Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 OMG[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla 1 dakika sürdü trailer kalbim fırlayacak gibi izledim. sabırsızlanmamak elde değil. hayatımı mahveden oyunlardan biriydi caesar 3[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 OMEFEGE!!!! LANNBN!! inanmıom YA :-O HOBA SÜPER ya!! allah nası sevindim warya![signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Çıkıyor çıkıyor çıkıyor!!! Çık hadi çıksana be! Nea! 2006 sonbaharı mı?! :([signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 harbici oha olmus oyun:) cok hos olmus sehir kontrolu falan baksanıza her acıdan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venorik_velglarn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Oha! Vay! Yuh! Obaaa!! Sezar3!! Hayatımın oynu be![signature][hline]velglarn fanzin çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Cok guzel olmus..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 AI gelişmişse süper zevkli olur, dibindeki granary e gitmeyip taa ebesinin gözünden almaya çalışan marketçi bağyanı görmeyiz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aaaa valla bu baya iyi bi haber ya bi de sezar 3 gibi hemen bitmesin çok güzel olacak beklediğim buydu eet eet yaşasın[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oha sezar 3 de 7. bölümden sonra iflahım kesildi bıraktım.Neresi kolay be? Yoksa kuyuya Tıklayıp ctrl+v mi yapıodun? ;)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ctrl-v rulaz tabii :p ... Pharaoh ,zeus , emperor bitirtdim ceaser bitirememistim hilesiz .. Vay bee ps: bu arada indiremedim ben bu videoyu bi antenlik yapıyorum galiba.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sayfa açılmıyo :([signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Uzuuun bir aradan sonra bir oyunun çıkmasını bekliyorum...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Sorj, 24 Ağustos 2005 07:59 tarihinde demiş ki: oha sezar 3 de 7. bölümden sonra iflahım kesildi bıraktım.Neresi kolay be? Yoksa kuyuya Tıklayıp ctrl+v mi yapıodun? ;) valla kolay olduğunu söylemedim ama gayet kısaydı oyun yani. hile yaptıktan sonra oyunun anlamı ne ki amacın olmuyor[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ceasar 3 te, ızgara düzeni yerleşim, planlı ilerleme ile 8 yada 9. bölüme gelmiştim en son sağlam oyundur. Cıvıtıp ceasar ın ilk iki ordusunu yeniyordum sonrası ise haritaya sığmadığından :p eheh[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ceasar 3... muhtesem otesi asmis bir oyundu. cd sini bulsam oynyacagim ama ... kaybetmisim 4 un ciktigina cok sevindim gercekten muhtesem bir oyundu 3... bir de online yaparlarsa daha da guzel olur[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Babam ceasar 3ü sözde bana hediye getirmişti...Ertesi günden itibaren kendi oynamaya başlamıştı.Ceasar 3 bence genel anlamda güzel bir oyundu.İlk bölümler olmasada son bölümler acayip zevkliydi.Gerçi sinir edici şeylerde yok değildi.Mesela düşman kendi ülkesinden ordu yolluyordu fakat sen kendi haritandan çıkamıyordun askerlerle.Kurulabilecek ordu sayısı sınırlıydı(8 taneydi sanırsam kısaca sınırı bıraktım azdı).En zevkli iş sezara sataşmaktı.Kendi ordusunu yolluyordu sezar.Her seferinde daha güçlü bir orduyla geliyordu.Genelde üçüncü veya dördüncüye orduyu yolladığında kaybediyordum.Birde kurtlar gıcıktı.Onları yakalamak için oyunu yavaşlatıp etraflarını duvarla çeviriyordum(Nostalji oldu bi an).Umarız Ceasar 4 te eksiklikler giderilir.Grafikler güzele benziyor zaten.Eh hayırlısı. Not:Sanırım konu başlığı caeser 4 değilde ceaser 4 olcaktı.Yanılıyor olabilirim.(ilerde arama yapan olursa bulamazsa diye söyledim. Not2:Oynayalı baya oldu ceasar 3 ü yanılıyor olabilirim birkaç cümlemde. Edit1-2:İmla. [signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... [Bu mesaj Bungala tarafından 25 Ağustos 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Bungala tarafından 25 Ağustos 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hannibal'in oldugu bolumu gecemeistim ya, hep icimde kalmıstır o Ceasar 3'te. Sekiz tane tam donanımlı egitimli lejyonum ve helm's deep gibi bi savunma sistemim vardı ( 4 kat surlar,toplam 20 kalınlıkta, araya da yollarla deli gibi tower ). Ama son saldırısına dayanamadım hannibalin. Zaten iki ayda bi geliyolar askerlerim olmus bitmis, dayanamadılar resmen. O kadar savunmaya da gectiyse helal diyip, bastan baslayıp barsıcıl olan gorevle bitirmistim ehe =) Dorduncusunde varsa eger o bolumu sabırsızlıkla bekliyo olucam.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 4 nası güzelmiymis , ceaser lara hiç ısınamadım ben, pharoah ve serisi daha çekici gelmiştir hep ancient egypt roxxor.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ooooooooooooooooooooooo muhteşem !!!!!!![signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ceaser 4 çıkana kadar Children of the Nile ile idare edin fena olmamış. Pharoah' ın yenisi. Zamanında almıştım ama çok fazla oynayamadım fırsat olmadı.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 güzel homm 5 caeser 4 birisi öss yi kazanmamami istiyor ama pabuç birakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Darısı zeus 2 ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Nasıl bişi bu? aradığım citybuild oyunu olabilir mi acaba? biraz açıklasa bilenler ermişler? 5 dolara düşmüş direct2driveda bu arada http://www.direct2drive.com/1245/product/Buy-Caesar%E2%84%A2-IV-Download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 caesar 3 ve pharaoh grafikler açısından daha hoş geliyo bana, daha sevimli böyle :) 4 teki grafikler daha iyi ama daha soğuk. oyun olarak çok farkları yok ama c3 ve pharaoh tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar