Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKM yıkılacak, otel yapılacak

elvyn

Öne çıkan mesajlar

bole insanlar yüzünden bu haldeyiz dicem korkuorum..çünkü bunu solerdiimde beni yıkıp üstüme otel yapablirler..lakin bu ne ki neler gördü bu ülke..orman arazisini yakıp yabancılara -otel yapılsın die- peşkeş çeken zihniyet,elalemin dinci liderlerinin dizinde oturan başbakan..bu olan ne ki..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done

[Bu mesaj dina tarafından 26 Ağustos 2005 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
elvyn, 26 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
Protesto yapılmış, NTV'de gördüm. Nejat Yavaşoğulları gözüme çarptı.

Öeh demek istiyorum. Üstüne üstlük bunu yapan kültür bakanımız Atilla Koç Penguen'e de kendisine uyuyan bakan denildiği için dava açmış. Halbuki gözlerini dinlendiriyordu.

evet, gerçektende güzel bir biçimde gözlerini dinlendirmeye bayılır :)
anlamıyorum, hükümet paso penguen'e dava açıyor. ilginç bir durum. akm'nin yıkılmasına ilişkin gelişmeler ise ilginç.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

tabi tabi yapsınlar taksim meydanını da yıkıp cami yapalım taksime bir tane sonra haydar paşayı da otel marina yapacaz daha vapurlar kaldırılacak hatta komple boğazı dolduralım otaban yapalım avrupa asya birleşsin böyle sonra bütün tarihi binaları da yıkıp yakıp otopark yeni çok katlı bina yapacaz...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...