BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Size Başımdan Geçen Bi Olayı Anlatmak istedim Şoke Oldum.Siz nolcanız bakalım =) Sanırım Orta 1 de idim.Yaklaşık yani 8-9 sene evvel geçti başımdan Bu olay. Öncelikle Nazara inanırım ( Tabi Her Müslüman gibi ) Ve Bana bebekliğimden beri Çok Acayip derecede Nazar Değiyordu.Muskasız Dolaşmazdım.Nazar Duvaları Fln Sürekli Öyle Büyüdüm.Renkli Gözlü Olmamdan Sebep derdi Ananem =) Herkez amanda aman derdi.Arkadaşlarım kıskanırdı ve maşşalah diyenim Yoktu yani :D neyse öyle böyle derken Ben Muskamı Kaybettim.Banyoda Çıkardığımı sanıyordum.annemlere Ses Çıkarmadım Hiç.Sürekli bişeylerini kaybeden biri oldupumdan hep azarlanıyodum.Bilirsiniz ya -Anne Muskamı Kaybettim - Allah cezanı vermesin.sağa sola bırakırsan olacağı bu bişeyin kıymetini bilmiyosun Moduna geçiyordu hemen :D .Neysa aradan 3 gün geçti.Bizim Her zaman Fotball oynadığımız bi yer vardı.Par gibi kaleler salıncaklardı fln.Birde Duvar vardı.Arkasında 3 metrelik bi taşlık vardı.Duvardan yaklaşık 10 metre aşşağıda.Sonrasıda 50 metrelik bi uçurum gibi.Top hep 3 metrelik taşlıkta kalıyordu.ve inip alıyordum.Ayağım bi kaysa çat öldüm yada felç öyle bişey. Oyunumuzu oynadık ve o gece düğün vardı.Bizimkiler giderken beni gördüler geliceksen gel diye.Yok dedim Siz gidin.Tv izliyecektim.Ve keşke gitse idim dedim. Eve gittim anahtarla ( yani bodozloma girmem anahtarla. ) Sonra Antre deki ışığı açmadan misafir odasına girdim ışığı açmamla Koltukta Bir yaratık Görmem Bir olmuştu.Boynuzları ile sakalı ile gri bir kıyafet içinde.elinde pitchwork misali bişey. ( arkadaşla daha geçen hafta konuştuk.Bana Şeytanın Peygamber efendimizin sorularını sorması için geldiği kılığı anlattı.Gördüğüm tamamen buydu.Ve aniden Yere Çöktüm.Gözlerimi Kapattım ve tirtirtitriyordum.Kafamı kaldırdım başımda bitmişti ayağa kalkmıştı.Bir daha gözlerimi kapadım ve bildiğim tüm duaları okudum.açtığımda yoktu.Ve Deli bir hızla evden çıktım.Düğün olacak yere gitmek için zifiri karanlık bir yerden geçmek lazımdı.Otoparktı orası ve ilerisindede merdivenler basketbol sahasına inen.Ve orasıda aynen zifiri karanlıktı.Evden çıktım ve çıkmamla uğultular ve gülüş sesleri ve düğün yerine kadar o sesler kulağımda.ve bir alana girdiğimde yada yanımda birisi olduğunda sesler gidiyordu. O gece eve gittik.Odama girmemle o sesleri yine duymuştum.Ablamın odasına gittim ve yanında yatabilirmiyim diye sormuştumö.Olayı anlattım.Sadece güldü tamam dedi.Ve ablam uyur uyumaz o sesler yine geldi.ablama ben uyuyasıya uyumamasını rica etmiştim.Ve Uyudum. Her Gün rüyamda Football sahasında olduğumu topun o boşluğa kaçtığını görüyorum.almaya gittiğimde uçurumdan düştüğümü görüyorum.Ve çarpacağım an ayağımı yatağa vurarak uyanıyordum. 1 Hafta Boyunca Hergün Bu olay tekrarladı.Ve Muskamı Bulmuştum sonunda Bitti.Ve Konu açıldı bir gece.Şu an muskam yok ama arkadaşa anlattım.Arkadaşım Bu işleri iyi bilen birisi.Ve bana Cinlerden bahsetti.Bunların olabiliceğini ve bana bu tarz görünen bişey olduğu için kötü bişey geçirmiş oldupğumu ama sonradan bi olay olunca geçtiğini söylemişti.Ve Şu an dahi tüylerim Diken diken oluyor.Bu olayın benim yaşımdaki insanlara Çok olduğunu Öğrendim. Sizler Bu konuda Ne düşünüyorsunuz.Paticikle Paylaşmak istedim.Bunca Yıl Sonunda Böyle bişey Duymak beni ürpertti inanın bana.ve sizlerin başından geçen böyle olaylar varsa paylaşırsanız sevinirim Not = Bu olay tamamen gerçektir ve tamamen saf halidir.Abartı veya azalma yoktur. Not 2 = Eğer sizlerde iyi karşılarsanız sevinirim.Ve sizlerinde Gerçek hikayeleri varsa dinlemek isterim Epeyi yazdım uzun olay ama Okuyanlara şimdiden Teşekkür ettim.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yine mi terli terli su içtin?[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 çizgi filmlerden oluyor bunlar hep[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 8-9 sene önceki olay ne teri ne suyu ya allah aşkına oturdum anlattım ( ama yani bekliyodum dalga geçecek olanları ) neyse. Ya çizgi filimlerden diye düşünüyodum.O yüzden büyütmedim ama uzun zaman sonra arkadaşımın bunları anlatması ürküttü beni [signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing [Bu mesaj BeLki_de_Bir_gun tarafından 26 Ağustos 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Saeros, 26 Ağustos 2005 03:19 tarihinde demiş ki: yine mi terli terli su içtin? Ahahah koptum :) Bu arada nazara fln inanma bence...Ayrıca tamamen gördüğün bir hayalin etkisinde bu kdr kaldığın için rüya fln görüyorsun öyle.Cinmiş periymiş yok öyle şeyler.YA da bu tamamen,delirdiğinin,en kısa zamanda bakırköyü ziyaret etmrenin gerektiğinin,bi belirtiside olabilir ;)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 26 Ağustos 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eh banada oluyor ama o canavarı görmenin sebebi, bi çizgifilm den falandır.. ben sevgilimden ayrıldıım gün o kadar çok acı çektiğimi hatırlamıyorum (bkz: blog) yataktan kafamı kaldırdığım anda, karşımda koltukta ben ve sevgilimi gördüm.. bana bakıp kafa salladılar.. gözümü kapadım açtım yoktular.. o şiddet ve acıyla bunu görünce doğal olarak kaçtım evden.. geldim bu sefer salonda gördüm.. yanlarına gittim.. noluyosa olsun lan yeter dedim.. baktılar ve bidaha görmedim.. düşünebiliyomusun kendini görüyosun.. bunlar ya üzüntüden, ya etkisinde kaldığın bişeyden.. yada karabasan denilen olaydır.. gelip geçer takmaya değmez..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu yaş dediğin kaç yaşındasın şimdi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 psikolojik olarak bunaldığım, ve yaşımın uygun olmamasına rağmen günde 3 kere depresan (kuvvetli haplar) aldığım dönemlerden birinde, sürekli etrafta gezinen yarasalar, böcekler, cinler, periler, ölüler, vs... görüyordum, duvar saatimizin birden bir deliğe dönüştüğü ve içerisinden türlü yaratıkların çıktığı çok olurdu. genelde korkar ve onlar incelemeye çekinirdim, birgün canıma tak ettiği bir zamandı, büyük bir sinirle gördüğüm ölü insanlardan birine saldırdım, kendisi benden kaçtı, sonrasında, karanlıkta ve yalnızken gördüğüm her şeye saldırdım, ve bunların hayal gücümün bana oynadığı salak oyunlar olduğunu anladım, halen bazen görürüm, ama hiç korkmaz üzerine giderim, üzerine gitmekten korkmayın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 8-9 yasındayken bende kartondan kutular yapmıstım.Sonra gece bi ara uyandım ve o kartondan kutular üstüme gelip baan gülüyorlardı.Çok korkmustum ve ''anneee'' diye bağırmıstım.Ama sonra anladım ki bunlara kabus yada hayal diyolarmıs...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kucukken yemekhanede yedigim tabldot bana gulmustu ne korkunc hıkayeler ısıgı actım gece gece :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Beyin bu tip durumlarda böyle şeyler yaratbiliyormuş.. Duyduğun sesler görüntüler falan. Orada bi gölgeyi bir şeye benzetmenden dolayı, zaten beyininde böyle şeylere yatın olmasından dolayı o tip şeyler duymuş/görmüşsündür..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bir arkadaşım yalnız kaldığı zaman duvardan çıkan adamlarla konuştuğunu anlatırdı... neyse ilaç kullanmaya başladı düzeldi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu kadar kaptırmayın kendinizi dine. Ha arkadaşlarınızın da her söylediğini doğru olarak algılamayın. Eğer inancınız varsa rehberiniz bellidir. Açın onu okuyun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Horrible müslüman olan birisi isen ( ki inanmadığına göre bilemiyorum ) kuranda bunlar yazar.mike olabiliyor biliyorum ama ürkütücü. Goering bu olay 13 yaşında oluyor.Şu an ise 21 Yanlız bakın cocuklugum iyi geçti ilaç veya içki yok yani korkunç.Ve bunca zaman ardından arkadaşlar korksun diye anlatırken arkadaşımın dedikleri beni korkuttu =) Kızlı erkekli bi ortam idi yani.Ne biliyim yani insan her halukarda korkuyor[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Belki_de_bir_gün Müslüman'ım ama şu da var,Kuran da cinlerin perilerin insanlarla irtibata geçemeyeceği yazıyor.Hatırlatmak isterim.O yüzden cin çağırmak,cinlere inanmak falan saçma geliyor bence.Herkesin inancı kendine tabii...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 insanlar pek çok şeylerden etkileniyorlar gerçekten. bazen bir yerde uyurken yanımıza gelen birilerinin tıkırtıları veya konuşma sesleri ile gördüğümüz rüyalar çok ilginç oluyor. insanlar değişik yaratıklar :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 herkesin inancı kendine ama, ben cinlere inanmıyorum... bana diyolarki aman dikkat çarpar, öyle deme... buradan cinler alemine sesleniyorum, delikanlı cin varsa gelsin çarpsın =) ben o cinin üstüne tonik döker birazda limonla kafayı bulur eğlenmeme bakarım... böyle şeyler bilinçaltı takmayın kafanıza.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Horrible Kuranı Oku ve öyle Konuş derim.Mealini yani.Okuduğum için söyledim.Ayrıca falcılarda tamamen cinlerle iletişim içindedir.İnsanın geçmişini cinler bilebilir.ve bunları falcılar direk size soyler.Geleceği bilemezler ve bunuda falcı uydurur sallar. cin çağırma vardır ve arkadaşımın dediğide eğer gördü isen büyük bi hata etmişssindir dedi.incir ağacı altına içemek destursuz vs diye.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 fal bakılır ilk fal beleş gerisi 20ytl.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ya Aşırı Dince Biri değilim ama Kuranın mealini okudum.Ki En süper kitapdan daha iyi bir kitap.ve eğer müslümansan okuman gereken bir kitapdır o ( Tabi diğer dinlere lafım yok - inanç iman meselesi ) Konu değişmesin ya yokmu başka boyle şeysi olan :D[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 abi alakası yok, incir ağacı falan.. etkisinde kaldığın bişeydendir.. ben ne incir ağacına işedim, ne cin çağırdım... bunalımdayken olan bişeydi bu.. bunu yenmemin tek yolu bana bakan o 2 hayali şeyin yanına gittim.. elimi deydirmeye çalıştım oturdum hemen karşıya.. baktılar ve yokoldular.. bu üzüntüden.. hayaldir dedim.. sonra bidaha gelsinde sevgilimi tekrar göreyim die yalwardım o ayrı konu tabi =) ama hiç bi zaman gelmedii.. ne sevgilim.. nede hayali..[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 *!Yatmak için havanın aydınlanmasını bekler*[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ben direk saldırdım, zombi kılıklı hayellere, hepsi kaçtı =) bizde geri vites yok =) demene amaçlı incir ağacına da işedim, hiç bişi olmadı.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sheref tiryakinim bendensin.. hep merak etmiştim elimi soksam içinemi gircek diye.. ama sadece dibine oturabildim gözümü kapayamadım bile o şokla.. vurucaktım kıza hayaline bile kıyamadım.. peh ya gene hatırladım susun =D[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 =) ben sürekli görüyodum, muhabbet bile ettiğimiz oldu, bi gün asabi günümde gördüm, allah verdi demedim daldım, sonra topuk yaptı =) bu yıl 97 fln şimdilerde sadece absinth içince ve çoook uykusuz kalınca oluyo, onlarda normal, beyin güçlü bir organ ...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar