gatelerin tepesindeyim aşağıda klasik miller duel yapıyo ss alıyım derken numlock'a basışım aşağı düştüm direk o sırada iki mage duel yapıyodu aralarına denk geldim, ikiside durdu bi an sonra koptular millet cesedin etrafına falan toplandı, son hatırladığım mesaj -I won't ride gryphons anymore.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lith Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ABInfo adında bir addon kullanıyorum. ABI panellerini unlock edecek komutu öğrenmek için Orgrimmar'ın ortasında "/abi help" yazdım. Slash'ten önce de boşluk koymuşum farketmeden. Çevredeki türklerin tepkisini hayal edersiniz tahminen. [hline] Yine orgrimmarda geçen bir diyalog: [1.General - X]: What should I do to earn money? [1.General - Y]: Hire a Korean [Bu mesaj Lith tarafından 25 Ağustos 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yok hava atmak degil yani bende şaşıyorum o kadar damage vermeme çünkü mobu goruyorum herkes dalmaya baslıyor bende AS ve pet yollamak için tuslara basıyorum ve ekran donuyor. Arada sadece MT assist tusuna basıp AS ve Pet atak yapıyorum ama bunları donuk ekrana bakarken yapıyorum. Sonra bir anda bütün moblar ölmüş herkes mana drink içip heallenirken açılıyor ekran. :) Yani ne oldu kim öldü görmüyorum :) Bu durumda nasıl damage verdim ona şaşkınlıktan oyle yazdım hehe. 4 kere wipe yedik o ayrı tabi ama ben hiç birini yaşayamadım :) sadece ekranda bir anda herkes full HP iken herkes öldü ve 6 min to release yazdı hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nameless Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 diyalog yok ama süper komik bişiy yaşadım alterac taraflarında yolda ilerlerken 3kişilik benden 3-4lvl düşük bi grupla karşılaştım; 1. çabuk bitti, 2.yi kserken 3. eleman gidip yandaki ağacın arkasına saklandı (undead pri.), 2.y de kestim,sonra buna daldım kaçtı bu bende yavaşladım vanish yok combattan çıkıyim stealth olup aklını aliyim diye, bu yine ağacın arkasına saklandı kestim hehe (acaip güldüm adam ağacın arkasına saklandıkça) 2gün önceki olay; 4kişilik bi horde grup geçiyodu stromgrade da önümüzden (biz 2 rogueuz), baktık arada bizde lvl düşük bi tane var, cold bloodları açıp bi giriştik inek druid elemana saniyede bitti (dmg bile almadık), direk vanishleyip kaçtık; hiç bu kadar eğlenmemiştim bu oyunda (adamlar resmen şok oldu hehe)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bİrde benim yaptıgım bi komedi var. Uldaman veya maurodon yapıyoruz ama instancedan çok geyik almış basını gidiyor. Tankımız var ama yanılmıyorsam daha healerımız yoktu o zaman neyse 2 rogue 1 tank ben ve bir clas daha yanılmıyorsam veya 2 tank olabilir. Tam dalıcaz Popoye galiba SAP diyor bende SAP kelimesini ASAP gibi yani as soon as possibleın kısatlması (derhal) sanıp ha bire hobaaa diye peti yollayıp dalıyorum. Millet neden daldın diyince eee SAP dediniz diye de delikanlılık yapıyorum sonra açıkladılar hehehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri World Of WarCraft Komik World of Warcraft diyalogları... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 than anlatmıştı bana, ilk şamanların kafalığının ayı olduğu zaman orgda gören birinin tepkisi(tauren shaman bu arada ;) -OMG, HUMAN COW BEAR!![signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 25 Ağustos 2005 09:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ubrs yapıoz az priest var priest bulak dedıler ful 15 ppl ız ama pri az...biri çıktı gerek yok pri ye druid var bolca dedi pri isteyen vatandaşta olmaz shield lazım illa dedi sonra raiddaki tüm warrior ve shamanlar kalkanlarını shiftledi..öle bi ana ve kurguya denk geldiki herkez gülmekten yerlere yattı ventriloda --------- bazen klavyeye bakarak oynuyom dalıom bole oyunca strat tayız boss mc attı bı adama ben goremedım klaveyeden t le target alıp dalıom bi anda adam öldü ona dalmışım /normalde ölünce geri gelio player yatmıo ama bug oldu bazen duellerde olan cinsinden --------- zul farrakta leroyyy geyiği yapıcakken numlock a bastım kaza ile lerooy yazıp mobların arasına daldım wipe yedik guildden atılmıstım bı turlude anlatamadım yanlısıkla oldugunu adamların tepkısı oyundanmı sıkıldın bye oldu :) --------- ubrs teyız hıc bı shmmyde ankh yok sonuncusunuda ben kullandım bıttı ankh kalmadı dedım sonuncusu bıtınce rogue tekı cıktı tum shmmyler 3x ankh verdı sonra ekledı "ineksiniz nede olsa devamlı taşırım yanımda ben " ehhe baya gülmüştüm --------- ben taurenim herb var deli gibi firebloom ve plague kasıom bı ara neyse bu ensanada raiddeki bi ark beni sordu nerde bu dıe yakın bi arkadaşımda otlandı geviş getirio inek dedi...onada baya güşmüştüm bu aralar bu geviş getiriosun şakası cok yapılıo :) --------- bi adam dm tribe ortasında cıkıp gıttı ıgnore ladım sonra actım /kımseyı ıgnoreda tutmayı sevmem/ neyse /y lf enchanter yazdım adam annem le ilgili tatsız bı espri yaptı benim onu hala ignore da tuttugumu sanıp :) adam hala suspend te sanırım... --------- full resto shmmyım ench te 4 puan var tek imp mana dierleri restoda gear da +heal ve int agırlıklı...ubrs raid de heal done da SPAMSIZ olarak 1.ci oldum 2priest 1 druid vardı :) zaten sonra dırek guzel bı guıld ten teklıf geldi ehhe bence komik. saolsun beceriksiz priestlar --------- lvl 50 civarı non elite/rare yani düz mobtan epic kalkan düşmüştü hemde kesmedim kesmedim yoluma devam ettim bi türlü gitmeyine kestim ehhe --------- genel olarak komik deil ama hatırladıkça tebessüm ettiğim şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: n3mrut, 25 Ağustos 2005 09:40 tarihinde demiş ki: zul farrakta leroyyy geyiği yapıcakken numlock a bastım kaza ile lerooy yazıp mobların arasına daldım wipe yedik guildden atılmıstım bı turlude anlatamadım yanlısıkla oldugunu adamların tepkısı oyundanmı sıkıldın bye oldu :) Buna yarıldım süper hahahaha. Bana da bir görevin ortasındayken thottbottan bakıyordum nereye gitmem gerektiğine yanlış tuşa bastım bir anda oyun penceresine geçtim o sırada yukarı scroll yaptığımdan yukarı tuşuyla bir anda leerooooy modunda mobların arasına girdim wipe yedik aynı mod çok laf yemiştim:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 (ilk defa mc yapan bir rogue arkadaş gitmeden önce aynen şöyle yazmıştı) -eğer dönemessem, anneme bir hırsız olduğumu değil de onurlu bir paladin olduğumu söyleyin[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eheheh super yavv :) neyseki paladinim :P[signature][hline]LVL 56 human paladin burning legion Guild - Buried Innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 US de oynuyorum haliyle türk sayısı baya baya bi az STV de bi gün tek başıma dolaşmaktan bıkmış bi şekilde ,grouplara giremiyodum az gelen ingilizcem yüzünden, dolaşırken birden yell den birisi -Horde -lvl ??? -ALOOOOOO yazdı bende özelden + Türkmüsün diye sordum adamdan gelen cvp -Vay kardeşim benim :) US de bulduğum tanımadığım tek türktü baya bi komiğime gitmişti ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mc deydik ilk iki yaratıgın range inin ne kadar oldugu bilmiodum baktım mage ler ölesine fireball cast edip interrupt edio.bende bir shaman olarak sen castersan bende casterım hesabı lb cast ettim bi baktım iki mobunda kafası bana doru döndü yaldır yaldır kosmaya basladı arkadaki bi warriorda raid basladı sandı charge yaptı zaten devamını sölememe gerek yok o guildle gitiim ilk molten core da adamlara wipe yedirdim :D.ama atmadılar guildden :D.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Priest : Kardeş su verebilirmisin? Ağzım kurudu Mage : Ne demek al iç, afiyet bal şeker olsun[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dün Arthas US de AH de soyle bir konusma vardi: Dise diye bir chinese Oppey diye birine kizmis..... Dise: "Oppey is a suck man he is a raid leather but dont give thing to u if u roll won" Ve milletin buna yorumlari: -"Is that in english???" -"WTF is a suck man?" -"What is a raid leather???" -"Lol ninja skinned a mob probably and stole his rugged leather" Sonra biri soyle tercume etti: -"Oppey sucks man,he was the raid leader and I won loot and he kept it for himself,that bastard." Sonra Dise mesajini soyle degistirdi: Dise: "Oppey is a suck man he is a bad leather but dont give thing to u if u roll won" Ve milletin mesajlari: -"Hey Dise,its Leader,not Leather,you moron" -"WTB Bad Leather" -"What is a bad leather?" biri cevap verdi: "He probably tried to skin Oppey and failed" -"LFM Bad Raid Leather" Oppey(the bad leather guy) in aciklamasi da:Raid e girmeden once karar vermisler herkes 1 blue item a roll ediceklermis ama Dise 1 tane blue item kazandiktan sonra otekine de roll etmis,roll u kazanmis ama Oppey item i vermemis......[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 30 Ice/Fire S.P.Q.R City of Heroes Justice Server (Visiting Ritki islands) Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City (on vacation in Trandosha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 - Chat ekrani : LFM (Turk çıktı adam ) Biz- Neye adam arıyorsun ? O- LFM'e Biz- ??? 0-Ne oldu - LFM instance değil Looking for Men anlamında O-Oylemi ben yeniyim pardon :) Bu güzeldi birde birinin anlattığı birşey A-Selam turkmusun B-Evet ya sen ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Winterspring'e dogru yola cikmisim ama su almayi unutmusum. /who mage 60 yapiyorum, bi tane var, seviniyorum bu yapar diye /w xxx hey! I travelled here from Ironforge however I realized that I forgot to take crystal water with me. Could you summon some for me, if it's okay for you? (incelikten de kirilcam yani adamin huyuna gideyim diye :) ) cevap : I'm not water specced[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 UBRS raiddeyiz ama raid full beyaz chat yazılarıyla dolmuş muhabbet süper, orda bir yerde öldüm, gerzek ötesi bir espiri yaptım, Ogrimmarlı Gaiseric Ruhuna Fatiha, sonra arapça saçmaladım kopmuşlardı.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hehe mage'den su istemek büyük hata :D[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 birincisi bi türk guildine alt charımı sokcam buna kendim bile inanmadım ben- slm guildinize girebilirmiyim? cevap- sadece türkleri alıyoruz ben- tamm o zaman tşkler cevap ,- iyi oyunlar ikincisi UBRS deyiz random ama hepsi kankam cinsinden çocuklar hunterimla oynuyorum 15 kişiden 13 kaldık abi bende reliese pet ve hearthstone beraber durur her zaman yanyana barlarda 8- relisese pet 9- hearthstone var pet yattı reliese die heathstone a bastım ehehe dedim hade ben kaçar yazdım yok yok dur dediler la salak reliese ediyorm şaka dedim işe gel ye sabahım5 inde HSbasmışım taaa gittim xroada eeheh ve 12 turda çıkmayan beaststalker çıktı çıldırdım :) arkadaş var rouge daha ragnarosun denemesindeyiz 2. seferimiz adam bilmiyo havaya attını arkasına geçmiş malak malak damage yapcak die giriyo herkez yatmış bu hala vuruyo döndü buna bi koydu ragnarosun tepesinde bug oldu tepesinde öldü resleyemiyoruz reliese oldu koştu hehe bide MC deyiz lordu yapıyoruz adam bomba oldunu bilmiyo ilk gelişi bu bomba oldu herkez runn dioo adam what yazdı zaten wipeı yemiş olduk sonra anladı olayı keriz ehehehe[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ama son günlerin konusu haumarush serverinde olmuş bi olay isim vermek istemiyorum guild chatte: A-nie warrior açtın? B- ya mage çok seviyorum ama oyniyamıyorum ondan A- nie mage oyniyamıyosun B- lag yapıyo hahaha hiç unutmuyorum hatta patide bunu bilenler bile vardır artık guildde class a göre lag muhabbeti başladı heehhe :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 o i kill dwarf hedesi trollerin lafı değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bad Raid Leather olayı koparttı beni ya.Az kaldı ofiste bağıra bağıra gülüyordum :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Oyun içinde değil ama benim başımada şöyle bir olay geldi Maraudon prensese gelmiştik baya zorluyodu bizi birimiz öldü bizim kapı herzamanki gibi tam zamanında çaldı ben devamlı warriorı heallıyodum bbi saniye geliyorum diye bağırdım 10 saniye sonra daha şiddetli vurmaya başladılar kapıya yaa gelemem bi saniye açıcam dedim bi yandan prensesle cebelleşiyoruz ya açamam şimdi bi saniye dedim neyse prensesi kestik gittim kapıyı açtım yeğenim gelmiş adamın ilk lafı paris hilton izliyodun dimi oldu :D iki saat anlatmaya çalıştım ama neyse neyse biz gidelim rahatsız etmeyelim filan dediler :D [Bu mesaj Hammerheart tarafından 25 Ağustos 2005 16:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dün gece 2500-8000 latency ile ubrs yapmaya çalışıyorum ve genede ilk 4teyim damage olarak. Neyse ilkmoba geldik leader Sap sheep dedi, rogue arkadaş Imp Sap yok saplamam, SAPlarsam visible olurum öldürürler beni dedi. O sırada priestimiz korkma ben seni tanklarım warriorda healler meark etme dedi. Çok güldüm.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Komiklik anlatırım ama arada dmg dada döverim diyosun abso caktırmadan bi havalar bi havalar. Bi seferinde If nin dağının tepesine cıkmıştım, ordan aşağı doru indim yavaş yavaş gatelerin tepesindeyim aşağıda klasik miller duel yapıyo ss alıyım derken numlock'a basışım aşağı düştüm direk o sırada iki mage duel yapıyodu aralarına denk geldim, ikiside durdu bi an sonra koptular millet cesedin etrafına falan toplandı, son hatırladığım mesaj -I won't ride gryphons anymore.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lith Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ABInfo adında bir addon kullanıyorum. ABI panellerini unlock edecek komutu öğrenmek için Orgrimmar'ın ortasında "/abi help" yazdım. Slash'ten önce de boşluk koymuşum farketmeden. Çevredeki türklerin tepkisini hayal edersiniz tahminen. [hline] Yine orgrimmarda geçen bir diyalog: [1.General - X]: What should I do to earn money? [1.General - Y]: Hire a Korean [Bu mesaj Lith tarafından 25 Ağustos 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yok hava atmak degil yani bende şaşıyorum o kadar damage vermeme çünkü mobu goruyorum herkes dalmaya baslıyor bende AS ve pet yollamak için tuslara basıyorum ve ekran donuyor. Arada sadece MT assist tusuna basıp AS ve Pet atak yapıyorum ama bunları donuk ekrana bakarken yapıyorum. Sonra bir anda bütün moblar ölmüş herkes mana drink içip heallenirken açılıyor ekran. :) Yani ne oldu kim öldü görmüyorum :) Bu durumda nasıl damage verdim ona şaşkınlıktan oyle yazdım hehe. 4 kere wipe yedik o ayrı tabi ama ben hiç birini yaşayamadım :) sadece ekranda bir anda herkes full HP iken herkes öldü ve 6 min to release yazdı hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 diyalog yok ama süper komik bişiy yaşadım alterac taraflarında yolda ilerlerken 3kişilik benden 3-4lvl düşük bi grupla karşılaştım; 1. çabuk bitti, 2.yi kserken 3. eleman gidip yandaki ağacın arkasına saklandı (undead pri.), 2.y de kestim,sonra buna daldım kaçtı bu bende yavaşladım vanish yok combattan çıkıyim stealth olup aklını aliyim diye, bu yine ağacın arkasına saklandı kestim hehe (acaip güldüm adam ağacın arkasına saklandıkça) 2gün önceki olay; 4kişilik bi horde grup geçiyodu stromgrade da önümüzden (biz 2 rogueuz), baktık arada bizde lvl düşük bi tane var, cold bloodları açıp bi giriştik inek druid elemana saniyede bitti (dmg bile almadık), direk vanishleyip kaçtık; hiç bu kadar eğlenmemiştim bu oyunda (adamlar resmen şok oldu hehe)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Aghrazt lvl ?? Orc Shaman - Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bİrde benim yaptıgım bi komedi var. Uldaman veya maurodon yapıyoruz ama instancedan çok geyik almış basını gidiyor. Tankımız var ama yanılmıyorsam daha healerımız yoktu o zaman neyse 2 rogue 1 tank ben ve bir clas daha yanılmıyorsam veya 2 tank olabilir. Tam dalıcaz Popoye galiba SAP diyor bende SAP kelimesini ASAP gibi yani as soon as possibleın kısatlması (derhal) sanıp ha bire hobaaa diye peti yollayıp dalıyorum. Millet neden daldın diyince eee SAP dediniz diye de delikanlılık yapıyorum sonra açıkladılar hehehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar