elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Protesto yapılmış, NTV'de gördüm. Nejat Yavaşoğulları gözüme çarptı. Öeh demek istiyorum. Üstüne üstlük bunu yapan kültür bakanımız Atilla Koç Penguen'e de kendisine uyuyan bakan denildiği için dava açmış. Halbuki gözlerini dinlendiriyordu.[signature][hline]kol10ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hadi canım sende yıktıramaz ya o kadar uzun boylu değil nerden duydun bugün haberleri izlemedim gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bole insanlar yüzünden bu haldeyiz dicem korkuorum..çünkü bunu solerdiimde beni yıkıp üstüme otel yapablirler..lakin bu ne ki neler gördü bu ülke..orman arazisini yakıp yabancılara -otel yapılsın die- peşkeş çeken zihniyet,elalemin dinci liderlerinin dizinde oturan başbakan..bu olan ne ki..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done [Bu mesaj dina tarafından 26 Ağustos 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yıkılıp yerine tekrar yeni bina yapilicak diye duymustum ben haberlerde :/[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Penguen'e baktım da şimdi. AKM'yi yıkmayı planlıyor yazmışlar, da nerden yerleşti bilinç altıma otel falan. Bilemiyorum, olabilir. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Amacım suni gündem yaratmak değil.[signature][hline]kol10ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yazık...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 A.K.M.'yi Yıkarlar mı? isimli bir başlık açmıştım önceden.. Orada ayrıntılı bilgiler vs. mevcut[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 AKM diye aratınca bulamadı meret. Neyse, otel yapılmayacaksa bile de neden tekrar yapacaklarını da idrak edemedim açıkçası. Ne gerek var bir ton para harcamaya, yıllarca aksayacak bir kültür yaşantısı da cabası.[signature][hline]kol10ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Başlığı görünce aklıma şey geldi Marduk gelecek.. :-p[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 .. konser vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: elvyn, 26 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Protesto yapılmış, NTV'de gördüm. Nejat Yavaşoğulları gözüme çarptı. Öeh demek istiyorum. Üstüne üstlük bunu yapan kültür bakanımız Atilla Koç Penguen'e de kendisine uyuyan bakan denildiği için dava açmış. Halbuki gözlerini dinlendiriyordu. evet, gerçektende güzel bir biçimde gözlerini dinlendirmeye bayılır :) anlamıyorum, hükümet paso penguen'e dava açıyor. ilginç bir durum. akm'nin yıkılmasına ilişkin gelişmeler ise ilginç.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yetersiz kaldigi ve akustigi son derece kotu diye yikip modern bir bina yapacak iste adam . bunda bile adama kizmak icin birseyler cikartiyorsunuz helal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Peki o yeniden inşa arasında ne olacak...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ulan hepsi iste sizin sucunuz. Herif uuyodu ne guzel bi uyandı Ruslara sonradan gorme dedi, AKM yi yikti, Tiyatro mudurlerini isten attı. Bırakıcaktınız uyucaktı bi zararı yoktu.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ruslar sonradan görme tabii hele red alert'ta yok mu. tam belalar. yok "affermative" yok "achknowledge" felan zırvalıyıp duruyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: BonePART, 26 Ağustos 2005 07:23 tarihinde demiş ki: Herif uuyodu ne guzel bi uyandı hahah[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 çirkin bir bina idi zaten, iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tabi tabi yapsınlar taksim meydanını da yıkıp cami yapalım taksime bir tane sonra haydar paşayı da otel marina yapacaz daha vapurlar kaldırılacak hatta komple boğazı dolduralım otaban yapalım avrupa asya birleşsin böyle sonra bütün tarihi binaları da yıkıp yakıp otopark yeni çok katlı bina yapacaz...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bir ara ellerini ankara'ya da uzatsınlar. kızılay'ı yıkıp yerine yeni kızılay yapsınlar. ama melih gökçek yapmasın, tek bir havuza çevirir çünkü o.[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Zaten anlamadim gitti heryeri yikip yakiyolar, Tophane gidiyor Regatta gidiyor.. ne olacak bu Istanbul'un hali?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar