dondurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ankarada LAN party tarzında sabaha kadar açık int. cafelerden söz açalım. ben bi tane buldum bahçelide 6. sokakta. adı tayfa sabaha kadar açık. oyun sınırsız 5 milyon. makinalarda bayağı iyi sayılır. nwn oynadım ama az adam var şu anda günde 2 3 kişi oluyor. gelirseniz takılırız...[hline]r.i.p. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yenisin dimi? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 karalama defteri ??[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dondurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yeniyim ama finaller anca bitti[hline]r.i.p. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: elesso, 11 July 2003 19:09 tarihinde demiş ki: karalama defteri ??[hline].......... ne alakaki birisi cs de clan maçı yapacaklar diye konu açtığında karalama defterine mi açacaktı dondurma büyük hatan var buraya açılmaz war craft bölümüne açacaktın !!![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 eheh kermit sazanmısın,bunu karalama defterine açmıştı yeni taşınmış[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ne biliyim be :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 int cafe ne yapçan kocaman internet varken[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dondurma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 hocam koca internet var demişsin ok. haklısın ama bende oyun açarken falan hata veriyo.. cd key auth falan dio. ben de oyunu açarken int bağlantısını kesiyorum. açtıktan sonra bağlantı oluyo falan. komik oluyo. şu an itibariyle hala 2 elimle durumu doğrultabilmiş değilim.[hline]r.i.p. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar