Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKM yıkılacak, otel yapılacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Protesto yapılmış, NTV'de gördüm. Nejat Yavaşoğulları gözüme çarptı.

Öeh demek istiyorum. Üstüne üstlük bunu yapan kültür bakanımız Atilla Koç Penguen'e de kendisine uyuyan bakan denildiği için dava açmış. Halbuki gözlerini dinlendiriyordu.[signature][hline]kol10ya
Mesaj tarihi:
bole insanlar yüzünden bu haldeyiz dicem korkuorum..çünkü bunu solerdiimde beni yıkıp üstüme otel yapablirler..lakin bu ne ki neler gördü bu ülke..orman arazisini yakıp yabancılara -otel yapılsın die- peşkeş çeken zihniyet,elalemin dinci liderlerinin dizinde oturan başbakan..bu olan ne ki..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done

[Bu mesaj dina tarafından 26 Ağustos 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Penguen'e baktım da şimdi. AKM'yi yıkmayı planlıyor yazmışlar, da nerden yerleşti bilinç altıma otel falan. Bilemiyorum, olabilir. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Amacım suni gündem yaratmak değil.[signature][hline]kol10ya
Mesaj tarihi:
AKM diye aratınca bulamadı meret. Neyse, otel yapılmayacaksa bile de neden tekrar yapacaklarını da idrak edemedim açıkçası. Ne gerek var bir ton para harcamaya, yıllarca aksayacak bir kültür yaşantısı da cabası.[signature][hline]kol10ya
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 26 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
Protesto yapılmış, NTV'de gördüm. Nejat Yavaşoğulları gözüme çarptı.

Öeh demek istiyorum. Üstüne üstlük bunu yapan kültür bakanımız Atilla Koç Penguen'e de kendisine uyuyan bakan denildiği için dava açmış. Halbuki gözlerini dinlendiriyordu.

evet, gerçektende güzel bir biçimde gözlerini dinlendirmeye bayılır :)
anlamıyorum, hükümet paso penguen'e dava açıyor. ilginç bir durum. akm'nin yıkılmasına ilişkin gelişmeler ise ilginç.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Ulan hepsi iste sizin sucunuz. Herif uuyodu ne guzel bi uyandı Ruslara sonradan gorme dedi, AKM yi yikti, Tiyatro mudurlerini isten attı.

Bırakıcaktınız uyucaktı bi zararı yoktu.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 17.08.2005

THE GREAT OBSESSION
Mesaj tarihi:
tabi tabi yapsınlar taksim meydanını da yıkıp cami yapalım taksime bir tane sonra haydar paşayı da otel marina yapacaz daha vapurlar kaldırılacak hatta komple boğazı dolduralım otaban yapalım avrupa asya birleşsin böyle sonra bütün tarihi binaları da yıkıp yakıp otopark yeni çok katlı bina yapacaz...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
bir ara ellerini ankara'ya da uzatsınlar.
kızılay'ı yıkıp yerine yeni kızılay yapsınlar. ama melih gökçek yapmasın, tek bir havuza çevirir çünkü o.[signature][hline]Beş Hececiler
I fear no enemy! I fear not death!
For the khala is my strength.
  • Yeni Oluştur...