Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 d2 builtleri bizim,acıklama yapmıyrm.Karakter modu yok gelince sorarım,gerekirse alırım yetkisini.Böyle bisey yaptıysa beni zan altında bırakmaya hakkı yok.Kendi yazmadıysa alıntı yaptıysa kesinlikle affetmem,ve bunu bile bile koymam heralde.. Nedense ilk günden beri anlamadığım bir sekilde üstüme gelinildi,anlamadım.Burası önemli degildi benim icin sadece muhabbet ve eğlence.Kendi forumlarımda eğlemiyorum smiley bile koyamadım 10000 küsür mesajda kimseyle samimiyet kurmamak zorundayım. Cok samimi buldum fotografımı bile koydum,asla yapmayacağım birseydir.Gene yanlıs anlasıldı sanırım Paticik.com'un bi tarihi var ve bunu bozmaya hakkım yok,zaten amacım kesinlikle bu olmadı.Yuvama dönme vaktim geldi sanırım,kendi işlerimle uğraşmalıyım.Neden diyeceksiniz burdaki benimle ugrasan insanları o kadar çok çok gördüm ki artık yazacagı mesajları bile aşağı yukarı tahmin ediyorum.Tanıyorum insanları.. Evet kabul ediyorum forumlara hızlı girdim.Belki bu yüzden istenmedim.100. mesaja kasıyorsun dediler,sonra fake yaparsın dediler.Anlam veremedim.Şimdi rütbe diyorlar gene anlam veremiyorum.Biraz tanısma fırsatımız olsaydı belki anlasabilirdik. Dediğim gibi amacım kimseye zarar vermek olmadı,en son istediğim sey budur.Zarar vermek isteyen insan her yolu bulur kız nickiyle girer takılır vs. yine zarar verebilir size olay insan olmakla ilgili. Gün icersinde beni güldüren olayları paylastım burda,msn'de neyle ilgiliniyorsun ......... yapsana gec kalıyoruz dediler,cevap bile yazamadım.Belki kafamı dagıtmaya ihtiyacım vardı,her insanın yaptıgını yapmak istedim.Pek hoş karsılanmadı gene.Ve bundan sonra acacagım hicbir topicin veya post un saglıklı olcagına inanmıyorum.Sansasyon zincirinin bir parcasını olusturcak. istediğiniz olsun. Paticik.com'a attığım son mesajdır kalın sağlıcakla[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 herkes konusur,senınde soyledıgın gıbı bıraz hızlı gırıs yaptın ama yetkılıler dısında kımsenın senı kovmaya atmaya vb. yetkisi yok.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild [Bu mesaj Apache tarafından 24 Ağustos 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Güle güle ama, kendin ettin kendin gidiyorsun. O kadar uyardı herkes seni şu, bu vs yasak diye. Ama hep tersini yaptın.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? [Bu mesaj Janitschar tarafından 24 Ağustos 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu kadar ciddiye alip entrikalar yaratmayin bu forumda bence..takilin guzel guzel..gerek yok boyle seylere..bosver kim ne derse desin ben gayet iyi bi kardesimiz olduna inaniyorum..luzum yok boyle seylere dediim gibi[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 nasihatlerime uymadın.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Sen bılırsın herkesın bazen dıslandıgı durumlar olur..Gerek actıgımız topıcte gerekse cevaplarımızla zamanında benımde actıgım bı topıcle bır kac kısı dalga gecmıstı..Fakat baktıgımda cocukca geldı bana..Bence bır kac kısı yuzunden bırakma..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bir sürü yeni gelen üye var.hiç neden ben diye düşündün mü merak ettim..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Güle güle.! İyi düşün derim. Burada herkes kafana uymayabilir. Eğer onların sözünü dinlersen gidersin. Nitekim dinlemişsin gidiyorsun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 4 günde 400 e yakın mesaj atan bi kisi icin uzulsemmi karar veremedim. Ama yinede yolun acık olsun.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hoşçakal,esenkal[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 2 rekat laf dinleseydin gitmeni istemezdi kimse. hoş kal.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Güle güle , kimler geldi kimler gecti.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ben halen ne oldugunu anlmıyorum neden nasihat verildi neden eliştirildi neden resmini koydu neden 400 msj attıgına kızıldı neden gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Her insanın ikinci bir şansı vardır harcamak kolay kazanmak zor..Bence bırakma forumu devam et ...Bu şansıda biz vermeyiz kendine bakarsın hataların varsa gorursun uygulamazsın yoksa gene foruma takılırsın..Bir kac kisinin sozu ıle forumu bırakmak banlanmadıgın surece sacma..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Fistan, 24 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki: nasihatlerime uymadın. uymada zaten bu herife uyarsan ya uçarsın yada uçarsın ehe.. bıye bıye o/ [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 24 Ağustos 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bye. :/[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 At Last ...[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Merak edip ,bu arkadaşın açmış olduğu konu başlıklarını inceledim,insanlar çok üzerine gitmiş , kasıtlı olarak sataşmışlar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ya basından beri biçok topic'inde satasma vardı belki azda olsa ama çoğu yeni üyeye bir nevi takılma bu neden ciddiye aldın ki bu kdr herkezin dediği lafları...Ne diim gitme kararı senin ama bence gitme...Bi kaç kişi yüzünden gitmen saçma -millet 20 kere banlanıp dönüo :-p - . Neyse sen bilirsin.Patiye ilk geldiimde bende çok çocukça topicler açıodum (o yüzden artık topic açmıorm ehueh :) ), ama bu kdr takma bence...İnsanlar için değil kendin için yaşa!(yani istiosan kal,baskası gitmeni istio die gitme...)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sürü psikolojisinin kurbanı olmuş birisisin sanırım..burda herzaman var..düşene tekme atmak kolay nasılsa vur bi tekme de sen.. ha açtığın bazı başlıklar gerçekten gereksizdi ama bir o kadarda okunabilir başlık vardı.. paşa gönlün bilir ister kal ister git ama insanlar gitmemi istiyo gideyim şeklinde düşünce yanlış..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: kermit, 24 Ağustos 2005 20:43 tarihinde demiş ki: At Last ... +1[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: insight, 24 Ağustos 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Güle güle.! İyi düşün derim. Burada herkes kafana uymayabilir. Eğer onların sözünü dinlersen gidersin. Nitekim dinlemişsin gidiyorsun. Ne bakıosun herkese adamlar köprüden atla deseler atlıcanmı bana karşıda laf edenler oldu.Önemli olan forum kurallarına uy.Madalyalılarla tartışman snn burdan dışlanman anlamına gelmez onnar burda eski olsalar sn yanlış bişi yapmadıın sürece onnarda sataşmaz sana zati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 @Syn benden neden alıntı yaptın onu anlamadım[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 burada herkes kafana uygun olmayabilir..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ne bakıosun... diye girince bana karşı yazdığını düşündümde. Oke.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar